Jump to content

revolucionar

Iskreni članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

revolucionar's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. As I'm sure all of you know*, DANNY CAREY is playing drums on ADRIAN BELEW's solo project entitled "SIDE ONE" (Sanctuary Records), with the third member of the "power trio" being Primus bass guitarist Les Claypool. "Side One" is the first of three solo releases by Belew, so look for more of the triumvirate in the future. ja samo zamišljam kako će to da zvuči...
  2. nikad mi se bora čorba nije sviđa,ni njegovi tekstovi(ima par tekstova ali to je to).mislim da ima mnogo boljih grupa po mom mišljenju,a čorbin glas neću da komentarišem. i ima mnogo glupih pjesama,što je i posljedica rimovanja po svaku cijenu,ali definitivno se ne bih složio da su naša najbolja domaća rock grrupa!
  3. evo $utra svirka/tribute u skc povodom 10godina od Milanove smrti!
  4. ja sam bio u ovaj voodoo u 29.novembra i što znam-nije loš,ali moga bi bit bolji.Bio sam samo jedan put i to ono da vidim kako je.Puštali su bon jovi-ja,guano apes,cini mi se rammstein i sl. u onaj kritičar kad god dođem mora neko da naruči barem 3-4pjesme od metallica-e!i to obavezno master of puppets ili devil's dance!Evo 3put zaredom.Mjesto se može malo urediti i kao što neko reče napravit klub.Što se tiče playliste moglo bi se i tu nešto novo ubačit.Ja mislim znam sve pjesme koje imaju. a htio sam pitat-zna li ko što puštaju u kst na veče 90-tih?
  5. tool je strašan.Muzika savršena,maynard-ov glas odličan,originalni... kad bi mora da se odlučim za album to bi bio aenima ili lateralus,ali su ostali isto odlični. odlični su!
×
×
  • Create New...