Jump to content

Arch

Iskreni članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Arch

  1. Ima li neko snimak (audio, video,...bilo sta) od 4.6.2003. sa Kisstadiona u Pesti, sa koncerta? Da li uopste postoji takvo nesto?
  2. Zna li neko kako da nagovorimo ove pedere iz Komune ili nekog drugog kako da dovuku Maidene u Srbiju u septembru? Kako ce se zvati novi album Maidena koji izlazi krajem ove ili pocetkom sledece godine?
  3. Hej “Atinjani”! Kako je bilo? Ima li nekih utisaka sa koncerta? (normalno da ima, samo biste trebali da ih podelite sa nama ovde koji nismo gledali Maidene na ovoj turneji, a verovatno ni necemo) Kako se ponasa Bruce, kada odabrani izlaze na binu i pevaju sa bendom (procito sam negde da je to na Running free-istina?), kako izgledaju pocetak i kraj (uopste kako sve izgleda i zvuci)…? ‘Ajde, ‘ajde, znate sta nas zanima.
  4. Dudi: Snimak sa Rock Am Ring '05 treba da dobije IM Fan Club Serbia iz Slovenije, bar su me tako obavestili. Kad budu dobili-javicu ovde. PITANJE ZA SVE: Da li neko ima Rock Am Ring '03, ali kvalitetan snimak, nesto blizu kvalitetu snimka sa DVD-a? Protagonisto: Imas li slike sa Maidena iz Peste od 4.6.2003.? Da li bi mi to poslao?
  5. Vainish: Ovo je Maiden forum, pa ako ti se Maideni ne svidjaju nadji Nile (ko je to uopste? ) forum-ako mozes! Blondie: E, pa nece biti Madjarske, a mislim ni Bugarske.
  6. A u 3 @#$%$@*&!*&*^%^!!! Sad sam procit'o mail koji sam dobio od Komune! A sta pise u njemu? Pise da Maideni definitivno nece doci u Srbiju!!! Da im J&%#!@! M%#%^ KOMUNASKU!!! Navodno je zadnji datum bio 4. septembar.
  7. Blondie: U Maiden fan clubu kazu da je sve moguce ali i nemoguce, sto se susreta sa Maidenima tice. Ali ove godine nista od toga, jer je Komuna zasrala stvar i propustila da ih dovede 9. juna, a Madjari (promoteri) su budale jer nece da ih zovu. Sta ti znaci "GAZATI SE"-gaziti, shutka, ili sta?
  8. Aaaa, ti si taj! Pa Protagonisto, imas li ti te slike ili ne ? Mozes li to da mi narezes i posaljes to sto imas? Koliko imas toga?
  9. Blondie, mene nisi smorila, ja volim da citam takve svari, a ti cini mi se da imas dara za pisanje. Hvala ti. Videcu sa Kristijem za slike, samo da pronadjem ko je to. Kad sledeci put dodju Maideni u Pestu ili nekim ludim slucajem u Srbiju, da li bi tada mogla da kontaktiras Martina da me pusti u backstage, pa da se sretnem sa Maidenima i dozivim nesto slicno kao ti? Jes' da bi to bilo namesteno, ali bilo bi neverovatno! Uporedi mi Zagreb i Pestu-atmosferu u publici, posecenost, odnos benda prema samom nastupu (da li su dali sve od sebe ili su samo otaljali)...
  10. Blondie, jel' ti ovo rodjaka? Procit'o sam onaj clanak o tvom nastupu sa Maidenima u Pesti 2003. To sto si dozivela je totalna ludnica!!! O tome moze samo da se sanja! Sta mislis, po kom kriterijumu su tebe i tvoju sestru odabrali ljudi iz obezbedjenja? Jesi li pricala o tome sa nekim od ostalih srecnika? Vi ste dole u prvim redovima skakale, pa su vas zapazili? Ali kako su vas uspeli pronaci posle u masi? Ili vas je mozda odeca isticala? Pokusaj da mi razjasnis ovo. A 'de si ti pobegla u beli svet bas sad kad sam nas'o nekoga ko ima slike (i to sa bine) sa koncerta u Pesti? Znas li nekoga ko bi mogao da mi posalje slike sa tog koncerta? PITANJE ZA SVE: Da li neko ima slike sa koncerta Maidena u Pesti od 4.6.2003. na Kisstadionu? Da li neko mozda ima video ili audio snimak koncerta sa neke prokrijumcarene kamere ili diktafona?
  11. Hey Blondie! Pa ti si bila na stageu sa Maidenima 2003. sa Maidenima! Ja sam bio samo dole. Kako si to uspela? Mozes li da mi narezes CD sa slikama? Znas li nesto o MEET AND GREET sa Maidenima, tj. kako je moguce upoznati ih pre ili posle koncerta, slikati se s njima itd.?
×
×
  • Create New...