Jump to content

Morgray The Dark

Iskreni članovi
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Morgray The Dark's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. heheee! Srki, video sam plakat za svirku danas bas su te lepo uslikali:) vidimo se u sredu! poz!
  2. sutra svirka? ako ne bude mnogo hladno...
  3. u jbt. u dva posta si potpuno ugrozio, vec ugrozen mir na ovoj temi:) Wisdom nije svirao, pa nije! Big deal, a objasnjenje postoji na prethodne 2-3 strane. a sto se torrenta tice, ne bi bilo lepo da postoji. cak sta vise, jedini tracker sa kog ja skidam ima jako rigorozna pravila u vezi domacih stvari, sto je zaista fer i drugacije ne bi valjalo.
  4. neee! ne! ne petak! subota radan dan:( ja i drustvo planirasmo da dodjemo u subotu popodne... pih dobro ondak, posto su male sanse da vas cujemo u BC-u, aj pisite o nekoj beograskoj svirci, pa da se vidimo! inace, Whisper je zaista fenomenalan i vredi sve pare! na zalost, stanje u srbijici je tako-kako je, pa se album prodaje u kucnoj organizaciji za jako male pare, umesto da stoji u izlogu neke fine "hi-fi" prodavnice... pozz!
  5. Ok, nerado se mesam u rasprave na ovom forumu, ali moram da pohvalim gospodina Doommaker-a i da se slozim sa njim. iako sam imao malo udela u postavljanju avatara, slazem se da je odvratan, a takodje moram da se slozim i sa onim delom u vezi "Glory, Glory, Manchester United" btw. King Size rules! ...i vidimo se u subotu u BC-u! pozz! edit: jbt, odakle mi 111 postova ovde!!??
  6. moze unplugged. gledaj da bude npr. 14. mart. cini mi se da tad nemam nista pametno isplanirano:) pozz:)
  7. jel i dalje stoji King Size u VOX-u u ponedeljak? ili je ovaj zli, pokvareni grip i to odlozio?
  8. aj sad vi lepo u pm (na pm:)) pa se dopisujte, a mi da nastavimo sa odgovaranjem na moja pitanja:)
  9. to je diskutabilno!!! dobro je i jedno i drugo:) sta je bilo od wasp-a? samo wild child ili je dodato nesto novo?
  10. e jebi ga... meni juce iskrslo neko radjanje deteta u blizoj familiji, pa sam morao da idem daleko van bg-a.... niste valjda svirali mnogo Maiden-a bas na svirci na kojoj nisam bio?
  11. aman ljudi... cela ta prica potice iz doba kad su Bruce i Rob Halford snimali jednu pesmu u kojoj obojica pevaju (popularno 'duet' (inace, cool pesma samo ne znam kako se zove))... elem, bruce je u nekoliko navrata izjavio da im je bilo super za vreme saradnje i da su se lepo proveli. dakle, sranje je nastalo kada je Halford malo posle toga objavio da je gay! neki ljudi su se iz sale vratili na Bruce-ove reci i tako je nastala ta urbana legenda koja buni pijanu i drogiranu KST mladez...
  12. znaci, Billy je juce postavio novi standard za dobar koncert na ovim prostorima... covek je napravio ociglednu razliku izmedju 'nabedjenih zvezda' i pravih, istinskih legendi... jebote.... sad sam ustao i jos uvek ne mogu da verujem koliko je dobra svirka bila... edit: eh da, off-topic, WASP u SKC-u! 10.10.2006!
  13. samo vi njega hvalite... posle ce da se uobrazi i da kaze da nece vise da pravi svirke u malom kuglashu, pa ce da resi da napravi neki ultra spektakl, npr na Uscu ili Marakani
  14. Naravno da ima interesovanja... Postedite me puta u Bugarsku...
×
×
  • Create New...