Jump to content

Elly

Iskreni članovi
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • AIM
    STEFAN
  • MSN
    STEFAN
  • Website URL
    http://STEFAN
  • ICQ
    222
  • Yahoo
    STEFAN

Profile Information

  • Location
    STEFAN

Profile Fields

  • Gender
    Male

Elly's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ye8esH ribu, ocu gitaru da trznem.... Washburn Idol 66 w/ EMG pickups, Line 6 Vetta amp!
  2. NE dam, moja jeeeeee! Ye8eno izgleda ta gitara! Odlicno ima link, sad cu da pogledam!
  3. Amy mala swatka gooza po podu sto vazda pooza ne zelim da ti skratim muke vec ima da ti ih povecam Kasno Marko (the Plague) na Kosovo dodje! Upotrebi ''Sharkey me zaboravio'' nek bude bolno i nezaboravno!
  4. Ej Heroju, ako tebi vec moze da se otvori fino ju sacuvaj i preko imageshack.com uploduj i ubaci link, plzzzzzz!
  5. NE dopusHta mi da vidim ti sliku pokazuje mi ''Access to this site is denied'' Gle ovo cHudo.... umiremmm! http://img156.imageshack.us/img156/8896/hahah3sw.jpg
  6. Bas kao i ljetos krenuh s rancom na ledja rukom preko ramena drzeci pa kroz bascu polako do puta za sumu oranice smrznute a kukuruzi posijeceni neonski mraz zadrzao se na sijevernoj strani svakog grumena trave i panja smrznuta zemlja nece da mirise i cini se jos tisom nego ljeti kad se put pocne spustati izmedju polja prema sumi pa postane jarak prolazim pored male sljive ili divlje breskve po zimi sve slicno izgledaju tu sam ljetos cula cudan upravo naucnofantasticni zuj u daljini za koji se ispostavilo da dolazi od roja musica pola metra od mene u krosnji samo sad nije bilo kukuruza pored stabla i nije tako hladno ja imam kozun i subaru baciste je tu na medji oranice i sume jedno od onih spontano nastalih malo iza basci nije mi se islo kuci mjerkala sam oranicu i zemlja mi nekako nije izgledala previse hladna legla sam medju brazde pored ranca vidim samo ogromno nebo malo polja naopacke iza sebe i desno dolje blijedo sunce malo i mislim na davna davna vrijemena kad su ljudi bili hrana zivotinjama a hiljadama kilometara od mojih ledja na dalje pruza se iza mene planeta do uzarenog sredista Puno pozdrava najboljem gitaristi ovog svijeta!
  7. Da, tablature-a ima i za sluh! Taman da ju trznem pred spavanje! Milina!
  8. Vid stvarno-pljunuta tvoja! Upravo skidam Paganinia 5th caprice in A minor tj. preradu Yngwie-a! Ah' dobra vijezba za trzanje!
  9. Uuuuuuuu ta druga je zaista nesHto! Prelijepo i mocno izgleda!!! I brate, Jason_Voorhees, kakvu ti posedujesH slicnu otima il' pak bolje!?
  10. Samo ti cHekaj, brate! Pa kad se vratim s listom! Vidjela sam jucHer u jednom ducanu dukserice od AC/DC, Metallica, Slayer (ye8iga na musHkom odijevu) ma reko boli me k. uzeh sve 3, L size u slucHaju da se suze zbog pranja!
  11. Da nastavim zaye8anciju s potrebnim glupostima....
  12. Ah' zaboravih napomenuti takodjer jednu od Kurt Cobain.... evo na koju mislim http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...tephanus/16.jpg PoprilicHno iznosena majca!
  13. Tako znacHi, ama ja nikako da smognem si priliku da odem na Iron Maiden koncert! E tugo, sta cHoek sve moze da propusti!
  14. Uuu sestro, to me pali....Ubijam za tako nesto da imam! Di tacHnije ima da se kupi il' narucHujes!? *Lazo, kad dodjem sledece godine u SCG vijeruj mi-preduhitricu te s brojem majica! Jer mi je u planu da iskoristim sto vise para i nakupujem se od svih bendova po malo! Kod vas 6 majica za nama jednu, koja razlika brate!
  15. E Lazo GN'R kralju! Imam 3 majice od Iron Maiden-a -Number of the Beast -Piece of mind -zatim majicu s svim albumima IM! Sujedno i od ''Guns N' Roses'' s logom! + AC/DC ''Are you ready?'' s onim djavlom, kako je samo kul! Prosto obozavam da nosim majice od top-bendova koje zaista podrzavam, gore navedenih! Inace, imam druga koji svoje maijce od Anthrax, Metallica, korisit kao gornji dio pidzame!
×
×
  • Create New...