Jump to content

Izzy_87

Iskreni članovi
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Izzy_87

  1. Zar nije Full Moon onaj rep sastav sa Djusom???
  2. Tu se i ja slažem, mada bih ja pre kupio mini dv kameru nego DVD, jer imam neki osećaj da se DVD kamere lako kvare (zbog lasera, itd. ...), mada je prednost DVD kamere ta što prazan DVD cd možeš kupiti skoro svugde. Eh, jebiga, za kamere se ne razumem toliko. Jedino što bih ti preporučio jeste da kupiš neku koja ima stedi šot ili neku sličnu funkciju da ti se ne bi slika tresla dok snimaš sa zumom. (nisam baš siguran da tih funkcija ima kod kamera )
  3. Koliko sam ja čuo, Nikon i Canon su najbolje marke za digitalne fotoaparate. Što se tiče karakteristika: 1) ako imaju video zapis pitaj ih da li snima i zvuk (pošto često uvale one koje ne snimaju zvuk) i pitaj koliko FPS (frames per second) ima. Ljudsko oko zapaža oko 25-27 frejma po sekundi, tako da ti je nabolje da uzmeš onaj koji snima između 20 i 30 frejma. 2) ako želiš od svojih slika da praviš postere onda uzmi fotoaparat sa što više megapixela, mada ja mislim da ti više od 5-6 megapixela ni ne treba (stvar ukusa). 3) što se tiče zumova, uglavnom je na svim fotoaparatima isti (3x optički i 4x digitalni), tako da ako želiš nekoga da špijuniraš onda moraš malo više keša da baciš samo zbog te optike. Ja imam Nikon Coolpix 5200, šljaka odlično, jedino kod video zapisa malo nervira to što basove pojača kada pustiš na kompjuteru. Za Sony nisam siguran koliko su dobri, mislim da koštaju abnormalno samo zbog velikog LCD ekrana koji imaju na sebi. Dosta ljudi ima Samsungove fotoaparate i zadovoljni su, tako da što se tiče marke to je na tebi da odlučiš. Za cene nisam siguran kako se kreću, ja sam svoj kupio pre 2 godine i koštao je oko 300-350 evra, tako da je sada jeftiniji. Možda bih ti preporučio Canonove fotoaparate zato što imaju displej koji može da se pomera (kao kod kamera).
  4. Izzy_87

    Flush

    E, cimnuću te kada budem ispred SKCa da mi daš jedan cd, nemoj da sve prodaš pre nego što dođem.
  5. Što ti ne vežbaš za vokal???
  6. Izzy_87

    Flush

    EEE, do jaja je bilo u Kuglašu. Ne znam da li sam se bolje proveo ikada. Pošto su se cedeovi rasprodali kada sam ja došao, gde mogu da kupim???
  7. Ja sto posto ne dolazim jer ne mogu da dođem.
  8. Ne znam za tebe ali sam se smorio kao i uvek, najviše zbog Baneta, pa zbog tebe, pa zbog Čačije koji me je odvalio u bilijaru... Inače, ne bih ja stavio Zlaju kao pevača... Iskreno Zlaja + mikrofon = Bane pre 2 godine Inače ste dobro zvučali kao i uvek, ali me je najviše oduŠEVILA Magma sa pesmom GOING DOWN. Šteta što ona baba nije ostala da odsluša još neke bendove. Tinea, ekstra si otpevala Tuš... biće svirki kada ćete vi pokrasti od Full Stop-ovaca neke pesme (od nas te ranije krali )
  9. Izzy_87

    Flush

    Pošto je red i običaj - SREĆAN ROĐENDAN, SVE NAJBOLJE I DA SVIRATE JOŠ TOLIKO ŽELI VAM JEDAN PROPALI MUZIČAR I LJUBAVNIK. Na vašu nesreću neću biti tu da vidim vaš album.
  10. Full Stop, vi, mi i još neki.
  11. .....Sve što je gore navedeno.......
  12. Baš ste super zvučali večeras. Tineu je boleo stomak (eh Manjo, Manjo.....), Nebojša je delio savete za gitariste, Igor se nervirao kao i uvek.......... sve po starom. Ali ste baš do jajčano zvučali.
  13. Pa dobro, nisam znao da se tako zove. Niko nije stavio znake navoda.
  14. Možda i jeste bolelo, ali se ne sećam kada sam izvalio šta se u stvari desilo, ali mi je ipak tužnija scena kada u LION KINGu pogine ćale onog malog.
  15. Ma pusti ti Nenada..... samo se grebe za svirke. ......smarač.
  16. U Trećoj prodaju pivo??? Ranije nisu prodavali.....
  17. Ja kad sam bio mali nisam ni izvalio da su Bambiju ubili kevu... mislio sam da su se razišli pošto su počeli oni lovci da ih jure...... Sad sam se setio priče kada je moja keva bila mala..... u to vreme su crtaće puštali u bioskopima, pa kada je ona otišla sa svojom sestrom i ćaletom (mojim dedom), nije mogla više da gleda kada su ubili Bambijevu kevu pa je plačući istrčala napolje.
  18. Čisto radi reda................. DA ŽIVIŠ JOŠ TOLIKO, DA TI SE ŠTO MANJE ŽELJA ISPUNI (ako bi ti se sve želje ispunile onda ne bi imao šta da radiš, smorio bi se i verovatno izvršio samoubistvo) I SVE NAJBOLJE ŽELI TI JEDAN PROPALI GITARISTA!!!!
  19. Jel to posle prolećnog raspusta???
  20. Samo o tome misliš.
  21. Odakle vi to skidate??? Mrzi me da tražim.
  22. I kako je bilo u Kugli??? Šta ste svirali???
×
×
  • Create New...