Jump to content

Shelobina

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About Shelobina

  • Birthday 03/23/1988

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Profile Fields

  • Gender
    Female

Shelobina's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. ajoj enter ti ne postoji vishe... hahahaha dvorishte, dobra fora !
  2. Hmm...vidish, Novi Sad bi bio do jajeta )) Crna Kucja.. NS Time.. iiiii....to bi bilo to
  3. Ja sam prosto odushevljena novim albumom! Prvenstveno zato shto je album, chini mi se, mnogo blizhi njihovom zvuku pre MMA koji mi bash i nije tako spektakularan. Elem, vrti mi se vecj 6-7 put i sve mi se vishe dopada Yaaay
  4. Ah sweet...taman cju biti u Germaniji kad izadje album Sweet sweet sweet
  5. Troo je bilo pod znacima navoda... Ochigledno nemamo isto poimanje pojma troo..no nema veze, to bi ionako bila beskrajna rasprava.. U svakom sluchaju Tarja je proizvodila vishe atmosfere nego shto cje Anette ikada, pa makar i ako je to bilo u stilu Brene, kako ti kazhesh (a definitivno se ne slazhem s tim).. Devojchice i bendovi koje kopiraju njen imidzh definitivno nemaju veze sa ovim.
  6. Tarja statichna??? Ona je bre imala "najtru" pokrete koji nikako ali NIKAKO nisu statichni! Za razliku od Anette, Tarja IMA ponashanje na sceni... I shta je bilo ono o vodi shto je Anette prichala?? Poprilichno probacavanje , ja bih rekla.. blah.. Da ne znam da je to u chetvrtak bio koncert NWa verovatno bih se valjala od smeha slushajucji isti... Ovako mi je bilo tuzhno..
  7. Videla sam tu malu plavu devojchicu..neverovatno simpatichno detence Gde li joj nadjoshe onako malu majichicu?! BTW...imam ja snimak sa sleeping sun al me neshto jebava onaj youtube pa ne mogu da uploadujem.. mozhda probam ponovo jednom.. nekad..
  8. Ne me se svidja ovaj DeathDestruction...
  9. Broken wings ti je sa novog albuma koji josh nije izashao..zato je nemash
  10. I opet, kao i proshle godine - RAZVALISHE! Nova pesma je odlichna! Tek sad ne mogu da dochekam novi album!!!! Trajalo je kratko ali je bilo i vishe nego slatko! Bejah takodje u prvom redu, pokupih sav Tomov znoj i onu vodu iz glave, ali vredelo je.. Uzela potpise od svih (na torbu) i slikala se sa svima, shto mi je zhelja josh od proshle godine gde sam savatala samo Toma i Henrika.. Eto tako..ne mogu biti srecjnija! Zhao mi je samo shto nije bilo When the walls go down, solitude within i more than ever...ali nema veze...Egy je savrshen shta god da sviraju! Mice Obozhavam ih! BTW..ajde ljudovi ako imate slike sa samog koncerta, sherujte
  11. Ja moju josh nisam uzela..ostavite je negde sa strane, dolazim sutra po nju
  12. Requiem - Mezzo Forte je indeed odlichan Ima neku magiju koja uvlachi....
  13. Odlichan bend ! Mirror of Creation I i II su prosto savrshenstvo... ne mogu da ih se zasitim..
  14. Taj DVD moram imati!!! Samo sumnjam da cu ga naci kod nas...
×
×
  • Create New...