Jump to content

kaznjavator

Iskreni članovi
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

kaznjavator's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-2

Reputation

  1. Eh, kada bi ovako sibali...
  2. Da se i ja pohvalim konacno ovde. Jos samo da stigne iz naseg susedstva u njen novi topli dom...
  3. Hteo sam ali se otpor ne uklapa nikako. 75-ce su na 16 oma, a 100h su na 4. Mada bi i mogao nesto da probam. Sada si mi dao dobru ideju.
  4. U pravu si Blagoje za Celestion H staru seriju. Ja imam box 2x12 pravljeni, sa dve 100h dvanaestice. To kida koliko je jako, a zvuk je bas taj sto kazes, kao sa ploca. Mnogo dobri zvucnici, steta sto se vise ne proizvode.
  5. Na probi mi je master na 2 i bustujem sa boss rge-10, sve preko toga davi bubanj (mada i basista kuka stalno, ali su oni takvi, ako se samo oni ne cuju onda nista), Mala nam je prostorija za vezbanje. Na snimanju idem master na 3, tada se lepo otvori i zvuk je bas kakav treba da bude barem meni. Meni je kutija Hiwatt sa 4 celestion 75 wat. Malo je dublja nego marshall, ali kida.
  6. Kada pomenuste odpanjenog 2203, pre neki dan smo svirali sa nekim Cesima, ja doneo mog 2203 (sa 6550 lampama), a oni su imali Bugeru 1990 i Laney GH50L. Kada su oni poceli da sviraju crce im Laney pa ja pozajmih gitaristi mog 2203. Isao je direkt u pojacalo, nije imao nikakvu pedalu i car kaze suvise je tiho i okrene master na 5. Na kraju su svi izasli iz lokala koliko je glasan bio, usi su me bolele. Bugera je bio okrenut do kraja i nije mogao da prodje, bass gitare nije nigde bilo, bubanj si samo video sta je svirao, dok su glas odvrnuli na razglasu u visoke da je sve pucalo. Znaci tortura sve u sesnaest. Ja se nisam pojacao preko 2 i sve se culo extra, ali na 5 sam jednom probao na snimanju i nismo culi monitoring kako treba...
  7. Svaki magnet ima svoju namenu, samo treba da nadje pravu gitaru i da zasija. Meni je sh-5/sh-2 komplet u gibson v gitari i ne mrda vec godinama odatle, originalni magneti su mi bili bezveze. D-activatori su extra za utegnuto rifovanje, desna ruka mora da bude u odlicnoj formi jer ovi magneti ne oprastaju. Mada je trebalo dosta da prodje da se nadje prava kombinacija, dosta vremena i dosta para...
  8. Ipak je neko gledao nastup... Dobra je oprema bila, novi marshall 2203 i Dave Mustaine kutija. Odlican kutija, to mora jednog dana da se ima.
  9. Ubacio sam u Ibaneza Les Paul Custom umesto super 70 Dimarzio Super distortion u bridz, a u nek Dual sound. Dobih ih jeftino preko oglasa, veoma stari, morao sam da ih voskiram, ali sada pevaju. Stvarno dobri magneti. Gitara nema vise mulja, dobro reze na distu, klin je super, a svasta je bilo u toj gitari : emg 81/85 - tanko i vristavo, Duncan sh-4/sh-1 - bass koji je bio previse mlohav (mada je sh-1 bio vrh u neku), sh-13 - mutno, sh-8 suvise suvo i mutno (ni meni nije bilo jasno kako), sh-6 na korak da bude dobro ali kao da je cebe bilo preko zvucnika, D-activatori suvo i vristavo, lw-hmet ipak previse za les paul, sh-5 cebe preko zvucnika... Bio sam skeptican i za ove ali mi komsija rece da se necu zajebati sa njima. Jedini problem je sto su belo kremaste boje, pa u crnom les paulu malo cudno izgledaju, mada zvuk je dobar pa mi je ok.
  10. Da li neko mozda ima magnet Ibanez super 70 koji bi prodao? Treba mi za moj ibanez les paul, imam jedan magnet ali sam drugi ugradio drugaru u gitaru koju je on posle prodao.
  11. Ja nisam primetio da je dobos nestao, cuo se isto kao i dok je isao pre strofe... Meni je Slayer sa Lombardom posle Bostafa mnogo lose zvucao. Sa Jon-om je opet to ono sto Slayer treba da bude, tj. Slayer 21. veka...
  12. Nadam se da ce ipak Jon ostati u Slayer-u jer odavno nisu zvucali ovako dobro uzivo. Jbg mozda je glupo sto to kazem ali je istina. RIP Hanneman, master of riffs...
  13. Moj drugar je to radio na lampasu sa boss eq-7. Stavi ga prvog u lanac pedala i podigne mu midlove i gain po potrebi. Kada ga stisne jasno se cuo u svoj buci koju bend zna da napravi.
  14. Razmisljam o kupovini explorer gitare. Ne bih da dam 1000 eura za Gibson, vise neka jeftinija varijanta pa da je posle polako budzim. Da li ima neko neka iskustva sa Hamer, Epiphone... ?
  15. U pitanju je blok, ali sam postavio sliku onog flojda jer blok nije ravan kao kod pravog flojda nego je pun nekih zljebova i useka. Mislio sam da je jos neko imao takav flojd pa zna o cemu pricam. Probacu da ga slikam i nabacim sliku ovde da se vidi o cemu se radi.
×
×
  • Create New...