Jump to content

Rocksteddy

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rocksteddy

  1. Vidi, imam ja od Wagnera studiju o Thuggee-jima, ali treba mi nešto više profondo. Čuo sam da postoje radovi koji objašnjavaju dublju povezanost sa Kali i uključivanje nekih političkih krugova, pa čak i spregu sa illuminatima. za ovo drugo nisam siguran, samo sam čuo. zato pitam. O Kushu, sve što sam našao je neki poor shit na bazi povezanosti sa marihuanom. O samim tekstovima na wikiju, ne dajem puno pažnje, jer masu toga pišu katolici i preporučuju ''dozvoljeno voće''.
  2. Nikad nisam bio na svirci 202.
  3. Ja sam Ilija, ortak sa faksa mi je preporučio da ovde mogu da se nekom obratim, pošto me interesuju knjige o kultovima Tugija i kušitskog okultizma. Bio sam u prosveti i vulkanu, al su me gledali ko budalu. Pitala me prodavačica u vulkanu, a šta su to tugi, ja joj objasnim da su kult ubica koji davi maramama, ukratko a ona ćuti, gleda me malo belo, i na kraju kaže, a da probaš od Hauarda Hronike Konana, znaš engleski? Tako da ukratko, to je moj priča otkud ja ovde. a ako ko ima da mi preporuči literaturu što u print što digi formi, bio bih mu zahvalan.
  4. Rocksteddy

    Melechesh

    Meni lično, najbolji je Sphynx,a to što na ovom poslednjem preovlađuje mid temp o i treba, mnogo je epskiji i što se kaže, je l', enšejnt vajb i atmosfera. Nikad mi oni nisu bili za neko blackersko šamaranje i komančero zzzz fazon. Ovo je baš ono pravo, višeslojno epsko rulanje žanrom. A pitanje, zar ne bi njihova tema trebala ići u folk odeljak, daleko su oni od standardnog blacka. Samo pitam?
  5. Kad bi novi,predstojeći album bio u duhu prva tri,bilo bi vrhunski.al posle black sun, ovaj bend je meni zapao u tešku krizu s inspiracijom. Black sun je i dobar bio, sobzirom da je najšareniji od svih, a i nekako odskače stilski od ostalih, ima neki energičniji šmek, a opet, videh da malo stvari sviraju ili uopšte live ne sviraju sa tog albuma.
  6. Oni još postoje? ja sam mislio da se Kozelj posvetio isključivo solo projektu i Stone-u.
  7. Pozdrav ljudi,ja sam nov a forumu,a pošto krvarim za oriental metal morao sa se uključiti. Na prvom Mestu, Melechesh i francuski arkan, pa onda ruska Kartikeya. Od mladih snaga,preporučujem Arsh Anubis,nisu loši, u bendu peva sin glumca, Nikolasa Kejdža. AlNamrood, koji mnogi hvale,realno,Kartikeya se piša po njemu, ako ćemo o kvalitetu. Lično mišljenje ne morate se slagati. Nile mi je od annihilation albuma, postao ko ac dc, predvidljiv, a teško svarljiv, možda što se i Karl ubucio ko tenk, a i ruku na srce, počeo je da smara sa onim instrumentalnim solo projektom.
×
×
  • Create New...