Jump to content

Glavx

Iskreni članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Glavx

  1. My jazz collection: Benny Goodman Charlie Parker Chick Corea Clark Terry Django Reinhardt Duke Ellington Glenn Miller Herbie Henckok Stan Getz & Bird Lionel Hampton Louis Armstrong Miles Davis Nina Samone Pat Metheny Sonny Stit Stephane Stit Weather Report Wynton Marsalis mnogo volim jazz i classicu. ne mogu ih porediti. nekad me spopadne classic, nekad jazz... nekad metal.
  2. Ajde, ko medju metalcima voli jazz... ?
  3. Glavx

    666

    NEX, VRATI SE!!!!! YOU ARE THE CHOSEN!!!!! NOOOOOOOOOO!
  4. e ajde sada, da li je Virgin Steele heavy ili power? neki kazu da je heavy, neki da je power, a oni kazu da su Barbaric Romantic Opera sve u svemu najjaci su. "for honor, for Zeus, for Xenia, for truth!"
  5. Foundations of Electrical Engineering od Codgell-a ne, ja sam nevidjeni geek
  6. pustio sam Dream Theater, Images & Words, kazu muzika je dobra, no glas je previse krestav, i da se ne slaze sa muzikom. pustio sam stargazers, kazu da im se ne svidja operski glas. dobro, treba jos probati sa drugima... samo sam pustio jednom ortaku nightwish. dalje, Blind Guardian, Nightfall im se svideo , no, nekima nije, i sad to je problem, previse je nekako fantazijski...
  7. ne nije za mene... pitanje je, kako drugima predstaviti metal? evo ovde u Edinburghu recimo svi slusaju rock, americki i engleski, i nemaju pojma za strane grupe. to je ok, no... ali kako sad njima predstaviti power & progressive metal? koje pesme im pustiti? sa death, ili black ne vredi pokusavati... kako ste vi konvertovali nekog u metalca?
×
×
  • Create New...