Jump to content

Najtmerinjo Najgori

Iskreni članovi
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Najtmerinjo Najgori

  1. Izuzetno kvalitetan death metal bend.
  2. Odlican thrash-death metal bend iz Cilea!! Album izasao.
  3. Vrhunski bend. Sa prvim albumom koji mi se svideo su me bas odusevili,a tome je vec proslo vec dve ipo godine, a sa ovim su sve digli na malo visi nivo,od aranzmana,preko produkcije do samog kvaliteta izvodjenja. Ko voli mracne teme,gospodara prstenova i fantaziju ovo je pravi bend za to.
  4. Slozio bih se sa tobom. Bend koji obecava...
  5. Odlican bend,koji dolazi iz Italije!! Krenuli su kao tribjut bend King Diamond and Mercyful-a. Album prvenac i po meni dobar jer ima i svoj pecat. Jos jedan odlican bend,koji mi je privukao paznju. Mix heavy-power i thrash zvuka.
  6. Dobra pesma i najava novog albuma koji izlazi krajem maja....
  7. Jedan nov heavy metal bend,album prvenac i to jako dobar.
  8. Mix pre svega power pa onda i thrash metala,jako dobar bend,trazi paznju slusaoca. Zanimljivi aranzmani...
  9. Vrlo dobar death metal bend sa Malte.
  10. Novi video,pesma dobra!!
  11. Opasan bend,naravno opet iz Brazila...fenomenalna energija,intro koji uvek pozdravljam stilski jer me vraca u to neko retro vreme. Vrhunski aranzmani u kojima se cuje jak uticaj stare skole,posebno Judas-a,ali tako je sve uklopljeno da prosto drugacije ne bi stimalo. Iako bend postoji vise od 10 godina ovo im je album prvenac ali svaka pesma je dobra,svaka!!! Duzina albuma optimalna i cim sam ga preslusao prvi put,dok pisem svoj utisak ovde vec ide drugi put. Ukratko svaka preporuka!!
  12. Novi video i pesma...
  13. Slazem se. Predugacak je album da bi neke pesme dosle vise do izrazaja,ali kako nisam pratio nekoliko poslednjih izdanja ovo mi je leglo dobro.
  14. Izuzetan bend,ja se prvi put susrecem sa njim... dopao mi se bas,nekako ima neku dobru energiju i bas me nosilo to kroz ceo album. Fini aranzmani,vokal zanimljiv,nekako mi ide uz ovu pricu,i nekako je na svoj nacin originalan tako da je to po meni plus. Bilo je pomena ovde na stranici o duzini albuma i ovaj je u okviru 40 minuta,tako da nije naporan za preslusavanje. Dodao bih da je vise power nego heavy ali sam ga postavio ovde jer je osnova heavy. Uzivajte i podelite utiske kome se bude svideo.
  15. Konacno.... izasao novi Attic.. jedno vrhunsko izdanje,nesumnjivo u samom vrhu metal albuma do sada izdatih ove godine...
  16. Odlican bend,ko nije imao prilike da ga do sad cuje ovo je prilika. Novi album. Heavy-power divizija iz Sijetla.
  17. Dobar melodicni death metal bend. Ima tu uticaja raznih bendova ali slusajuci ga podsetio sam se nekih kultnih bendova koji su i obelezili ovaj pravac.
  18. Slazem se. Evo jos jednog dobrog benda da potvrdi to....
×
×
  • Create New...