Jump to content

"stigmata"

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

"stigmata"'s Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. hahahhahah.... svi u nekom fazonu strebanja, a???
  2. eto, apeiron...nije do mene!
  3. dragi...a da ipak postavimo koju sliku??? naravno...spot ostaje samo nama... a, sta kazes?
  4. pa slike nisu uvek merodavne!!!! zar ne mislis da je LIVE verzija bolja???
  5. cuga se u pubu, a stigmatu niko da zove!!! tccccc.... papci!!!uaaaaaaaaaaa!!!
  6. pa....i nije bilo na brzinu!!! mada...onaj vas odlazak u zadar je malo sjebao ugodjaj, ali...
  7. jeb´o lud zbunjenog!!!! ljudi....pa spot je vec snimljen(hteli smo da vas iznenadimo)!!! Bice da je boro u velikoj frci pa vas nije obavestio o tome!!!
  8. pa...ovaj...ko sada.....kako....sta..... dajte ljudi...organizujte se, ipak je u pitanju materijal za spot i to bend bendova "bjecki djecki"!!! i...kome sada da saljem??? naravno da su fanovi, nisu dzaba iz beca
  9. kako ovo samo ludilo zvuci!!! a ti bi da das svoju ocenu,a?
  10. boro, provali sto su se svi nalozili da vide skeniranog "malog boru"!!! a moje dupe niko da pomene!!! tcccccc.... PERVERZIJAAAAAAA!!!
  11. oh! poor little Boro!!!
  12. ili ??? ma kakvi, oni bas docaravaju situaciju!!! bas si forsirao ove tuzne smajlije!!! boro????
  13. a koliko je zrtvovanja(citaj perverzije!!!) za snimanje tog spota bilo...mozete procitati u bestseleru"jadikovanja brkate pepeljuge"....znam, znam...ovo nije mesto za reklamu ,ali...malo!!! nego... upotrebite mastu: <Boro> nego <Boro> kakvu si ti sliku za mene imala <Boro> a ne vidim na oci vise od smijeha <Boro> a poceo sam zijevati opasno <stigmata> i meni se spava <Boro> plus sto me vec boli vilica od smijanja <stigmata> hocemo li fajront? <Boro> jos 10 minuta <Boro> nego <stigmata> jebga! <Boro> gdje je ostatak onih kukova? <stigmata> nema!!! <stigmata> komentar??? <Boro> ko pojeo?! <stigmata> komentar??? <Boro> lijepa je masnica <Boro> kakve su ono gacice zaboga? <stigmata> minijaturne <stigmata> s masnicom <stigmata> <Boro> daj taj ostatak <Boro> god damn <stigmata> jok <Boro> jos 7 minuta cu ti to govoriti )))))))))))))))))))))))))))))) <Boro> daj taj ostatak <stigmata> jok <Boro> e <Boro> a ja sam mogao kitu na hladan skener stavljati <stigmata> hahahahhahahhahahah <Boro> ko zna da li ce moje zdravlje ikada... <Boro> <stigmata> )))))))))))))))9 <Boro> i sad kad se priblizim frizideru... <Boro> <Boro> ili bilo kakvim neonskim svjetlima <Boro> <Boro> a ne daj boze drugom skeneru <stigmata> znaci...ostale su ti traume!!! <Boro> <Boro> a ti je imas a meni ne das <Boro> ni da vidim! <stigmata> jok <stigmata> nisi zasluzio!!! <Boro> toliko si uvrijedila moju kitu sad <Boro> ne znam da li ce se ikad vise dici da te pozdravi! <Boro> )))))))))))))) <stigmata> aaaaaaaaaaaaaaaahahahhahhaahhah <stigmata> fakat nisi normalan! <Boro> moram priznati da sam kreativan kad sam na izmaku snaga <Boro> draga <Boro> polomljen sam <Boro> moracu napraviti neki salto da dodjem do kreveta <Boro> a ti neces da mi <Boro> <stigmata> boro....pocinjes da smaras! <stigmata> <Boro> jos 2 minuta <Boro> mali boro je vec napustio zgradu <Boro> revoltiran <stigmata> hahahahhahahaha <Boro> zgrozen <Boro> razocaran <stigmata> neka se zahvali velikom bori na tome!!! <Boro> prevaren <Boro> dacu ja tebi velikog boru <Boro> samo dok mali naraste <Boro> a pitanje je hoce li <Boro> nakon svega <stigmata> da...pitanje je!!! <Boro> a ti opet vuces vodu na svoj mlin <stigmata> imam sva prava...obzirom na sinoc <stigmata> poklopi se !!!! <Boro> da razgulim? <stigmata> hehehheehhe <stigmata> ne jos <Boro> gotov download <Boro> reci sta imas <Boro> i da bjezim <Boro> i da se drzim principa <Boro> <Boro> danas draga, danas <Boro> today <stigmata> tcccc... <stigmata> kako hoces <stigmata> ja smanjujem sliku <Boro> ahahahahahahahhhhhaaaaaaaaaaaaaa <stigmata> ali...ajmo razlaz <stigmata>
  14. u tom slucaju... spot je vec snimljen! ne preporucuje se mladjim od 20god!!! pa...ako nema takvih ... da okacim materijal sa snimanja????
×
×
  • Create New...