Jump to content

- Trinitus -

Iskreni članovi
  • Posts

    674
  • Joined

  • Last visited

About - Trinitus -

  • Birthday 08/02/1987

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Profile Fields

  • Gender
    Male

- Trinitus -'s Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

19

Reputation

  1. Mislite,kupovina ? Pa,sa' ce ti kazem iskreno ! Ja u petak dolazim ! <3
  2. Iskreno,malo je falilo da ostanemo bez labela.Grci su katastrofa - i boleo ih je bas za promociju jer smo placali tiraz i ostalo. Ovde stvari malo drugacije funkcionisu,i verujem da bi svako ko ulozi u nesto uradio sve sto je potrebno da pare dobije nazad.Tako da za jedan bend iz Srbije ovo je sasvim dobra odskocna daska. A posto danas niko nece da izda nista sto nije snimljeno u nekom Skandinavsko-tropskom studiju gde je za mixetom neki od lepotanera iz InFlamesa ili Hypocrisy-a onda ide ona dobra stara - kako smo se nadali dobro smo se i udali. Realno,sranje je u svetu i svi labeli shtekaju pare za siguran dobitak tj. ulazu u Mainstream bendove. No,da ne kenjam ni ja,'ce da vidimo za jedno 2 godine kako ce sve proci.Opet imamo 2 albuma za njih da izdamo znachi drugi i treci,ako su mi loshi za cetvrti nemaju prava i mozemo da izdamo za koga hocemo.
  3. NEWS: Konacno da objavimo lepu vest da smo potpisali ugovor na 10 godina sa Nemackim Twilight Vertrieb-om,tako da smo obezbedili barem na neko vreme normalan rad kad je izdavanje u pitanju. Album ce biti izdat 11.11.2011. godine,zadovoljni smo sa datumom veoma a novi clan benda je Davor Menzildzic (Tales of Dark...). Planirana turne'a u Nemackoj i Austriji ce najverovatnije biti posle releasa cisto da bi ljudima tamo mogli nesto da ponudimo,a obrada Lepe Lukic - Srce je moje violina ce biti postavljena za nekoliko nedelja (sutra upadamo u studio da je snimimo). Cujemo se uskoro !!!
  4. http://www.youtube.com/watch?v=RvkQSSNfk8k
  5. Samo da kazem da je dobar jako spot !!! Sve najbolje !!!
  6. Evo posto sam ja prvi put overio temu,evo ja cu prvi da kazem "svaka cast lepotener !!!" Bas sam se prijatno iznenadio !!! Jbg,ljudi ili nemaju pojma za M.C. ili im je tesko da kazu koju lepu rech. Ma.... <3
  7. @Sale B.C.: Posledje od mene sto se tice labela : za dobar label: 1) ili dobra veza u labelu (mada i za to danas treba ovo pod tackom 2. ili 3.) 2) ili da se snimi u The Abyss Studio kod Svetog Petra za 10000 jura album pa da se povuce veza preko njega za jachi label. 3) ili da bend prodaje vishe od 10000 diskova po albumu. Tako da, gg za sve nas ovde sto se bavimo muzikom,dokle god je ljudima tesko da daju od 300 - 600 dinara za original disk (album). Uz sve duzno postovanje niko od auditorijuma nema pravo da kritikuje neciji spot,produkciju i ostalo vezano za rad jednog ozbiljnog benda danas kod nas,zbog cega ? Dokle god im je preche da kupe 4 limenke piva koje ce izbaciti iz beshike u prvom toaletu,i kad ostave te pare da podrze bendove ovde,a svi znamo kako se to radi (da,naravno,kupovinom diska,dolaskom na nastup gde je ulaz za dva benda 300 dinara i slicno) - ne dolaskom na nastup gde je ulaz za dzabe,taj level supporta smo odavno presli u ovoj drzavi - posto bendovi vise nisu amaterski i za jedan album treba mnogo para.E tek kada neko od metal bendova ovde proda preko 5000 albuma,ostavi pare sa strane,ode u Svedsku i snimi album vredan 10000+ jura onda mozemo da otvorimo trziste za Nuclear Blast i drugim PRAVIM labelima...toliko. Inace,Rain Delay bi ja stavio ili u Peaceville Records ili u Candlelight Rec.
  8. Greota sto niste nashli neki fin label da sve ovo lepo ispromovishe,odradi svoj deo posla,i sredi turneju sa Opethom. Produkcija je okej,moze se sve lepo cuti. Za Srbiju je i super. Zelim sve najbolje u buducem radu !!! <3
  9. Upravo sam dobio mail da cemo odgovor od zainteresovanog labela dobiti do 26.04. cim stavimo potpis na ugovor odmah obavestavamo masu, ali bice diskova do Jula,jos uvek,kazem, cekamo na label.
  10. Ehhh,da je vise turneja nego filmova...krov Nuclear Blasta bi bio mali za nas Vidimo se !!!
  11. MACHETE MINI TOUR : MORPHOSYS (Germany) - Death Metal SANGRE ETERNA (Serbia) 23.04.2011. - KLUB INFINITY - KIKINDA 24.04.2011. - CRNA KUCA 13 - NOVI SAD Vidimo se !!!
  12. SANGRE ETERNA - ASPHYXIA / Album Preview video !!! OVERA !!! http://www.youtube.com/watch?v=ZCz8EJJHeEM
×
×
  • Create New...