Jump to content

Lud

Iskreni članovi
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lud

  1. Meni to cudo ima smisla samo ako bi ga svirao u tapingu, ili ako neko ima ruku duzine 45 cm. Ma glupo izivljavanje.
  2. Sad ozbiljno. Drago mi je da imate ovakvu ideju jer to moze da bude strava iskustvo za svakog basadziju. Samo se treba iscimati za prostor. I za dzem
  3. Nista ne brini. Ja cu da donesem dzem od sljiva. Baba mi skuvala. Samo nemojte dzem od shipka.
  4. Nisam nasao tog druga danas, ali saznacu ovih dana. On kaze da je lik namestio takav vrat na klasican bas i da je ispalo strava. A da je skupo, definitivno jeste. Za te pare mozes da nadjes kontrabas, doduse Ceski ali moze da bude interesantno.
  5. Cuo sam da moze da se naruci odlican vrat za fretless za 300e. Mogu da dodjem do preciznijih informacija vec sutra ili prekosutra, pa to moze da bude interesantna opcija.
  6. Pa o akutnoj besparici i jeste rec. A s'obzirom da za dobar bas treba min. 500-600evra ili da sklapate nesto na svoju ruku sto je vrlo rizicno, ostaje procesor kojim za male pare mozete da sakrijete mane svog instrumenta. Naravno da to nije pravo resenje. Ali za pravo resenje treba izleciti besparicu.
  7. Treba eksperimentisati sa zvukom, naravno u granicama dobrog ukusa ali opet zavisi i sta uopste hocete da dobijete sa tim. Mislim da je nama basistima ipak lakse. Mozemo za oko 100e da dobijemo nesto funkcionalno. A gitaristi?? Oni sa procesorom od 100e mogu da se slikaju zbog svima poznatih problema sa prstanjem distorzije. Njima treba 3-4 puta vise para da bi dobili nesto sto zvuci OK.
  8. Da. gitarski procesor nikako. Ionako ima dovoljno opcija od bas pedala, efekata, procesora... Bilo sta od toga je bolje nego gitarska pomagala.
  9. Hvala. Bio sam i ja pomalo sumnjicav jer znam kako stoje stvari sa procesorima za gitaru u tom cenovnom rangu. Ali uglavnom cujem komentare da se moze naci po koji dobar procesor za te pare. Uglavnom, ne bi ni snimao sa procesorom ali za svirku... Inace vise volim procesore zbog vecih mogucnosti modifikovanja tona. Naravno realno je pitanje koliko se gubi na kvalitetu tona ali to zavisi od procesora.
  10. Pa da procesira Tj. volim da se igram sa efektima na basu. 'El bi da preporucis nesto drugo? Bio bi mi koristan neki savet.
  11. Jel' neko zna nesto o bas procesoru Korg AX10B i ima li nesto bolje za te pare (100-150e)?
  12. Interesuje me ako neko ima iskustva sa bas procesorima do 150-200e npr Korg AX10B, sta se realno dobija sa njima i isplati li se kupovati ih?
  13. Lud

    Opeth

    Ne brini, oprosteno ti je. Al' da se ne ponovi Jel' bi ti isao na koncert Opetha? Ajde skupicemo pare, imamo vremena, 'oce i Sima da ide.
  14. Lud

    Opeth

    Ne provociraj da ne radi shamar.
  15. Lud

    Opeth

    Prvi post. Sada vec drugi.
  16. Lud

    Opeth

    Ne znam zasto sam ovo sada (tek) uradio ali nema veze!? Pa... mozda i odem na taj koncert konacno??
×
×
  • Create New...