Jump to content

Sister of Mercy

Članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sister of Mercy

  1. 1.W.AXL ROSE,ubedljivo!Kakav je bre on plagijator,jbt.?!?! 2.Robert Plant 3.David Coverdal 4.Ozzy Osbourne
  2. Veruj mi,mali,nemash ti pojma ko sam ja!A i nebitno je potpuno!Nadam se da ono nije zvuchalo kao uvreda,nisam zhelela da tako zvuchi...Ono je bio samo savet,hahaha. DEATH TO POSERS!!!
  3. E zajebite svadje nemojte da se ovaj forum ponovo pretvori u polemiku Jagodinaca koji se medjusobno bas i ne mirisu.Forum ipak postoji zbog podrske, sugestija...I treba da bude o Infestu. Lukichu,chuti tamo i idu u Jagodinu pa muvaj onu Mutavu tamo,che da crkne jadna bez tebe! Kad se i klinke pale na tebe,hahahahah! Death to posers!!!
  4. ...Ko se bre jebote prepucava?!Ja sam zhivela u Jagodini,i nadam se da vishe nikada nechu!!!Ono je bio savet,onom ko se prepucava,a ja nemam nameru to da radim!Infestu bar gitare ne zvuche kao harmonike...Pozdrav za INFEST! Dolazim u SKC da se cepam...! DEATH TO POSERS!!!
  5. Ko se uvredi,njegov problem...Ovako,shto se tiche Night Wolves,volim ljude iz te grupe,bar vechinu...Protiv EUROPE nemam nishta,to je bilo samo poredjenje,a ko razume...shvatiche...SCORPIO,nisam te pomenula,dotichna osoba che se vech sama pronachi,a kako ona sebi daje za pravo da se "proslavlja" i "istiche" preko ledja drugih ljudi,i ja sam sebi dala to pravo. INFEST vishe nije ni potrebno hvaliti,oni su uspeli,postigli svoje,i sigurna sam da che od sada ichi samo na gore!Svako ima pravo na svoje mishljenje,ali neki definitivno trebaju da se preispitaju zashto misle to shto misle[a ja,i verovatno pola Jagodine,znamo odlichno situaciju!] INFEST,sigurna sam,neche obrachati pazhnju na glupave pokushaje uvrede,jer znaju oni odlichno koliko vrede! AGGRESSIVE_PERFECTOR-hahaha,DEAD TO POSERS Hvala na ukazanoj smeshnoj greshki Ja ne zhelim da se prepucavam,samo mi smeta to shto nekima smeta Zokijev i INFEESTOV uspeh,jer za to zaista nema razloga!UMESTO da svi budemo slozhni i da podrzhimo i prijateljski ukazhemo na greshke jednom od retkih nashih THRASH bandova,mi [odnosno "neki"],radimo to na vrlo jadan i nizak nachin! DEATH TO POSERS!!!
  6. INFEST?Da zhivite u Jagodini,gde su svirke retkost,gde su ljudi koji slushaju dobru muziku retkost,gde su sve dobre,underground stvari retkost,ne biste rekli nishta loshe o INFESTU.Dakle,INFEST je definitivno jedna od najboljih grupa u Jagodini,trenutno... Osim ako nechemo da ih uporedimo sa onim nochnim vukovima,ili kako vech... Zajebite da pljujete Zokija i companiju,zar trebaju da se naduvaju i da skoche na binu da bi bili pravi thrash band?Ako hochesh da dodjesh na neku svirku i da se izludish,ne mozhesh to da uradish uz “nochne vukove”,vech naravno uz INFEST.A vi ako biste da pleshete,ona ljudi,ne trazhite pravi THRASH.To sa godinama je opet chisto sranje,jer ako ste mladji,vishe vas niko ne ceni,a ako imate 18 godina,do juche ste slushali LINKIN PARK,a sada ste se uvukli u kozhne pantalone,nabacili pentagrame,i slushate MAYHEM i DIMMU BORGIR,pa ste najvechi blacker,to je vech posebna pricha...Zoki danas treba da bude idol klincima,a i vama koji mozhda niste intelektualno ni do kolena Zokiju i kompaniji...A uvek che postojati ti ljubomorni egoistichni likovi koji se nadju tu uvek kada treba da pljuju i da omalovazhavaju nechiju rad,trud pa i uspeh...Ne bi ni vama bilo lako da ste do juche bili jedan od najboljih gitarista u gradu,a da vech sutra bezuspeshno pokushavate da skinete EUROPE,u bendu sa klincima i pochetnicima!Pozdrav za Zokija i INFEST,najbolji su!!! DEAD TO POSERS!!!
×
×
  • Create New...