Jump to content

Morgan H.

Iskreni članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Morgan H.'s Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Evo ga opet ovaj sa referatima, koliko puta treba da mu se kaze da vise niej clan benda. Laki banuj ga i brisi svaki njegov post (bar na ovoj temi).
  2. Ma bice do jaja, samo opusteno...ajd' snimite taj demo u nedelju pa mi daj snimak. Hm...bas me zanima kakva ce produkcija da bude.
  3. Nemoj tako...ljudi se stvarno trude i danas sam preslusao jednu njihovu pesmu i mogu reci samo da je veoma dobra. Naravno u pitanju je "Moonblood". Za svoje godine su odlicni; mislim da im treba pruziti najiskreniju podrsku.
  4. Morgan H.

    Summoning

    Osecam da bi odgovor bio zato sto ih mrzi
  5. Puna podrska momci !!!!!!!!! Samo tako nastavite
  6. Morgan H.

    Summoning

    Ma da, u brzi kucanja sam pogresio-nebitno. Uzgred, slazem se sa tobom verovatno je njihov tekst. Mislim da je najbolje da ovu temu zatvorimo za neko vreme, jer nije problem pitacu nekog od clanova Summoning-a ko se krije iza pesme/teme. Posto ce to biti verovatno u okviru intervjua za Hornburg odnosno Metal Sound to ce onda moci svi da saznaju. P.S. samo se nadam da ce ova dvojica lenjivaca iz Summoning-a sto pre da objave taj novi album. ne bih hteo da vas demoralisem, ali imam informacije da novi snimak nece izaci pre 2007.
  7. Morgan H.

    Summoning

    Nije Feanor, nikako. Da bi se shvatilo o kome moze da govori pesma treba pogledati u prve dve strofe, nikako trecu. U prvoj strofi je je recno da je u pitanje stvorenje velikih moci. Isto tako prva strofa odmah iskljucuje Feanor-a jer on nije ni video mesec, niti je ziveo posle njega: ''Who can tell you the age of the moon, but I can!''. s, druge strane rec je o nekome ko stvarno mnogo zivi. Osim toga, u drugoj strofi, poslednji stih ''I can shift my shape like a god'' govori nam o stvorenju koje ipak nije bog, neko nesto ispog bogova Arde, ali moze da ih oponasa. To su jednino mogli Majari-njihove sluge. Ali je jos i poznato da je jedino bas Sauron vrlo cesto voleo da menja svoje ovozemaljske forme, setite se Gorthaura, ili kako je nastal suma Taur-nu-Foin, kada se Sauron promenio u velikog Vampira, a ne treba ni posecati da je predhodno bio Lord zapovednik u humanoidnom obliku pa zatim vuk. Sto zanci da je menjanje formi njegova uza specijalnost, a to ne rade tako cesto drugi Majari. kasnije ce on postati, u Drugom Dobu, i nesto slicno vilenjakui kada je prozvan Avathar. No, sve ovo ne mora da govori da je o Sauronu rec jer ovi iz Summoninga vole da rade svasa, a tekstovi su im dvsmisleni, mada opet, Sauron im je cesta tema. Ja ne znam odakle je tekst uzet, od Tolkiena nije, mozda je opet od Murkoka.
  8. Morgan H.

    Morrigan

    Ja sam ga vec pre nesec dana (a mozda i vise) dobio od Undercover Records-a. Muzika definitivno nije losa. Sve dosta vuce na Bathory. Ima tu i raspevavanja, kao kod Falkenbach-a. Ako vec neko od vas voli Viking black metal, sporijeg ritma, trebalo bi da nabavi ovo izdanje.
  9. Morgan H.

    Summoning

    Ko voli SUMMONING moze slobodno da preslusa bend koji se zove MORGART. Prekljuce sam dobio njihov album koji neodoljivo podseca na "Minas Morgul". Intervju sa njima bice u HORNBURGU #7.
  10. Morgan H.

    Summoning

    Na svim SUMMONING albumima klavijature imaju dominatnu ulogu. Svaki album je prica za sebe, ali misli da bi se tebi posebno svideo "Dol Guldur". Taj album je probio Summoning, a najblizi je black metalu. uz to, na tom izdanju ubedljivo su najduze pesme (prosek je oko 11 min.)
  11. Morgan H.

    Summoning

    Uh, jel' to Varg u tvom potpisu? Izgleda ko Robinson Kruso
×
×
  • Create New...