Jump to content

bobo/metalsound

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

bobo/metalsound's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Glen je tijekom poslijepodneva sletio u Europu i odmah se pridruži bendu te će tako nastupiti i na zagrebačkom koncertu.
  2. Neki oblik prodaje karata u Srbiji će sigurno biti sređen. Bilo bi lijepo kad bi zaista bilo toliko zainteresiranih ljudi iako tvoja predviđanja meni zvuče ipak pretjerana. Da bar griješim Što se tiče prostora...otprilike za 2500-3000 ljudi, ovisno o par faktora. I za kraj, najbolje da o ovome nastavimo u temi o koncertu.
  3. Karata će biti na dan koncerta osim u slučaju da budu rasprodane u pretprodaji. S obzirom na veličinu samog prostora mislim da nije realno za očekivati rasprodan koncert.
  4. Misliš za područje Srbije? Preko neta tipa Eventim sigurno neće jer su njihove provizije nama neprihvatljive. Ali ako mislite da ima interesa iz Srbije, onda postoje neke opcije da se sredi prodaja i kod vas. Možda da ipak prebacimo takva pitanja u topic o samom koncertu?
  5. Vize između Hrvtaske i Srbije su ukinute odavno. Ako ti ja kao organizator kažem da sigurno dolaze jel' ti to dovoljno zvanično Karte već u prodaji za max. 10 dana.
  6. Ne znam otluda taj nezvaničan podatak ali karta će ipak biti skuplja. Nemoguće je dovesti bend veličine Deftones (koji sada na usa turneji sviraju pred 5-7000 ljudi) uz tako nisku cijenu karte.Ali još uvijek će biti, po mom skromnom mišljenju, jeftina.
  7. Budi siguran da nije nikakav hoax. Koncert je potvrđen tijekom jutra i logično da nije još napravljen update njihovog službenog sajta. Ako bolje pogledaš datume turneje uočiti ćeš rupu od dva dana između Bukurešta i Beča...ta dva dana su Budimpešta i Zagreb.
  8. Istina je,God Dethroned dolaze u Beograd,a zajedno sa njima francuzi Kragens i hrvatski bend Forlorn Legacy.
  9. Sudeći po ovome billa je (najmanje) neka proba na sam dan koncerta: http://www.mirror.co.uk/news/tm_objectid=1...-name_page.html
  10. Ajme koja magija.Definitivno najveći glazbeni trenutak ovog mladog stoljeća. Samo onaj zagrljaj Watersa i Gilmoura vrijedio je sve ove godine čekanja. I ono zajedničko pjevanje Wish You Were Here posebno posvećene Sydu.... Na sreću gledao sam prijenos na netu inače bi vjerovatno bacio tv kroz prozor. Naime, kod nas je HTV komentator uspio izreći ovo: "Da, da, mnogima je ovo vrhunac večeri, ali meni je prilika da se prisjetim izvrsnih nastupa Robbie Williamsa, Coldplay, Destiny's Child..." A čujem od američkih frendova da je njihov MTV uspio biti još "originalniji". Na solaži u Comfortably Numb njihova dva komentatora jednostavno počela pričati! I onda mrtvi-hladni izjavili "Ok, and now let's go to commercial break"...i prekinuli prijenos usred pjesme i pustili reklame!!!!!!! Baš me zanima da li im se tako nešto zalomilo na npr. Green Day.
×
×
  • Create New...