Jump to content

darkod

Iskreni članovi
  • Posts

    223
  • Joined

  • Last visited

About darkod

  • Birthday 10/04/1983

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Neverland

darkod's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Cijenio bih ako mi neko moze hitno (u naredna 24 - 48h) odgovoriti na ovo pitanje. Koju novu elektricnu gitaru do 400 eura bi preporucili pocetniku i gdje se moze kupiti? Ovo se odnosi za gitare koje se trenutno nalaze na lageru u prodavnicama u BEOGRADU!!!! Mnogo je bitnije da je gitara dobre izrade, da je zvuk dobar i da ce dugo sluziti, nego da nosi neko poznato ime ili da je nesto sto mnogo dobro izgleda, mada ni to ne bi bilo lose. Btw. to mi treba za jednu prijatеljicu koja bi posle prilicno dobro savladane akusticne gitare da predje na elektricnu. Ja nemam pojma kakvo je stanje u Bg u zadnje vrijeme pa ne bih da je pogresno uputim. poz.
  2. glasao bih samo nesto ovaj link ne radi. Ne kontam sta je problem. Ako uspijem glasacu sa vise mjesta i sa vise naloga pa da prodjete. sve najbolje.
  3. veliko hvala. malo sam experimentisao sa GNX2om koju sam uzeo od jednog druga i sa jednim bossovim multiefektom (stvarno sam zaboravio ime ali mu je cijena oko 100-130 evra). Simpaticna je stvar sto me je i poslijeprocitanog uputstva GNX ponekad zbunjivao zbog obilja opcija. ja sam one efekte koji meni trebaju (flanger, delay, reverb, DISTORZIJA, chorus, wah....) dobro proucio preko pedala tako da to nije problem ali se tu uzvjek nadje neki faktor koji me malo poremeti. Sto se tice bossa on je imao 5-6 efekata bez nekih simulacija etc. sto je u mnogome olaksalo namjestanje efekata ali nijesam mogao da nadjem odgovarajuci zvuk. Ja sam inace pristalica pedala ali je prilicno naporno sekati gomilu pedala po nastupima a tek problemi kad otkaze neki od kablova onda je pravi haos. Razmisljao sam da uzmem neki dobar pedal board, mrashall jsm 800 i nekolike dobre pedale, ili pak neki dobar procesor i neko solidno pojacalo, zato i pitam koji procesor ima najbolji ili jos bolje najprirodniji zvuk, cisto da bih rijesio dilemu. ps. sto se tice zooma sluzi mi za kletve posto sam imao tu cast da probam par komada i nikad vise.
  4. Secraconm koji je po tvom misljenju najbolji procesor, tj. ono sto me precizno zanima je da ima najprirodniji zvuk?
  5. Secraconm koji je po tvom misljenju najbolji procesor, tj. ono sto me precizno zanima je da ima najprirodniji zvuk i da nema 1000 zvukova vec samo 6-7 osnovnih?
  6. Javite ako se ko zajebe da je uzme. Skrenula mi je paznju ranije ali nidje ne mogu da vidim misljenje nekog ko je posjeduje.
  7. Ko ce mu ga znati? Mislim, steta sto to nije stiglo jer bih ranije dobio odgovor koji mi je bio potreban, ali i ovako je dobro. TNX anyway.
  8. neki je nesporazum u pitanju. nekim cudom ja nijesam dobio tvoj odgovor sto me je zacudilo jer znam da ljudima odgovoris prilicno brzo i iscrpno. Evo sam jos jednom provjerio privatne poruke i nema nista. Stvarno cudno.
  9. Ok. Posalji mi privatnu sa njegovim brojem.
  10. ohhhooooo srecom je rosewood, znaci klasicni ibanezov vratic. Pa i 100 mogu nekako podnijeti ali da znam da ce to ispasti bez greske. Jos kad bi mi neko preporucio dobrog majstora u beogradu. volio bih da to bude neko ko je zaista strucan u svom poslu.
  11. Veliko hvala na savjetu. Naravno da nijesam mislio da mi to uradi neko ko nije dovoljno strucan pa da mi useri gitaru vec bih volio da mi to neko uradi ko je dobar majstor a ko nije precijenjen. Kad sam se nedje ranije raspitivao rece mi jedan tip da bi to rebalo da kosta ukupno 50ak eura. ako recemo da ce neki olji majstor uzeti 60-70 ja sam zadovoljan. Preko toga bih se dobro zamislio da li da radim kod tog majstora.
  12. Mislio sam da mijenjam pragove na gitaru i da radim neki setup. imam ibaneaz Road star II, japanac, floyd, 24 praga, aktivna elektronika. kako vjerujem da dobro znate o kojoj gitari je rijec da predjem na stvar. prvo, mozete li mi reci nekog dobrog majstora ko moze to uraditi kvalitetno, koje pragove da stavim ,dje da ih kupim (a da to nije inostranstvo! ) i po kojoj cijeni je sve to. bilo bi mi strasno vazno ako mi to mozete reci jer zivim u Niksicu i dolazim gore za mjesec dana pa bih to iskoristio da uradim i gitaru.
  13. bogme su meni bolji The bloody earth ....
×
×
  • Create New...