Jump to content

medjutim

Iskreni članovi
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by medjutim

 1. Idemo opet, evo kako je izgledalo na ovogodišnjem Prnjavoru pre par mesec. http://www.youtube.com/watch?v=i8dd1Ub05GA Nazovi turneja uz novi materijal, zasad je poznato sledeće: 25.10. Zrenjanin, Kulturni centar (feat. Alfa Tica), 22:00, ulaz 100 din 01.11. Obrenovac, klub Double Trouble (feat. Alfa Tica), ulaz dž Nešto novog materijala će biti dostupno u sledećih par dana, kad marishte smućka sve što treba..
 2. Nažalost, koncert na Exitu jedini ove godine u Srbiji. Šteta, imaju mnogo više toga da pokažu nego što može da stane u festivalsku svirku, na stranu cena ulaznice i tako to..
 3. Spot je super, ali kako vam ljudi nije žao Boljeg Života 2 i Ljubi ljubi al glavu ne gubija?
 4. medjutim

  Alogia

  Posle onih dildoa, dođe vreme i za Priče o ulošcima..
 5. 10.12. Paraćin, klub Mason 14.12. gosti kod The Latesa u Dangubi..
 6. Ono što je najjače što ti skoro sve redom recenzije ovih bendova pričaju kako su oni svi do jednog strašno energični i da iz njihovog minimalizma seva živa energija koja će da podigne kompletnu scenu..
 7. Naravoučenije, ne kači se s metalcima, izgubićeš. Evo kako smo mi prošli.. http://www.youtube.com/watch?v=CELXjBaX7Lc
 8. Aha znači ne vredimo ni koliko crno ispod nokta Žena Kesa koje ni ti ne možeš da smisliš? vr! Treba da se sažalim na te divne momke i poneku devojku koji od usta odvajaju za svoje snimke koji bi bili mnogo bolji, samo što nemaju para daih isfinansiraju? Mda, pola jumetala ima bendove za koje niko sa strane ni dinar ne daje, sve finansiraju iz svojih i roditeljskih (kako ko) džepova, pa si došao da im prosipaš priču o jadnim bendovima kojima Digimedija plati snimanje albuma i progura ih gde god može? Možda je tebi logično da odeš na neki koncert samo zato što te je neko caps lockom poz
 9. kad već ima tema.. 22.09. Repetitor svira u studiju U Zmajevom Gnezdu u Bigzu..
 10. ajd ovo ostalo manje više, ali ovo za žene kese je činjenica.
 11. ovo što ti doživljaaš je identična stvar koju bi neko ko propagira metal doživeo na popboksu dok je forum bio živ, iako bi i metal trebalo da je njima blizak taman koliko i metalcima ovo što reklamiraš. nijedan od tih bendova nije ovogodišnji pa da sad treba ne znam koliko da se kopa po linkovima, Nežni Dalibor ima već dva albuma, većina njih se sasvim solidno vrtela što po televizijama što po festivalima i masovnim koncertima. Pa džingl Exita za ovu godinu ima pesmu Dalibora. Ako oni treba da se žale na manjak promocije i mogućnosti da ih neko vidi, ne znam šta treba mi ostali da radimo.
 12. Snimanje spota u ponedeljak, 15. avgust, teren kod kule Nebojše, od 4 popodne pa do mraka.. ko god dođe, dobrodošao..
 13. Jel na kraju Rapid Fors uopšte svirao prvog dana? Mi smo verovatno jedini koji su došli na red po planu, sticajem okolnosti i pretumbavanja rasporeda izašli smo na binu samo 20 minuta kasnije od najavljenog par bendova s početka (recimo Long Noses) nisu svirali, ne znam šta je bilo s ovima posle, koliko vidim dosta bendova je ostalo za posle 3..
 14. Pregovaramo za spot, čim uspemo svi da se dogovorimo za slobodan vikend, eto snimanja, a za njim i spota. A za Requiem Nuptias se sprema specijalitet - spot samo za jutub, sklopljen od klipova uglavnom sa naših svadbi.. biće sa bar tri bendovske svadbe, i još poneka gde smo gostovali..
 15. Requiem je nešto najmetalnije što smo dosad uradili imamo u planu metalisanje i u novim pesmama, samo dok dođu na red.. Večeras na Prnjavorstocku u pola 9, slobodan ulaz!
 16. Dočekali! http://www.manekenibigza.org/?p=1087
 17. Prnjavorstock doživljava drugo izdanje! Preko 100 bendova, ponovo besplatan ulaz i kamp, ponovo jeftino piće i ponovo totalni haos! Veliki broj raznovrsnih bendova iz raznih krajeva Srbije, više metal bendova (Rapid Force, Awaiting Fear, Aeternia, Alhemia, Rain Delay, Counter Ignition, Decrepancy, Graveyard Naked Like The Newborn, War Engine..), dosta kvalitetnih nemetalnih bendova.. Tačan raspored bendova se menja iz dana u dan, pratite sajt festivala i FB event http://www.facebook.com/event.php?eid=124618817608377 http://prnjavorstock.dev63.com/
 18. Drugari, album uspešno završen, za par dana izlazi na Netiketi Manekena Bigza, daunloud za dž. Koncertna promocija 22.06. na Prnjavorstocku II!
 19. Za vikend svirali u SKCu, evo malo atmosfere s trećeg poluvremena.. http://www.youtube.com/watch?v=eWU55JAPC9w U petak, 8.04. u Požarevcu, KB, s Alfa Ticom i nekim lokalnim bendom čije ime mi još niko nije rekao.. Album snimljen, trenutno je kod miksera, očekuje se do kraja maja..
 20. U subotu na Povetarcu, već drugi vikend uzastopno, ovaj put kao predgrupa Neozbiljnim Pesimistima. Ulaz 200 dinara, ljuljanje broda besplatno. Početkom aprila nove beogradske svirke, a nezvanično 8.04. u Požarevcu..
 21. Došlo je do tumbanja, svirka nije u Gerili, već u Žici, i nje 29 već 27. Ulaz dž. evo detalja.. http://dszdif.net/promocija-sp-u-kataru-2022/
 22. Znači ako ti ne možeš da ideš onda ne treba ni da postoji, a ko jebe ove koji mogu da zarade i da idu na koncerte češće od tebe?
 23. 29.01. u Gerili, Makedonska dvadeset i paz da vam ne kažem koji broj.. Specijalno za ovu svirku stiže pojačanje iz Katara..
×
×
 • Create New...