Jump to content

fruitcake

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Belgrade

Profile Fields

  • Gender
    Male

fruitcake's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Kosa je bitna, brkovi i brada su pozeljni ali nisu neophodni. Ako imas odgovarajucu duzinu kose dodji.
  2. I ja sam buduci da su nam iz Italije jutros javili da ce kostimi doci u cetvrtak, pa smo morali da pomeramo kasting za ranije...
  3. Mala organizaciona izmena. Kasting je pomeren za 10. i 11. septembar tj. ponedeljak i utorak. Termini i mesto okupljanja su ostali isti.
  4. Kastingu mogu da prisustvuju svi koji zele. Avala film je na Kosutnjaku, prolaze autobusi br. 53, 23 i E2. Brkcine i brada nisu pod "must have" ali su pozeljni, nebitno je da li znate italijanski ili ne posto se ionako sinhronizuje, samo da kosa nije kraca od 10cm.
  5. Poštovani ljubitelji najkvalitetnije muzike imam jedan poziv za sve vas U Beogradu će uskoro početi snimanje jedne italijanske filmske trilogije na temu čuvenog velikog štrajka u FIAT-u '70ih godina kada su i anarhisti na stranu radnika. Naime, pozivamo vas da dođete na kasting za statiste 14. i 15. septembra u terminima od 09:00-12:30 & 14:30-16:00. Okupljanje će biti ispred ulaza u Avala film na Košutnjaku. Prednost imaju muškarci od 20 do 50 godina sa kosom dužom od 10cm sa brkovima i/ili bradom. Sve ostale informacije poput dnevnica, snimajućih dana dobićete na kastingu.
×
×
  • Create New...