Jump to content

VladInvictus

Članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VladInvictus

  1. I ja kažem, čak sam se bezuspešno uvlačio udupe onom klavijaturisti Amadeusa da ga branim zbog napada ovih sektaša što vole Mejdene i ništa. Bole njega tuki za našu muku.
  2. E, pa da, baš to. Moramo spustiti cenu samo na 5000 evra po članu. Tuga.
  3. Super je Smak kao mesto, ali zbog samog rasporeda prostorija malo je nezgodno smestiti bend tamo, a i zvuk generalno nije baš moguće namestiti kako treba. Jedino mi pada na pamet Pojilo ili CZK (onaj deo ispred bioskopske sale, a što da ne i u samoj sali). Videćemo još. Naravno da Mandrak mora da zasvira!
  4. Hvala, ljudi! Nastup... Čim bude prilike za to javljam. Razmišljamo o svirci u Lazarevcu. Problemi su standardni: prostor i organizacija. Voleo bih da uklopim bar 2 domaća benda koji bi nastupali sa nama. Pratite nas na facebook.com/claymorean, tu postavljamo sve vesti dok ne lansiramo sajt.
  5. http://claymore1.bandcamp.com/album/demo-2014 Ovde možete skinuti novi demo Claymorean-a (ex-Claymore). U pitanju je sirovi materijal sa predstojećeg trećeg albuma, čije snimanje počinje na jesen ove godine. Naziv albuma je "Unbroken". Hvala svima.
  6. Hvala svima na podršci i što pišete na ovoj temi. Pozdrav od moje malenkosti i ekipe Klejmoriana!
×
×
  • Create New...