Jump to content

Fallen Angel

Iskreni članovi
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fallen Angel

  1. U bre, nisam bila toliko dugo na sajtu Putnika, kad gle tamo novih iznenadjenja.

     

    Ima novi spot za "Ti i ja" da se downlouduje, i to super spot. Onako nesto kao live.

     

    Eh da li ko mozda zna kada ce Putnici ponovo do Beograda? Sve se nesto suska, ali nista konkretno. A posto znam da pevac Clea ima mnogo drugara i drugarica u Beogradu, pa se mislim mozda je netko nesto provalio.

     

    Ovaj novi spot me bas ono zapalio da ih ponovo vidim uzivo! icon_rockdevil.gif

  2. Kazes Dean bio na 3. kanalu? Jao ,znaci opet su bili u Beogradu? A ja pojma nisam imala! icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif

     

    Pa sta je jos rekao? Jel pominjao gde ce da bude koncert? icon_confused.gif

     

    I jel ko mozda planira da pali u Zagreb na Gotthard i Osmi Putnik ovoga ponedeljka? To bi vredelo videti! icon_rockdevil.gif

  3. Jel tko mozda uspeo da zapamti koje su sve pesme tacno Putnici svirali na koncertu?

     

    Cini mi se da su odsvirali gotovo 30 pesama. Jos samo su nedostajale Jovana, Zigolo i Samo za tvoju ljubav !!! Al' nadam se da ce to da bude sledeceg puta!!!

     

    icon_rockdevil.gif

  4. Eh danas sam bas raspolozena za surf! Bila sam na stranicama ovih genijalaca i procitala da se sprema novi album pod naslovom "Metatron,Lucifer & The Divine Chaos"!!! SUPER!!!! A pripremaju i nekakav box set sa hrpom super raritetnih stvari, kao i Duplo DVD izdanje!!!! I to vrlo verovatno u originalno postavi!!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

     

    CRIMSON GLORY RULES!!!

  5. JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

     

    PUTNICI KONAČNO U BEOGRADU!!!! biggreens.gif

     

    Jao, evo konačno da se desi i to! Osmi Putnik svira u Beogradu 30.9. i 1.10.!!!!

     

    Nisam bila onlajn dobrih mesec dana. Ubi me posao! icon_mad.gif

    Spojim se i dođem naravno na moj fejvorit destinejšn www.osmiputnik.com kad tamo ima šta i da pročitam!!! biggreens.gif

     

    Osmi Putnik u Beogradu 30.9. i 1.10.!!! I još ALOGIA kao gosti!!!! To će da bude hevy praznik!!! I za oči i za uši!!! icon_redface.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifmusik19.gif

     

    Evo da malko kopišem i pejstam:

    U prilici smo najaviti i nove koncertne nastupe "Osmog Putnika". "Osmi Putnik" svira 16.9. i 17.9.2005. u Trilju, na moto partyu MC "Medjugas". Zatim slijedi koncertna promocija album 29.9.2005. u Zagrebu, te 30.9. i 1.10.2005. u Beogradu. Kao specijalni gosti na našim koncertnim nastupima u Beogradu svirat će svima dobro znani hm majstori "Alogia". Nešto više detalja o ovim nastupima kroz dan, dva."

     

    Ne mogu da verujem da ću da ih konačno vidim uživo!!! biggreens.gif Nakon toliko godina!!! biggreens.gif

     

    "USTAJ IZ PEPELA, I NEKA TE NOSI OSJEĆAJ DA OVDJE SI ŽIV I PONOSAN!"

     

    icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

  6. Jao, evo i mene napokon opet online. Problemi sa nekakvim virusom ili sta ti ga ja znam! Uglavnom kostalo me dobrano vremena i zivaca. Za odlepit! Arghhh....

     

    Onda Mary vidim da si uspela da nabavis album. Kod mene se vrti danonocno. Moji trenutacni favoriti: Vatra i Led, Ziv i ponosan i Ti i ja !!!

     

    Evo imaju na situe Putnika i neka videa sa Zadarskog nastupa. Neke sam uspela da pregledam i nemam reci! icon_rockdevil.gif

     

    Kako samo zavidim vama koji ste bili tamo!!! icon_cry.gif Ima sve kose da pocupam! Jel zna ko onda hoce li da bude sta od tog nastupa u Beogradu? icon_confused.gif

  7. Album je GENIJALAN!!! icon_rockdevil.gif

    Ne prestajem da ga slusam! A na siteu Putnika http://www.osmiputnik.com su stavljeni i video klipovi sa koncerta u Splitu. Sta da se prica! MRAK!!! metalac.gif Prijatno sam iznenadjena koliko je mladih bilo na koncertu. A klip sa pesme Glasno , glasnije izgleda ko da je snimljen na nekakvom ratistu. metalac.gif

    Ne znam sta da kazem. Morate da vidite! Jedva cekam da vidim Putnik uzivo! icon_rockdevil.gifwub.gif

  8. Jao evo konacno su stavili slike sa koncerta u Splitu!

    Izgleda velicanstveno! metalac.gif

    Kako mi ja sad tek zao i tesko sto nisam bila na tom koncertu. Ne mogu da docekam da dodju do Beograda! A takvu mogucnost izgleda i najavljuju.

     

    Kako li samo dobro izgledaju u svoj ovoj silnoj kozi! A izgleda da je i sveta bilo mnogo. A stage je na svetskom nivo!

     

    A imaju i slike sa promocije albuma na kojima se bendu musik29.gif pridruzio i Dzibeta. Stoga brzo na site pa da vidite kako Dzibeta danas izgleda!

  9. Jao pa sta se desava s ovim topicom?wallbash.gif Jel su to svi zamrli ili ...? mad.gif

     

    Jel ko onda mozda bio na koncertu u Splitu ili u Dzakovu? Pronasla sam jednu lepu recenziju splitskog koncerta. Evo i adresice

     

    Osmi Putnik - Izvestaj s splitskog koncerta 17.6.2005.

     

    Nego jel tko mozda nabavio novi album? I zna li ko uopste hoce li to da se pojavi skoro kod nas? Prosto ne mogu da verujem da nisam mogla da odfuram do Splita zbog zdravstvenih problema! sad.gif A izgleda da je bilo neverovatno dobro! Moja prija ( koja je bila ) kaze da ov a nova postava Putnika ubija, kako sviracki tako i scenski. metalac.gif A za sam nastup kaze da je bio na svetskom nivou!!! A ja morala da lezim kod kuce! Kakva sam ja pehistica! icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif

     

    Al' sad gledam kako da odlepim do Zadra na MMS. Pravi heavy happening!!!

    Therion, Amon Amarth, Rage, Brainstorm, Osmi Putnik i mnogi drugi... To ne bi smela da propustim! Nema te sile!

     

    Nego hoce li da bude sta od onog njihovog gostovanja tu kod nas u Beogradu?

  10. Jedno pitanjce za veterane na ovom forumu! Poseduje li tko mozda kakav spot od Osmog Putnika? Ja sam imala negde nekoliko njih ali ne mogu vise da pronadjem tu video kasetu. Mislim da sam imala Mi smo majstori, Glasno glasnije i Samo za tvoju ljubav sa nekave decije emisije.

     

    icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

     

    p.s.

     

    Jel ko primetio da Mikica iz Alogie pod uzore ima pomenut i Osmi Putnik!!! Zna covek sta valja! musik19.gifmusik19.gifmusik19.gifmusik19.gif BTW. Ide li se na Alogiu sutra u SKC?

  11. Ej drugari!

    Na site - u Putnika je stavljena čitave pesma sa novog albuma i to baš rimejk tj. nova verzija Glasno glasnije. musik19.gif

    I to povodom jučerašnjeg dvadesetog rođendana Putnika! Svaka čast! Da bog da nam poživio još najmanje toliko! pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

     

    Povodom jučerašnjeg dvadesetog rođendana "Osmog Putnik" - a na službenom site - u banda ( http://www.osmiputnik.com možete skinut i preslušat prvi promo singl sa novog albuma. Radi se o novoj verziji pjesme "Glasno, glasnije"! Direktni link:

     

    Glasno glasnije 2005. icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

  12. Ehej drugari evo i mene opet. Stisla guzva poslednjih dana! Upravo sam bila na siteu Putnika kad li ono tamo hrpa novih vesti!

     

    ****************************** N**O**V**O**S**T**I ******************************

    Pozdrav svima!

     

    Novi album "Osmog Putnika" pod imenom "Živ i ponosan" trebao bi izaći 6.6.2005. pod etiketom izdavačke kuće "Dancing Bear".

    Na albumu će se naći 11 autorskih pjesama, a kuriozitet je taj da će album biti objavljen u dvije različite verzije omota.

    Verzija "Za Dame"        Verzija "Za Headbangere". 

     

    Naravno izbor ćemo prepustiti vama! icon_wink.gif

    Klikom na ove linkove možete vidjeti obe verzije omota.

     

    Pretprodajna cijena albuma kojega možete naručiti direktno sa našeg site-a ( plaćanje pouzećem ) iznosi 60 kn + troškovi poštarine, a isporuka se vrši u prvom tjednu lipnja. Svi zainteresirani mogu se javiti na email: [email protected] . Napominjemo da ova ponuda vrijedi isključivo do izlaska albuma tj. 6.6.2005. 

     

    Ovom prilikom band bi službeno najavio i svoj prvi koncertni nastup koji bi se trebao dogoditi 17.6.2005. u Splitu na tvrđavi Gripe.

    Na ovom koncertu "Osmi putnik" će uz koncertnu promociju novog albuma obilježiti,te proslaviti svoj dvadeseti rođenadan, a sukladno tome u samu će produkciju koncerta biti uložena poprilična financijska sredstva. Na ovom koncertu će biti upriličeno i snimanje materijala kako za live album tako i za prvi DVD "Osmog Putnika". Ulaznice bi se u pretprodaji trebale pojaviti krajem svibnja. Cijena karte bi prema najavama trebala biti 30 kn ( u pretprodaji ).

     

    S obzirom na slavljeničku atmosferu band je odlučio u prodaju pustiti i ograničen broj ulaznica ( točnije njih 800 ) po cijeni od 50 kn. Svi oni koji se odluče na kupnju ove specijalne "Anniversary" ulaznice, uz istu će kao poklon dobiti i novi CD "Osmog Putnika" - "Živ i ponosan".

     

    JUPIIIIII! Novi album, koncerti, dva omota i oba su mi prelepa! Mnogo opasan ovaj hevijaner na omotu. wub.gif

     

    Znaci jos mesec dana i imat cemo priliku cut novi Putnik!

     

    Sta se tice Dibetovog pevanja tj. sviranja heavya mislim da je najbolje da covek radi ono sta voli i oseca! A to me toliko i ne mori jer mi se novi pevac mnogo, mnogo svidja! wub.gifwub.gif Covek rastura glasom i stasom!

     

    Onda sta se vama cini od ovih omota?

     

    I mislim da cu zaista da potegnem do Splita na ovaj koncert! metalac.gif To ne bih smela da propustim. I jos ce sve da se snima i za DVD!!!!! Bez reci sam!

     

     

  13. Nije to ljubav, na koju sam nekad davno bio ponosan, koja me je hranila ...

     

    icon_rockdevil.gif

     

    U ono malo ljubavi sto jos cuvam za tebe, i zato nije me strah, ja priznajem sve

    Vjeruj zid od suza rusim ja, a tebi nevinoj i cistoj ...

     

    icon_rockdevil.gif

     

    Dajem sto trazis dok ti samo sjajis, gledam se, jos sam tu ali nestajem

    Moje se svijetlo gasi i pali se mrak, pali se mrak ...

     

    icon_rockdevil.gif

     

    Ostani tu, i sve cu ti dati, kad nebo se slomi, kad zastanu sati

    Ostani tu, ljubav bozji je dar, ko vatra i led, ko pakao i raj ...

     

    icon_rockdevil.gif

     

    Ako me pogledas, videt ces da si kao ja, mi sanjamo isti san

    Ustaj iz pepela, i neka te nosi osjecaj, da ovdje si ziv i ponosan ...

     

    icon_rockdevil.gif

     

    Okus pobjede tako gorak je kad na kraju gubim a pobjedzujem

    Kazu mi budi jak, kao niko , kao niko nikada

    Ponekad je tesko al moram i sam krociti nekim starim stazama

    Jer proslost je tu, proslost je sad, proslost je tamo gdje smo ti i ja ...

     

    icon_rockdevil.gif

     

    Tisina sve nam kvari, nekad smo se smijali ...

    Kazes mi da sutim jer rijeci ti nista ne znace

    Sutim al znam da rijeci mi prave tek sada dolaze ...

     

    icon_rockdevil.gif

     

    Daj mi znak, to je sve sto nocas trebam

    Jer to je samo malo sto je moje srce dalo za tebe

    Udahni mi zrak, ucini za mene sve sto trebam

    Pa da osjetim da zelis biti moja voljena zena, voljena zena ...

     

    icon_rockdevil.gif

     

    Ne, ne nemoj nikad nikom reci da te nisam ja zasluzio

    Da se ne bi grubim rijecima, moja bivsa tad posluzio

    Ljepljiv zrak svuda je i usporava korake

    Ako to nije ruzan san onda sta je ...

    Kraj moje nevolje ...

     

    icon_rockdevil.gif

     

    Danas sam celi dan vrtela do besvesti ove nove klipove! Kad ce vise taj novi album? ! wub.gifwub.gifwub.gifwub.gif Ima li ko ikakvih informacija da li ce album mozda izaci i kod nas?

    metalac.gif

  14. Zna li se kad izlazi album .. pa da vidim ja na ovim bosanskim nostalgicnim hubovim aima li to da se skine. Mrzi me nesto delove sa sajta da skidam .... da ne izgustiram pa da mi izdanje posle bude dosadno

     

    Pa koliko sam ja razumela to jest procitala na forumu banda album bi trebao izaci sredinom maja. Znaci za cirka mesec dana. Jedva cekam. Preslusala sam ove samplove hiljadu puta. I jos mi uvek nisu dosadili! icon_rockdevil.gif Moji favoriti su "Vatra i led", "Ti i ja" i naslovna "Ziv i ponosan"! Al i ostale rokaju! musik19.gif

     

    icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

     

     

  15. Muka me je ziva uhvatila od tog tipa muskaraca ''ja sam glavni, zena je samo predmet za zadovoljstvo, ima sve da radi kako ja 'ocu''.  Naravno, pesma je super, ali... Ma, ne obracajte paznju na mene.

     

    Ma to je Dzibeta pokusao prikazati tipicno macho razmisljanje prosecnog Balkanca! Ha,ha! Poslusaj sve ostale pesme Putnika ( uz izuzece "Ne ljubi me" icon_rolleyes.gif ) i videt ces da su oni ustvari romanticne duse! laugh.gif

  16. Zato sam zamolila gosn lestate-a da mi ustupi albume doticnih.

     

    Onda Mary jesi li dobila te albume od Lestate-a? I kako ti se svidjaju? Secam se kad sam ja prvi put imala priliku cuti pesmu "Lutko moja" na Hitu 202. Odmah sam se ozbiljno zagrejala! Ah ti lepi i bezbrizni dani detinjstva! Ha,ha!

    laugh.gif

  17. icon_rockdevil.gif

    Na siteu Putnika je postavljeno jos klipova novih pesama! I sve me odvalise! Ima i rimejk pesme "Srce od kamena" sa "Glasno,glasnije" albuma! wub.gif

    A tek sola i melodije na svim novim klipovima! Jao, ko ce da doceka novi album!

    metalac.gif

  18. Evo bas sam videla na sluzbenom forumu Osmog Putnika da ce uskoro da se pregovara oko objave prvog albuma "Ulicna Molitva" na kompakt disku! Konacno! Evo Lestate izgleda da ce nase molitve bit uslisene! icon_rockdevil.gif

     

    Ima duha,slazem se.Zivio Osmi Putnik,u svakom slucaju...

     

    E bas mi je drago da se i ti slazes! Ziveo i ti meni majstore! A naravno ziveo nam i Osmi Putnik! icon_rockdevil.gif

  19. Znas,navika je cudo...Navikao sam se na Dzibonijev glas u putniku,i to ti je.Kad sam cuo ovu novu verziju Glasno glasnije,zvucala mi je ocajno.I to ti je.Nove stvari,o.k.Nije to muzika koju bih sad zelio da slusam po cijeli dan,ali taj koncert NE ZELIM DA propustim!!!

     

    Zeznuto je to sa navikom! Iako ja Putnik slusam od samih pocetaka, tamo negde od 1986. i koliko god sam volela Dzibetov glas toliko me ovaj novi pevac instant osvojio svojim glasom ( a moram da priznam i stasom! wub.gif ). A i u novim pesmama osecam onaj muzicki duh koji je Putnik i onda imao. Meni jako gotivno u svakom slucaju. Ajmo momci kad ce vise taj album! metalac.gif

×
×
  • Create New...