Jump to content

Fallen Angel

Iskreni članovi
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Fallen Angel's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Meni je ovaj novi album strava! U "Marriage"/"Invictus" fazonu. Mogle su malo i gitare da budu glasnije, ali nista strasno. Jos jedno remek delo Davida & Co.!
  2. U bre, nisam bila toliko dugo na sajtu Putnika, kad gle tamo novih iznenadjenja. Ima novi spot za "Ti i ja" da se downlouduje, i to super spot. Onako nesto kao live. Eh da li ko mozda zna kada ce Putnici ponovo do Beograda? Sve se nesto suska, ali nista konkretno. A posto znam da pevac Clea ima mnogo drugara i drugarica u Beogradu, pa se mislim mozda je netko nesto provalio. Ovaj novi spot me bas ono zapalio da ih ponovo vidim uzivo!
  3. Kazes Dean bio na 3. kanalu? Jao ,znaci opet su bili u Beogradu? A ja pojma nisam imala! Pa sta je jos rekao? Jel pominjao gde ce da bude koncert? I jel ko mozda planira da pali u Zagreb na Gotthard i Osmi Putnik ovoga ponedeljka? To bi vredelo videti!
  4. Jel tko mozda uspeo da zapamti koje su sve pesme tacno Putnici svirali na koncertu? Cini mi se da su odsvirali gotovo 30 pesama. Jos samo su nedostajale Jovana, Zigolo i Samo za tvoju ljubav !!! Al' nadam se da ce to da bude sledeceg puta!!!
  5. Meni mnogo gotivan band! Posebno u fazi sa Rob Rockom.A i ovaj poslednji album "Pedal to the metal" me razvaljuje.
  6. VAI U BEOGRADU! Izgleda da ce ova jesen bit bogata lepim koncertnim dogadjajima!!!
  7. Fallen Angel

    Riot

    Sta da se kaze vec GENIJALCI!!! Stari albumi su mi odlicni, no ono pravo zapocinje sa Thundersteelom. Meni oni jednostavno nemaju los album!
  8. Eh danas sam bas raspolozena za surf! Bila sam na stranicama ovih genijalaca i procitala da se sprema novi album pod naslovom "Metatron,Lucifer & The Divine Chaos"!!! SUPER!!!! A pripremaju i nekakav box set sa hrpom super raritetnih stvari, kao i Duplo DVD izdanje!!!! I to vrlo verovatno u originalno postavi!!! CRIMSON GLORY RULES!!!
  9. JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! PUTNICI KONAČNO U BEOGRADU!!!! Jao, evo konačno da se desi i to! Osmi Putnik svira u Beogradu 30.9. i 1.10.!!!! Nisam bila onlajn dobrih mesec dana. Ubi me posao! Spojim se i dođem naravno na moj fejvorit destinejšn www.osmiputnik.com kad tamo ima šta i da pročitam!!! Osmi Putnik u Beogradu 30.9. i 1.10.!!! I još ALOGIA kao gosti!!!! To će da bude hevy praznik!!! I za oči i za uši!!! Evo da malko kopišem i pejstam: Ne mogu da verujem da ću da ih konačno vidim uživo!!! Nakon toliko godina!!! "USTAJ IZ PEPELA, I NEKA TE NOSI OSJEĆAJ DA OVDJE SI ŽIV I PONOSAN!"
  10. Jao, evo i mene napokon opet online. Problemi sa nekakvim virusom ili sta ti ga ja znam! Uglavnom kostalo me dobrano vremena i zivaca. Za odlepit! Arghhh.... Onda Mary vidim da si uspela da nabavis album. Kod mene se vrti danonocno. Moji trenutacni favoriti: Vatra i Led, Ziv i ponosan i Ti i ja !!! Evo imaju na situe Putnika i neka videa sa Zadarskog nastupa. Neke sam uspela da pregledam i nemam reci! Kako samo zavidim vama koji ste bili tamo!!! Ima sve kose da pocupam! Jel zna ko onda hoce li da bude sta od tog nastupa u Beogradu?
  11. Album je GENIJALAN!!! Ne prestajem da ga slusam! A na siteu Putnika http://www.osmiputnik.com su stavljeni i video klipovi sa koncerta u Splitu. Sta da se prica! MRAK!!! Prijatno sam iznenadjena koliko je mladih bilo na koncertu. A klip sa pesme Glasno , glasnije izgleda ko da je snimljen na nekakvom ratistu. Ne znam sta da kazem. Morate da vidite! Jedva cekam da vidim Putnik uzivo!
  12. Jao evo konacno su stavili slike sa koncerta u Splitu! Izgleda velicanstveno! Kako mi ja sad tek zao i tesko sto nisam bila na tom koncertu. Ne mogu da docekam da dodju do Beograda! A takvu mogucnost izgleda i najavljuju. Kako li samo dobro izgledaju u svoj ovoj silnoj kozi! A izgleda da je i sveta bilo mnogo. A stage je na svetskom nivo! A imaju i slike sa promocije albuma na kojima se bendu pridruzio i Dzibeta. Stoga brzo na site pa da vidite kako Dzibeta danas izgleda!
  13. Jao pa sta se desava s ovim topicom? Jel su to svi zamrli ili ...? Jel ko onda mozda bio na koncertu u Splitu ili u Dzakovu? Pronasla sam jednu lepu recenziju splitskog koncerta. Evo i adresice Osmi Putnik - Izvestaj s splitskog koncerta 17.6.2005. Nego jel tko mozda nabavio novi album? I zna li ko uopste hoce li to da se pojavi skoro kod nas? Prosto ne mogu da verujem da nisam mogla da odfuram do Splita zbog zdravstvenih problema! A izgleda da je bilo neverovatno dobro! Moja prija ( koja je bila ) kaze da ov a nova postava Putnika ubija, kako sviracki tako i scenski. A za sam nastup kaze da je bio na svetskom nivou!!! A ja morala da lezim kod kuce! Kakva sam ja pehistica! Al' sad gledam kako da odlepim do Zadra na MMS. Pravi heavy happening!!! Therion, Amon Amarth, Rage, Brainstorm, Osmi Putnik i mnogi drugi... To ne bi smela da propustim! Nema te sile! Nego hoce li da bude sta od onog njihovog gostovanja tu kod nas u Beogradu?
  14. Evo konacno je doso i dan izlaska albuma!!!! Jel moze odma da se javi neko ako uspe da nabavi album!!!! Jedva cekam da ga konacno cujem kako spada! OSMI PUTNIK - ZIV I PONOSAN!!!
  15. Jedno pitanjce za veterane na ovom forumu! Poseduje li tko mozda kakav spot od Osmog Putnika? Ja sam imala negde nekoliko njih ali ne mogu vise da pronadjem tu video kasetu. Mislim da sam imala Mi smo majstori, Glasno glasnije i Samo za tvoju ljubav sa nekave decije emisije. p.s. Jel ko primetio da Mikica iz Alogie pod uzore ima pomenut i Osmi Putnik!!! Zna covek sta valja! BTW. Ide li se na Alogiu sutra u SKC?
×
×
  • Create New...