Jump to content

^Angie^

Članovi
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ^Angie^

  1. ^Angie^

    Kosa

    1. Hvala Shamandalie za pp 2. Dobili su ponovo Ultra Dolce kolekciju pa sam kupila po par pakovanja da imam zalihe. Neverovatno, ovih mesec dana sam premostila sa Niveom, sad kad sam se vratila na ove sampone razlika je neopisiva. 3. Jel' ima neko preporuku za salon koji je na potezu Zemun,NBG a da je ok za sisanje.
  2. Hvala, u ovoj u Merkatoru nema, oticicu do te u Tošinom, a ima jedna i na Zelenjaku ali je prodavačica iz Merkatora proverila u kompu i izgleda da nemaju ni oni, mada možda svratim da proverim lično. Ništa moraću da jurim alternativnu dok se ne obnove, možda i bolje zbog one teorije da se kosa zasiti. Ali šta uzeti kao alternativu pitanje je sad.
  3. Ja sam postala ovisnik o garnierovoj Ultra Dolce kolekciji ali avaj ima je samo u Diva parfimerijama a sad je trenutno neki zastoj u isporukama pa nece imati celu od kraja februara. Sampon i balzam sa uljem oraha i takodje onaj sa uljem avokada su najbolja stvar za suvu i kovrdžavu kosu koju sam ikad probala, a svasta sam kombinovala. Ovo je SOS, ako neko zna gde ima neka javi, ako ima mogucnost da poruci, donese, ne pitam sta kosta.
  4. Posto zurim samo cu kratko reci:sta izvodi i sta se siri onaj Lalic tamo,jel on to misli da je neki dobar tip,nema ni metar i zilet,digo je nos u visine kao da je bog,ali NIJE!Moze samo da sanja!Onaj Bane(adept) ajde covek i lici na nesto i treba ga razumeti,ali LALIC.....................!Nemojte me zasmejavati.
×
×
  • Create New...