Jump to content

anchy rox

Iskreni članovi
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by anchy rox

  1. ma nista, dobro sam just se zeeezim
  2. cestitam za gitarijadu!!!
  3. ha ha ha!!! tamo sve sami manijaci... dusan i ja smo u povratku uspeli da nabrojimo 3 normalna lika...a pricali smo sa MNOOOGO... uzas... no, ipak, beshe dobro...
  4. pa nista, posto je scenski nastup bio poprilicno luuud, opalila sam glavom u sopstveno koleno i razvalila nos, pa je bilo krvi...po majci, shorcu, podu...TOTALNI HC!!!! BILO NAM JE DO JAJA, meni pogotovo... bice toga josh...mislim, ne krvi....
  5. kad dodjes kod peshica moras da si pod utiscima... nadamo se skorasnjoj poseti KG-u...dule, djudja(suza) i ja... poz!!!
  6. hvala za podrsku alexie!!! YOU RULE!!!
  7. p.s. kox je ovde koka kola
  8. WOW!!! CHECK OUT THE LOGO!!! Koji li je GENIJE pravio logo, mora da je bas GENIJE... Lepo, lepo mimi, vidim ja da ces ti crtati ono sto sam te zamolila! definitivno! vidimo se 15.07., imas puno pozdrava od "fali koxa crew" (rain Delay na exitu dobio novo ime )
  9. HELL YEAH!!! P.S.JA NA BUDZETU NA EKOLOGIJI!!!
  10. NE MOGU DA VERUJEM da cemo Suzy i myself da propustimo spektakl, BoneYard + KsE!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Mimi, puno pozdravi ekipu, KICK SOME SIRIOUS ASS TONIGHT!!! YEAH!!!
  11. i nama je svima bio ne zaboravan provod...kao sto rekoh, ne pamtim kad sam na nekoj svirci onako odlepila!!!! sto bi rekao howard "YOU rule!"...
  12. ili mu nista nije jasno... BILO JE....JEB'O TE....Uf... poz soulmate bandu, bone yard-u!!
  13. ma znaaaam... ali za pocetak daj bar ovo da propagiram...
  14. ma bre ekologija je zakon... da nam bude lepse, zdravije cistije... i da cela ljudska populacija ne bi umrla zbog nekog glacialnog perioda koji ja ceni sledi uskoro ako se ne opametimo!!! NEMOJTE DA UZIMATE KESE U PRODAVNICI!!!
  15. e ljudi... 55 poena od 60!!! Ekologija na Bioloskom... upala sam na budzet mesta ali ne znam na koji smer (posto je sistem rangiranja skroz sjeban na bioloskom )... i takooo... JEDVA CEKAM SVIRKU SUTRA!!!
  16. evo bas sad slusam KsE pa rekoh da navratim do vasee teme... sutra ce biti kidanje... jedva cekam, volim kragujevac... i BoneYard... bas sam shlihtara...
  17. e,ljudi, THE BRAIN (aka Ana) je super uradila prijemni!!! Bas vam hvala za lepe zelje, da njih nije biloooo ... mrki hvala za giga mega penkalo, ali tri rezervne hemijske su odradile pos'o i pored 45 stepeni i 250 ljudi... veceras saznajem rezultate... Bone Yard , can't wait 'till friday!!!
  18. koliko ja znam jos se ne zna tacno kad...as usual...a dooooooooodjiiiiii!!!!
  19. koliko ja znam jos se ne zna tacno kad...as usual...a dooooooooodjiiiiii!!!!
  20. JA "LADNO NE MOGU DA DODJEM NA SVIRKU U DOMU!!! I love the velvet underground... fuckin' prome night!!!
  21. to sam iznad bila ja sa burazovog account-a. uuuuuuuuups...
  22. EEEE Djole znas ti ko bi jos voleo da svirate strokese!!!! ko je strokes freak??? da da, snajke! vidimo se u nedelju, jupi!
  23. Otkud to..? A sta je sa All My Sins???
×
×
  • Create New...