Jump to content

[MechanicalAnimaL]

Iskreni članovi
  • Posts

    128
  • Joined

  • Last visited

About [MechanicalAnimaL]

  • Birthday 06/15/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    NBG, Srbija

[MechanicalAnimaL]'s Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. skinuo sam finisterra. smara. ali chucju ceo album kad ga neko drugi skine, mada me neshto preterano ni ne interesuje. i toliko o tome.
  2. eto vidish. tu sam se i ja zajebo kad sam mislio da je lista zhelja.
  3. shto se tiche velikih bendiva, ja cju sledecje nedelje slushati sisterse. kazhu ljudi, izgubila se char, ali meni cje u svakom sluchaju biti ultra. sting dolazi za par meseci (mada me u principu ne interesuje). kod nas obichno dolaze sve neki matorani na posledjnoj turneji svojih zhivota, jer se mladji bitniji bendovi ne usudjuju da rizikuju ili ih jednostavno nije briga . od maldjih su obichno sve neki krshevi. in flames bi rado slushao uzhivo. iako je novi album komad sira, i dalje imaju vishe nego brdo energije uzhivo. valjda... i da ne listam sad' sedam strana zheljda, mislim da niko nije pomenuo: nine inch fucking nails edit: whoops. totalno sam prevideo ime teme. znachi bendovi koje smo slushali live... nebitno... sad je kasno. znachi: iron maiden, paul di'anno, mailyn manson, paradise lost, megadeth, borgir, blind guardian, susperia. mogucje da sam neshto prevideo.
  4. nestajali su sa mog harda u vishe navrata bez preslushavanja (jer ko god da se pojavi sa nekom muzikom kod mene, nekim nesrecjnim sluchajem donese i mnemic) kad sam pravio chistke mp3 albuma koji mi ne trebaju. sad sam konachno preslushao ovaj mechanical spin phenomena. i blio je privlachno, oko dva-i-po' minuta. bläh. edit: mada, slusham ih dok usisavam.
  5. ovo bi trebalo da radi posao. mada, nisam josh probao. https://addons.mozilla.org/firefox/2390/
  6. upravo sam skinuo album. odoh offline
  7. u stvari, nit' je avantgarde nit' je metal (mada koga boli? ...ako ovde smeta, prebacite), al' je do jaja. serenade akustichnim baladama shirom muzichke industrije
  8. pazi ovako: likovi su krajnje bledunjavi, a epizode su spore i pored toga shto jedna ne traju dugo. fore pucaju na retard-humor, a ponekad su bash onako, desperate... nadje se i po koje kidanje. ajde, kao interesantno je shto je crtezh trash do koske. jebesh tu stariji-mladji prichu. gledaj objektivno.
  9. futurama, za razliku od ove dvojice ima jaku dozu sarkazma, plus svaka fora me grchi do sledecje. mnogo jaka serija... simpsons, generation next.
  10. u principu, serija je krsh krsheva i shtetna je po IQ, iako se ja (zheshcje) palim na apsurdni humor. crtezh je morbidan do bola. "B&B do America" mi je bilo kidanje, tho. mada, ima i par cool flash igri na temu. futurama & south park shutiraju dupe. tom green i ali g, takodje jackass & co su vecj previshe imbecilni... a happy tree friends konzumirati na kashichicu. sick fucks...
×
×
  • Create New...