Jump to content

must be between

Iskreni članovi
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

must be between's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Nisam znam da su momci poceli da sviraju NU metal,lepo zvuci,mada se meni licno ne svidja.Srecan rad!!!
  2. Bubnjara vam je raspad mogli ste nekog mladjeg da nadjete....Attila obmanuo si postovaoce tvoga lika i dela zamenio si turban i ugodan osecaj suncanja na pescanim dinama nitnama,alkoholom,ne redovnim kupanjem i povracanjem po publici......hahahhahahahha
  3. Attila izdajnik.............ne daj se Kumeeeeeeee!!!
  4. Ja moram opteh da pohvalim ovu "decurliju" koja pravi ovako lepu muziku,a d ane kazem sta mislim o spotovima koji su odlicni.Nisu dzabe pustani u Sok Koridoru jos onomad....veliki prozdrav "deci"!
  5. Mito,Iko,Talvi i nekolicina ostalih koji hoce i zele nasu sledecu svirku.Ovako stvari stoje Damjan i Ja smo u vojsci (civilnoj) ja radi u Domu Zdravlja u Novoj Pazovi ,Damjan je u Kulturnom Centru u Zrenjaninu,Attila najverovatnije uziva sa novom devojkom a Dunja je u Novom Sadu zavrsava prvu godinu na Akademiji.....e sta je poenta ovog otkrivanja kolike tolike intime clanova bend ,pa prosto.Trenutno nemamo vremena za bilo kakvo koncertno desavanje,mi bi to jako voleli ali jednostavno kad se stavi sve na papir i kad malo bolje razmislimo ne mozemo sve da stignemo.Novih pesama (matrica) ima tako da kontam da cemo tamo negde oko nove godine razmiljsti da udjemo u studio tako da cete jos dugo slusati Demether....ha ah ha ha hah(kazna za usi...jel da).U krajnjem slucaju ja licno bih voleo da sviramo u Kikindi nismo tamo dugo svirali a i da ponovo ukrstimo instrumente i case sa nasim prijateljima iz Amentesa tako da beogranjani nece moci da uzivaju u nasim milim tonovima osim ako se ne odluce za put od 2,5 sata do Kikinde ili 1,5 sat do Zrenjanina.......ovo sto sad pisem je sve jos u domenu teorije (to su moje zelje) ali opeth navodim da smo stvarno ograniceni s vrmenom i da imate razumevanja.To bi bilo sve za ovo obracanje nekolicini nasih vernih fanova.Uzdravlje i slusajte dobru muziku!!! :rockdevil:
  6. Aj spot ko spot.....stvarno je Ok.Ali muzika ja sam prosto iznenadjen pesmom milism da tako nesto nisam ocekivao s obzirom da sam kupio i bas preslusavao vas prvi album i nisam mogao da ga svarim, nekako mi je totalno bio ne odredjen prosto nisam znao sta da slusam....ali ovo stvarno bitno menja sliku o bendu u globalu ,ja sam zadovoljan. PS.Nisam znao da Vlada moze ovako nesto da snimi i isproducira.Pohvale i za njega. Ajd` vidjamo se na nekoj svirci bas sam sad zainetersovan da vas cuje uzivo
  7. Kad ce album breeeeeeeeee..............ja cekam s nestrpljenjem!!!
  8. Bobo jesi li ti dobio moje poruke???Nesto mi se cini da nije u redu sa mojim profilom ovde!?
  9. ....sad bas videh da je naasem Bori rodjendan danas,zato mu od srca cestitam rodjendan da mi bude ziv i zdrav i da zivi 100 godina.jako retko pamtim rodjendane ali sam slucajno u dnu foruma video da mu je rodjendan pa eto koristim ovu priliku da pozdravim naseg bivseg clana i naravno prijatelja.Ziveli Boro!!!
  10. Dragi nas Mito........podigni tvoje cenjeno dupe i dodji u Zrenjanin pa cemo da se zezamo skupa.Svirka u BG-u je misaona imenica za nas Zrenjanince (uh...ala serem) ko zna kad cemo ponovo da sviramo u BG-u...a i iskreno da ti kazem prosli put kad smo svirali u BG-u bio je em slobodan ulaz em su 3 benda svirala i bilo je jadnih mozda 100 ljudi....tako da svaki bend voli da svira tamo gde ga vole nas u Bg-u ja mislim ne vole bas nesto specijalno tako da cemo ostati dosledni tradiciji svakih godinu i po dana svirka u BG-u.
  11. Naravno mozes i stari i novi da kupis u Felixu ili Mumutu....
  12. Maxe........pozdravljam te nismo se culi u p.m.Jel mogu da iskomentarisem a da se ne nealjute tvoji clanovi benda.Moram da ovo kazem.Sad mi je drug poslao link da pogledam spot.Mislim spot kao spot zaboli me ja muziku gledam.Najiskrenije......ono sto si radio s ACID RAIN-om je jebalo kevu ja sam i dalje posle toliko vremena zaljubljen u onih par pesama koje ste uradili iako je to sve bilo na kucnom kompijuteru ono je razvaljivalo.Meni se nista tako u srbiji nije svidelo kao taj mali demo....alpha bese.......ali ovo mi se uopste ne svidja...evo par puta sam bas preslusaovao nekako mi je suplje nema mase.Nemoj samo da mi se ostatak benda naljuti nista lose ne zelim reci samo eto pod utiskom sam kako je bilo nekad i sad.Kad sam ja taj demo dobio od da li Zarka ili Nikole ne znam,ali ja sam se odusevio...ono je jedan od najboljih porogressive demo-a u srbiji,da ste samo zavrsili ceo album stvarno bi bilo neverovatno dobro.Kkao mi je krivo....
  13. Prijatelji nasi srecna vam Nova Godina,Bozicni praznici i predstojeca Srpska Nova Godina (jelte naj milija).Puno zdravlja i srece u novoj godini.Hteo sam da vam saopstim samo da mi sviramo 09.02.2008. u Beceju klub "Floyd" tako da znate pa kome nije mrsko da digne dupe iz Bg-a nek se uputi put severa (na nasem site-u ima vec postavljen datum ali reko da i ovde stavim u slucaju da neki ne posecuju site).Pozdravljam vas sve iz Nove Pazove........(cekam ADSL vec 10 dana......umrecu ....umirem umirem...) :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:
×
×
  • Create New...