Jump to content

profa

Iskreni članovi
  • Posts

    435
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About profa

  • Birthday 06/23/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://yutablature.dzaba.com
  • ICQ
    20071003

Profile Information

  • Location
    Novi Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3652 profile views

profa's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. profa

    Pink Floyd

    I to je moralo da se desi - počeše da odlaze članovi mog omiljenog benda.
  2. profa

    EKV

    Kako koji - sve je skidano sa TV-a tako da variraju. Bitno da ih ima. Mislim da će ih Firči objaviti u nekom trenutku, kod njega je magnetofonska traka. Što više materijala to bolje za sve nas. Ako te ne mrzi, kači ih negde na net.
  3. profa

    Pink Floyd

    Uf, odlično je bilo. Ali zašto nos? :)
  4. profa

    Pink Floyd

    Smeju ako imaju vezu. Grešiš, nikada do sada se nije desilo da se forsira bilo koji album. Prošli put su išle Atom Heart Suite i Echoes, recimo, a to je već pola večeri. :) Izbor muzike je jako dobar, samo im fale video snimci, i ignorišu se solo albumi, kao i The Final Cut, A Momentary Lapse Of Reason (obično ide Sorrow) i The Division Bell (obično ide High Hopes). Ja bih lično voleo 2-3 pesme sa TFC-a.
  5. profa

    Pink Floyd

    Bogati, ako na ovo zaboravim odma' me upucajte. Samo me nervira što je opet radni dan... Šta fali Floydima u subotu, na primer? Ko će da radi u četvrtak posle ovakve večeri?
  6. profa

    EKV

    U subotu je veče EKV-a u KST-u. Već sam predložio na drugom forumu da se okupimo pre toga, a mogla bi i ekipa odavde (ako još uvek neko prati temu... ). @Tinea: hej bre, jesi li ovde kod nas?
  7. profa

    EKV

    Da li iko zna koji je to bend? Ako se ne varam, to bi trebalo da je isto bend koji je svirao skoro i u Subotici? Ozbiljno se razmišljam da dođem, iako se radi u petak.
  8. profa

    Pink Floyd

    To je normalna cena karte za njegove koncerte bilo gde u Evropi (vrlo malo varira). Kada bi i svirao kod nas (kao što neće) možda bi se organizatori potrudili da spuste cenu karte (primer su Stonsi, a i ostale velike zvezde koje su bile ili dolaze) na neki pristojan nivo za naš džep. Inače, u Underwolrd-u na kraju nije bilo ničeg, osim što se vrtio album The Wall. Planirana je projekcija filma The Wall, planirano je da neke devojke igraju balet, ali lik koji je trebalo da donese film i muziku (ako sam dobro razumeo) nije se pojavio - bar ne do 23:30 kada sam ja otišao. Baš šteta, užasno su mi se slušali. Bedak je i što je bilo svega 10-15 ljudi.
  9. profa

    Pink Floyd

    Ja čuh sinoć ali sam zaboravio da napišem.
  10. profa

    Pink Floyd

    Ja ću 'vala pokušati da dođem do Granade, ako ne bude ništa bliže. Kažu da je špansku vizu prilično teško dobiti. Večeras je Pink Floyd veče u Underworld-u, čini mi se da počinje u 21h (mada mislim da to baš i nije realno ). Navratite... Edit: 21.00 projekcija filma 22.00 baletski performans 23.00 dj Th.eX. Živo me interesuje koji će film biti. Live at Pompei? Edit #2: Gde je uopšte taj Underworld? Ako sam dobro razumeo, podzemna železnička kod Vuka?
  11. profa

    EKV

    http://rapidshare.com/files/94632843/EKV_-...as_posmatra.rar http://rapidshare.com/files/94641603/EKV_-_Zajedno.rar To je to za sada, kada se vratim sa puta šaljem koncerte.
  12. profa

    EKV

    Još malo spotova: http://rapidshare.com/files/94356248/Folir...V_-_Dum_Dum.rar - se sećate Foliranata verovatno znate da su uradili obradu spota za pesmu Dum dum. Kao veliki fan EKV-a ne mogu da kažem da je fenomenalan ali svakako jeste interesantan. http://rapidshare.com/files/94607365/EKV_-_Oci_boje_meda.rar http://rapidshare.com/files/94615404/EKV_-..._drugi_spot.rar (Za pesmu Oči boje meda urađena su dva različita spota).
  13. profa

    EKV

    Spotovi http://rapidshare.com/files/94180346/EKV_-_Anestezija.rar http://rapidshare.com/files/93818463/EKV_-_Dum_dum.rar http://rapidshare.com/files/94231361/EKV_-...r_n_r_music.rar http://rapidshare.com/files/94127589/EKV_-_Ljubav.rar http://rapidshare.com/files/94253230/EKV_-...dina_za_nas.rar
×
×
  • Create New...