Jump to content

Laser

Iskreni članovi
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 totalno moderan

About Laser

 • Rank
  Anonimus of Metal

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.abonosband.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  BG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Laser

  Abonos

  ABONOS nastupaju kao gosti na koncertnoj promociji BOMBARDER albuma u nedelju 17.04. 2011. u klubu "Ciklon" u Beogradu od 21h. Ulaz: 400 din. Uploaded with ImageShack.us
 2. Uploaded with ImageShack.us BOMBARDER + ABONOS, VEHEMENTER, TOXIC TRACE
 3. Laser

  Abonos

  http://godineumagli.blogspot.com/ KST, petak 17. XII 2010. Pocetak dogadjaja u 19h (koncert u 20h) Promocija, koja je zamišljena kao multimedijalni događaj, počeće u 19 sati, a s obzirom da Jovan dela i na književnoj i na filmskoj sceni Srbije, o njegovoj zbirci i radu govoriće: ILIJA BAKIĆ - pisac ("Jesen skupljača") i književni kritičar. MLADEN ĐORĐEVIĆ - režiser i scenarista ("Život i smrt porno bande"). STEVAN FILIPOVIĆ - režiser ("Šejtanov ratnik", "Šišanje"), pisac predgovora za priču Godine u magli. GORAN SKROBONJA - pisac (roman "Čovek koji je ubio Teslu"), prevodilac i izdavač. Pisac predgovora u zbirci. JAKŠA VLAHOVIĆ - ilustrator/dizajner, rok muzičar (grupa Abonos), autor korice zbirke "Godine u magli". PAVLE ZELIĆ (moderator) - pisac ("Poslednja velika avantura"), književni, filmski i strip kritičar, i strip scenarista. Razgovor će biti praćen insertima iz filmova Džona Karpentera, Serđa Leonea, Voltera Hila, Ridlija Skota, Dejvida Kronenberga i drugih režisera koji su inspirisali neke motive u Jovanovim pričama. Moguća su i druga iznenađenja, a tokom promocije biće moguće nabaviti knjigu, koja se za sada, u Beogradu, može kupiti u knjižarama Beopolis, Tardis i kod autora. U 20 časova počinju koncerti bendova: ABONOS http://www.myspace.com/abonos i PRLJAVI DRIPCI http://www.myspace.com/prljavidripci Ulaz na promociju i koncerte je slobodan!
 4. Laser

  Abonos

  Nedelja, 14. mart, SKC Living room, ulaz 200 din. Satnica: ABONOS 22h KRK! oko 22:45 IN FROM THE COLD oko 23:30
 5. Laser

  Abonos

  ABONOS KRK! IN FROM THE COLD
 6. Vreme brutalnih dobronamernika je upravo stiglo! Objavljena je CD kompilacija pesama rock i metal bendova sa stihovima pesnika Milana B. Popovića – Vreme brutalnih dobronamernika. Na kompilacijskom albumu Vreme brutalnih dobronamernika nalazi se 18 grupa i izvođača: legendarna umetnica Aleksandra Slađana Milošević, Alogia, Instant karma, Abonos, Art diler, Backbone, Tales of dark, Broken strings, Atlantida, Disparador, Amaranth, A. R. Club, Heaven rain, Iskaz, Darkshines, Asphalt Chant, Seraphim i Demether. Na ovom umetničkom projektu je učestvovalo i kreativan doprinos dalo 70 muzičara i kompozitora i na njoj su zastupljeni stihovi beogradskog pesnika Milana B. Popovića. Svi su se okupili oko ideje spajanja popularne muzike i savremene poezije u jednu neraskidivu celinu. Pri odabiru sastava vodilo se računa prvenstveno o kvalitetu, aktuelnosti, ali i o teritorijalnoj rasprostranjenosti muzičara-učesnika, tako da se na CD kompilaciji, pored nekoliko sastava iz Beograda, nalaze i umetnici iz Kragujevca, Novog Sada, Smedereva, Zrenjanina, Pančeva, Petrovca na Mlavi, Banja Luke i drugih gradova. Likovna oprema i dizajn omota rad je akademskog slikara-grafičara, Jakše Vlahovića. Više informacija o CD kompilaciji možete pronaći na sajtu Milana B. Popovića - www.MolitvaTetoviranogSrca.com , kao i na pojedinačnim my space stranama bendova- učesnika ove nesvakidašnje kompilacije.
 7. Laser

  Abonos

  www.myspace.com/abonos
 8. Laser

  Abonos

  Marija Dokmanovic, vokal i klavijaturista grupe ABONOS i graficki umetnik, je dobila trecu nagradu za karikaturu na ovogodisnjem jubilarnom 40. konkursu karikature PJER. Izlozba i dodela nagrada je u petak, 7. decembra u 18h u galeriji RTS-a, Takovska 10. Dodjite!
 9. Laser

  Abonos

  Otvaranje izlozbe crteza na temu "drvo" Jugoslava Vlahovica + koncert grupe ABONOS na Petrovaradinskoj tvrdjavi, galerija ITD (kod sata) u Novom Sadu u petak 15. VI 2007. Pocetak programa u 20h. Ulaz slobodan!
 10. Zvanicni BOMBARDER MySpace: www.myspace.com/bombardermetal
 11. Ovo je moj post od 27. 9. 2005. (sa 12. strane ove teme) "Ledena krv" je reizdat za americkog izdavaca"Utterly somber creation" http://utterlysomber.com/ Evo gde se jos sve prodaje: http://www.blackmetal.com/cgi-bin/gold/cat...?item=USC0805CD http://www.redstream.org/Bombarder-Ledena-Krv_RD10125.php
×
×
 • Create New...