Jump to content

Sour aPPle

Iskreni članovi
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

About Sour aPPle

  • Birthday 10/25/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Na tankoj liniji zmedju dobra i zla

Sour aPPle's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Cemu pretpostavka da neko mora da koristi trzalicu,da mi je znati,...
  2. Mrzi me da listam temu,...sve u svemu,svijda mi se bend. Imaju svoj neki trip,i mozes kulturnoda se opustis i preslusas album natenane i da te skoro nista ne iznenadi(citaj smori). Svdija mi se ono,...khmmm,...yeah!Senzafine.Ako nisam milion puta pustila,...
  3. A kao moze nesto da se ucini?
  4. Hihihihi,...jao Boze,...evo jednog famoznog etiketiranja,onako prvoklasnog! Svaka cast!
  5. Al ste se navrzli na kosti jadnoj Ani Nikolic,...sta ce zena,mora da se vrcka,da bi se dobile parice,...nece sigurno svi nabildovani tipovi da popadaju po nekom tamo gotik bendu? Nisam ih nesto dugo upratila kad su svirali,niti sam,iskreno cula ranije da postoje,ali bilo je osvezenje u odnosu na ostale ucesnike. Mada,...to i nije neki narucit kompliment.
  6. One of my favorties,.. "Roll your ass Force you to pass Least I am not fucked Whatcha you going to do When god sees through you (You are fake) You want it even louder Eyes and ears Listen to what we say so there is no way to eliminate (I want it all!) I am going to show u how to be deceiving" Ohhhhh,...
  7. ok,..Dina je sad zbunjena i ne zna kome da uputi GIVME GIVME,... A koje su bile pesme u pitanju?
  8. No,no,no,..give me,me,me!!!!Givme!Givme!!!!
  9. Ubite me,..e aman,..bez svadja vise! Svi smo mi idioti i tacka.Peace.
  10. Pocela sam sa pitanjem o dvdeovima!Samo me je to i zanimalo!!!!!!!!!!!!! @off topic.-da ti ne kazem gde da stavis miki mausa idote koji ne bi prepoznao fenserku da ga ugrize za dupe!!!
  11. Simpaticno,...mada ako vec lupetas uzmi pa pitaj nekoga da li je moja noga krocila u Trezor dok je bio super popularan,..a da ne pricamo o splavovima i tim baljezgarijama.Prvi sam put u zivotu bila na splavu na nasoj maturi.Ni ne secam se sha si mi dala,...neku budalastinu tipa limpbiskit,ili linkinpark,....i savrseno se secam da sam POKUSAVALA da ga menjam i posle sam ga dala Maji za njen birthday(taj zamenjeni),.jer je Maki zauvek jedna pomodarka.Koju ja naravno neizmerno volim. Polly,..NE ZANIMAS ME,DETE BOZIJE!!!A da te startujem a pp,..ne bi pokusala pa da je smak sveta,...vidim odma koliko me znas,..samim tim mogu jedino da kazem,.. KAd lupetas uzmi makar u obzir da se ja ni sa kim tamo nisam druzila,..tako da,..njanajnjanj koja si ti koza!!! Oh,.da,..i posto ti blage nemas ni za jednog lika sa kojim sam ja bila,ili nisam,..so,..PLS no COMENT!!!Isto tako ne poznajes moje prijatelje.Kad ih upoznas,..izvoli pa mi se javi!Ne,..nemoj,..samo bi me jos vise smorila. Za Tineu,..pa,..sama se jebala sa svim muzicarima u gradu beogradu,..ja je svakako nisam terala.Njeni fetisi,njena stvar,...sta o njej trkeljaju,..opet njena stvar,..samo sam rekla da sam preko toga skontala ko je. Pa ono,..osudjujes me na smrt dosadom,..pa ono,..smatraj se pozdravljenom! Broj pp-ova?Ummm,..da zaista volim svoj broj ppova,...dobijam po 3 na dan,..od ortakinje iz inostranstva,najboljeg ortaka,i Milosa_024,...super mi je.Moja slika u MOM potpisu je nesto interno izmedju mene i nekoga,..ko zna o cemu je rec,..oki,..ko ne,..CUT BRE VISE! I jebem li ga,...maknite vi prstice iz mog zivota i vala i iz mog potisa,...pa se vratite na normalu i pisite ono sto je T E M A,...postoje chat teme,..pa tamo smarajte. I sad,...vratimo see unazad par pitanja i nek mi divni NorthWind,..kaze gde je koji djavo nabavio cert,..Ja sam trazila dvdeove,..svuda unaokolo,..ali brate za koncerte deru!!!
  12. @Zli_nesto_nesto-Eh sad,..Evo ti na ta tvoja 3 tacka . @Tinea-Kao i na vecini tema,..mada se meni svidjaju neke pesme,iako nisam zaludjena nu metalom.A i mrzi me da odgovaram na teme o grupama.But i like this one.Otegla se.Pocela je kad,..2002?Kul! Pa to je kad ti mislis da metalci moraju da budu uniformisani.Farmerice majca i tike. Koliko dugo me znas jesam li ikad bila u necemu drugome? Ne kazem,...nekad se odvazim da obucem neku suknjicu ili nesto feeeeeensi,..dodje mi kao bas slatka promena. Naravno sto se nastupa i koncerata tice,..to je neka 55 prica. @Puffffnica-duso,..mislim da je Txy htela da Ja na to odgovorim.Ljubav moja je skepticna po pitanju mog muzickog opredeljenja.Tuzno jer je ono isto posledjih 7 godina.A koliko se ja secam ona je slusala r'n'b i izlazila u Dzunglu.Mada to opet nije bitno.To ne menja to da ja postujem sto je ona sad rokerka/metalka/sta god jer je to BRE NACIN ZIVOTA!!!
  13. Sto je lepo to kad se decica popale,.. @Tinea-Mada,..sta reci osim ZABOGA gde sam ja upala,. Mrzim kad otkrijem ko su ljudi,..a jos mi je bolja fora kad otrkrijem sta jebeno slusaju,.. @Zli_sta god pa treca tacka bi sad vec bila nepotrebno rasipanje! Back on topic,... Posto je tema vec malo skrenula,..ono otkud znam,..gde smo stali?
  14. I really dont want to ask YOU this,..but,..WHERE did you get it?
×
×
  • Create New...