Jump to content

Aurora

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aurora

  1. http://www.last.fm/user/within_darkness/journal/2010/08/16/3ui975_kamelot_-_poetry_for_the_poisoned
  2. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=141757&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blabbermouth+
  3. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=139710&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blabbermouth+(Blabbermouth.net's+Daily+Headlines)
  4. http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=414841202&blogId=533693537
  5. Evo šta kaže neki lik koji je bio na koncertu u Štokholmu: Khan said at the concert 2010-04-11 in Stockholm that it will be released "in June or September, I don't know" and smiled.
  6. Obožavam njegovo prezime. Ja sam sjećam da sam negdje pročitala da je razlog tom, uslovno rečeno, čudnom prezimenu njegovo indijsko porijeklo.
  7. Khanovi se množe, sačuvaj me Bože! Kako ne razumiješ norveški?! Nekako je normalno da ljudi na ovim prostorima govore ovaj jezik. Moj pretraživač Chrome govori sve jezike, pa mi je i ovaj sajt preveo.
  8. Pored turneje i novih pjesama, Kamelot porodica, tačnije Royeva porodica je bogatija za još jednog člana. Khan postao otac po drugi put! http://www.ostlendingen.no/nyheter/elverum/rocker-sentrum-scene-1.5015321
  9. I meni se čini da growla, možda je takav zvuk i zbog lošeg kvaliteta snimka, pojma nemam. Sve u svemu, ne dopada mi se ideja da Roy tako pjeva, iako realizacija nije toliko loša. Pjesma je za nekoliko prvih slušanja onakvog snimka i više nego dopadljiva. Vidjet ćemo kakva će biti studijska verzija.
  10. Odlična setlista za ovu turneju. Ali i konačno jedna nova pjesma. Na 'certu u Tilburgu izveli su novu pjesmu "The Great Pandemonium", tu je snimak: http://www.youtube.com/watch?v=CSb-NRAjtOE Uživajte!
×
×
  • Create New...