Jump to content

Najtmerinjo Najgori

Iskreni članovi
  • Posts

    179
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Najtmerinjo Najgori

  1. 20 hours ago, Haos sam ja said:

    Dirk deluje kao baš kul tip

     

    Vrhunski lik i uvek super-pozitivan!! Kad sam ga video kako svira u Death To All onda mi bilo vise nego jasno da covek moze da svira apsolutno sve. 

  2. Bend koji dolazi iz Nemacke tacnije iz Minhena. Glavni uzor su im Megadeth a moze se i cuti jaka gitarska osnova u potvrdi tome,iako se negde moze u tragovima cuti i stara skola power-a i Helloween-a sto je veliki plus po meni. Ne znam koliko je ovaj bend poznat ljudima ali meni se zaista svideo. 

     

  3. 17 hours ago, dimmu1 said:

    Odlicno izdanje.
    Nisam znao da im je Jerry/Rauta na vokalima.

    Takozvani Serpent. Da,odlican vokal i izdanje.

    Novitet,vrhunskog benda Vredehammer-a. Masina na bubnjevima je Dominator!!

     

    4 minutes ago, Najtmerinjo Najgori said:

    'Dominator' koji ubija kako svira i dominira duplim basom!!

  4. O ovom bendu sam vec pisao kad je izasao singl,a sada je tu i album!! jedna rec opisuje kompletnu pricu,aranzmane,ideju,omot....MASTERPIECE.

     

    • Like 2
  5. Vrhunski heavy-speed metal bend. Dobra atmosfera,rifcine koje sure,vokal zanimljiv,energija na max,zaista sam prijatno iznenadjen ovim bendom i albumom. Preporuka!!

     

  6. 1 hour ago, Angelystor said:

    Odličan album, da se bavim listama i meni bi već sad zabeležio mesto u vrhu. U stvari "Synodus Horrenda" mi je psma godine već sad. Malo su me isprva uplašili oni singlovi da su napravili korak nazad malo više ka regularnom heavy zvuku, ali lepo je izbalansirano sa crnilom opet i generalno je baš grower albumče. Iako se tripujem da ima malo više Maidenoće u solažama, možda do novog lika. Cagliostro na vrhuncu što se tiče vokala i melodija. I dalje je imho glavni razlog za bilo kakva MF/KD poređenja, ali meni je ipak lik potpuno svoj i prepoznatljiv. Još ima momenat na albumu kad ode malo u Halforda (no homo).

    Sanctimonious mi i dalje najdraži album, ali videćemo kako će se ovaj kotirati kad odleži.

    Slozio bih se da je 'Synodus...' vrhunska pesma. A sto se albuma tice i za nijansu mi je mozda bolji od Sanctimonious-a. 

  7. On 5/8/2024 at 10:40 AM, ShinigamY said:

    Po mom skromnom misljenju, a vrlo sam kritican prema EG-u i svemu sto rade poslednjih 10-15 godina, ovo im je najbolja pesma koju su napisali od 2005e fazon. Ima odlican riff, prebrutalan refren koji je pamtljiv i pevljiv, melodija je odlicna, solaza je super, sve je bas kako treba. I na kraju Jonas koji se oprasta od benda. 

    Meni je bend od pocetka odlican,trebalo mi je vremena da se priviknem malo na njihove izmene u stilu u zadnjih par godina ali ovakve pesme samo upotpunjuju osecaj da je vredelo dati sansu i ostati do kraja uz Evergrey!! Odlicna pesma i vrhunski video.

×
×
  • Create New...