Jump to content

Vampireli

Iskreni članovi
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vampireli

  1. Pevali su hopa cupa?! Kako je zvucalo?
  2. :) :) pa uvek sviraju 2 puta motore (Prva i poslednja pesma).Meni su samo motori malo dosadili, ali sta da se radi kada publika trazi to.Jedna od njihovih najpoznatijih pesama. I oni koji ne znaju za divlje jagode znaju tu pesmu, ali ne znaju svi izvodjaca
  3. Ma nije tako dobar nastup! Ok, jestu svi osim Zaka bili fenomenalni
  4. Mada, cudno mi je sto bi naglasavali da ce biti 3 pevaca kad je to redovna pojava na poslednjim koncertima. Mozda Cehu racunaju ipak kao basistu. Mada...ko zna.
  5. Alen gost 90-ih na koncertu Jagoda?!
  6. Naskooooo... heh, nesto mi je neverovatno da su se Zele i Alen sastali Eh, bilo bi dobro da bude sve tako, ali da ostanu i ovi clanovi. Hmmm...najbolje bi bilo da prave turneju sa svim clanovima koji su prosli kroz jagode
  7. Naravno, prosledicu ovaj koncert. Znam samo da nije bas dobar kvalitet i da Tifa peva jednu pesmu. Vise informacija nisam dobila. Cekam da stigne.
  8. A sta ces...niko nije tako odrastao, pametan i duhovit kao ti :) Inace, ne bih rekla da si dobro shvatio moj komentar. Ali dobro, i previse inteligentni ljudi ponekad nisu u stanju da isprate sve kako treba. Ljudi, uskoro treba da dobijem koncert Jagoda iz '90-ih
  9. hehe...drago mi je sto je vecina ovde stala na pravu stranu Ajde zaboravimo neke glupe, uvredljive komentare i vratimo se na Jagode. Isidora, jako mi je drago sto ces ici na gitarijadu! Potrudi se da nakon toga ispises citavu stranicu o utiscima
  10. na youtube-u postavljen novi kratki snimak tj. reklama za heavy metal night u Sloveniji.
  11. Ahm...htela sam da precutim,ali...verovao ili ne malo ko u HR zna cirilicu. Oni nisu obavezni da je uce. Tako da ovo ne treba da smatras nikakvom provokacijom, jer je veoma moguce. Ajde necemo sad valjda o politici. Ukoliko se rasprava nastavi, ja odustajem jer je ovo moja najdraza tema, tako da ne bih da ucestvujem u offtopicima, narocito ne takvim. Meni je ok "Autostop" sa Tonijem. Navikla sam na tu pesmu u originalu tako da mi ne smeta.
  12. grrrrrrr....sta bre ne moze?! Bloodsucker, pise: Alija nije bio u originalnoj postavi. Inace, ja se slazem sa tobom da je Alen BIO odlican vokal za Jagode. Tj. da nije malo skrenuo sa puta i dalje bi bio jako dobar vokal. Njegov glas se nije promenio, ali on jeste Ma meni je dobra svaka postava Jagoda! Sto se tice pevaca ipak mi je Toni nekako najmanje drag. Ne znam zasto, ali njegov glas mi nesto ne odgovara. Mada i on je jako dobar, ovo je samo moje subjektivno misljenje.
  13. Ovako...postoji milion verzija Alenovog "pravog" imena. Prica se da je njegovo ime bilo Alija pa se kasnije prekrstio u Alen.ALI JA CU VAM RECI PRAVU ISTINU! :)Njegovo pravo ime kako mu pise i u licnoj karti jeste Alen.Neki ga nazivaju Alija, to ne znam zasto. Tako ga dakle nazivaju neki clanovi divljih jagoda i Tifa u nekom intervjuu.A nadimak i onako kako ga znaju u njegovom rodnom kraju (Bihac) je Ale. Tuzno ako je tako. Pokusaj da se mozda malo ako ima sanse potrudis
  14. Ah...nazalost Alen (ne Alija ) nije vise ono sto je nekad bio.Ali eto, bas sam juce slusala albume gde je on pevao i to je bilo mnogo dobro!Zak je isto mnogo dobar pevac! Mnogo je dobar onaj snimak "ciganke" na youtube-u.Cehin glas se i meni svidja! Naravno i Perin! A mogu reci i Tifin! :Dok, sad shvatam da je jako tesko doneti odluku najboljeg pevaca.Milose, ti bas mrzis Bregu iz dna duse! eh, k'o ova moja sestra si!Znam ja da on nije nikakav gitarista i da je plagijator, ali opet je napravio jako dobar bend sa dobrim pevacima i dobrim pesmama. Tako da ja njega ne mogu da mrzim. Svako nadje svoj nacin za uspeh!Da, Zele je to mnogo postenije odradio, ali eto. Ipak jagode i dugme su nesto sto najvise volim! ha, pa verovatno. IPak bilo je oko deset devojaka. hahaha...koja je to cast :)
  15. Batina nije u Hrvatskoj vec kod nas-granicni prelaz(ja sam bas ove godine ucila da je to granicni prelaz za Madjarsku, ali dobro, tu je i HR) Ja bih isla drage volje da mogu! Dragana, nisi morala da trazis na wikipedii-imas ti mladju pametnu sestru Ma divlje jagode su dobre gde god da sviraju! Nikad nisu imali los koncert
  16. hahaha....i ja sam nakon 5 pesama otisla izmdju ograde i bine
  17. Bila sam iako su bile male sanse za to! Moji su me sprecavali, ali su me u subotu negde oko 6 uvece obavestili da cemo ici! ) NIje bilo druge nego da me oni odvezu, ostanu tu i da me vrate. Oni su bili negde sa strane, ja u prvom redu. Na kraju kada smo se nasli oni su rekli da je i njima bilo jako dobro! hehe...odo' i ja sledece godine!
  18. Aaaaaaaaaaah....koncert u petak je bio WOOOOOOOOOW! Neverovatno! Predivno!
  19. Ma naravno da se ide! Super bi bilo da izdaju DVD i sa koncertom i spotovima! Hehe...i ja sam se pre 2-3 godine "prevarila" i kupila onaj dvd za novinare. Ali opet bih uradila isto iako je iseckano Moracu da obezbedim sebi kartu cisto da se osiguram Najzad su se setili i ovamo da dodju!
  20. Ja sam prestala da gledam music-taletse. Prosle godine sam bas pratila, ali sad mi je malo dosadilo. Mada malo mi je krivo zbog toga, jer je ipak Zele u ziraju. Moracu da gledam reprizu ovaj put pa mozda i da snimim "Turski mars" i ostale pesme koje je svirao.
  21. hahaha...ja sam mislila da ce da bude oko 2000 din. Box-set Dugmeta je bio skoro 2000. -Jeste velika cena, ali moracu to da imam! Pocinjem da stedim! (ili samo tako mislim ) Eh, nije u redu! Zasto i kod nas nema trzalice?! Jel neko nabavio box-set?
  22. A ja nagadjam da ce cena biti recimo 1500-2000?
×
×
  • Create New...