Jump to content

vlad

Iskreni članovi
 • Posts

  298
 • Joined

 • Last visited

About vlad

 • Birthday 10/28/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Banja Luka

vlad's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

 1. vlad

  Red Dust

  Hvala puno na emitovanju, Sale!
 2. vlad

  Red Dust

  Bend Red Dust je osnovan 02. 08. 2008. god. sa idejom stvaranja autorske muzike u modernom hard rock zvuku. Zbog stalnih promjena u postavi sa aktivnim radom počinje tek početkom 2010. god. kada se okuplja u sastavu Nikola Čvorović (vokal), Aleksandar Savić (gitara), Vladimir Jeličić (bas) i Nikola Pekez (bubnjevi). Kao autorski bend svoju reputacju smo gradili na live svirkama svirajući isključivo svoje pjesme, kojih do sada imamo za dva puna albuma(zavisno od jezika). U 2011. god. smo ušli sa novim idejama i motivaciom i spremniji nego ikada da svoju muziku podijelimo sa drugima, međutim naišli smo na dosta poteškoća u radu, pa je aktivan rad nastavljen u jesen 2012. godine. U proljeće 2013. godine snimamo svoj prvi Promo snimak, visokog kvaliteta i produkcije, a prije njega smo imali i dosta demo snimaka. Promo pjesma "Ti" na SoundCloud-u: https://soundcloud.c...adj/red-dust-ti Pjesma je snimljena u Digital Boyler studiju. Na SoundCloud-u mozete cuti i dvije dosta starije pjesme, na engleskom jeziku. Bend najviše naginje progresivnijem hard rock zvuku sa metal momentima u poslednjih godinu-dvije.
 3. vlad

  Red Dust

  Pomozite nam u borbi da zasviramo na Exitu! Link za glasanje Samo pritisnuti opciju Like! Hvala unaprijed!
 4. vlad

  Red Dust

  Bend Red Dust je osnovan 02.08. 2008. godine sa idejom stvaranja autorke muzike u modernom hard rock zvuku. Sa ozbiljnim radom bend počinje tek početkom 2010. godine kada se okuplja u sadašnjoj postavi: Nikola Čvorovic (vokal), Aleksandar Savić (gitara), Vladimir Jeličić (bas), Nikola Pekez (bubnjevi). Bend je ove godine vec uspio izboriti nastup na pojedinim festivalima, te i nastupio na nekim i ostavio zapazen rezultat. Od nastupa moze se izdvojiti Zelenkovac Jazz Fest, Jaeger Music Night, DFK Demo Night. Za sada su uradjeni neki demo snimci, evo i YouTube linkova za neke od njih:
 5. A gdje je Golubac u pm?!
 6. A volio bih bas vidjeti Bombarder!
 7. Sta li sam ja to nacuo? Ko je to predgrupa (citajte glavni dogadjaj veceri) Kreatoru?!?!?! Prejako!
 8. vlad

  Death

  Jos uvijek se malo prica o savrsenstvu! A Death to jeste!
 9. vlad

  Sadizmo

  Mucitelj je kvlt!
 10. JA ne smijem pomisliti na takav koncert opet! Ne! Pogibija!
 11. vlad

  Sadizmo

  Vide slike Dilanu! Pjandura! Predo zakon!
 12. vlad

  Mercyful Fate

  PA ti onda ni nemoj razumjeti, hehe! To je stvar licnog izbora, mozemo se sto godina zajebavati oko toga!!!
 13. vlad

  Mercyful Fate

  JAo, sve bih dao, samo da se opet okupe! Bio sam na Diamondu, u prvom redu, ali taj koncert se ne bi mogao porediti sa koncertom Fate-a!!! Auuu!!!
 14. Meni je ipak Mercyful smisao svega!!! Ajoj, jesam p'jan!!!
×
×
 • Create New...