Jump to content

Blinded by Tear

Iskreni članovi
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Realm of Vampires

Blinded by Tear's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Da, pravoslavlje dolazi s juga, lol A ti bas gotivis Rob. W. ili samo njegove tetovaze?
  2. Jedan drug je prije ne znam ni ja koliko dana istetovirao sebi na ruci s cirilicnim velikim slovima - ''SRBIN'' - jbt. samo cu slatko da se nasmijem, omgh. Naime tetovirao ga neki njemac i pita ga ladno oce li svastiku i cetri es, lol!
  3. There is no heaven nor hell, just a grave...
  4. Axe, bitno da se rimuje, lol. Hellen, danke, znadoh da ce ti se svidjeti. Volim da pisem kako bih pobjegla u svoj svjet... stoga evo, jos jedna pjesma, napisana uz ''Sorrow'' by Pink Floyd. Mjesec je blijedi odraz moga stanja glad za zivotom se povecava zivot tece kroz njene vene, mjesec to vidi dolazi kao spas, dolazi kao bol slatka neopisiva bol i raznosi moje misli u tamu noci smrt je tako blizu, cujem njen poziv poziva me da ponovo budem njen glasnik niotkuda mi vjetar dotaknu dah ispustivsi pisak u tim ocima ja ne vidjeh nista zlo... u toj noci nestatde zadnji sjaj u mom oku tupo gleda, predavajuci se jos jednom, zadnji put odlazi na put bez povratka, sama i tuzna obecana sreca nije dosla u isti mah kad i olaksanje olaksanje od zivota stize sa smrcu nas prokletih, prognanih i poganih vrijedjajuci nase sne... mi dolazimo kao pocast jednog doba, nebirajuci sredstva nadiremo nezaustavljivo i uzimamo sta stignemo... uzet cemo i vas, usnule, prebjegle u sigurnost sna, mi smo buducnost i vas spas-vjerujte u nas
  5. A ni jel'? Stavi prst na celo i preupitaj svoje ponasanje...
  6. Dolaze TOOL i kod nas naredne godine 31. Jan. i 28 Jan. a karte su jbt. rasprodate bile u roku od jednog sata, drugovi ih taman u zadnjem casu pokupili.
  7. A sta tebi prestavlja skorpija i crveni tribali?
  8. Fore su vam ko izlizane traperice...
  9. Crni moj gavrane, pa fino pise ''vrjeme je za nju.. ona dolazi i svoju pravednu smrt donosi... Hvala na iskrenoscu...
  10. ReMeDy Vidis, meni je prvenstveno glupo uraditi tetovazu koja ne sadrzi znacenje tebi kao osobi, primjer, imam druga koji je sebi istetovirao zmaja, i to samo zbog toga sto mu se tog dana u tattoo studiju crtez svidjeo, a njemu kao osobi zmaj u zivotu ne znaci nista... jednom pada odluka i to ostaje na tebi do kraja zivota, po tome bi i trebalo da sadrzi neko dublje znacenje, i prvenstveno u tome i jeste svrha tetoviranja, pitaj koga hoces. Moja tetovaza meni kao osobi znaci jer uspravan pentagram vodi i stiti covjeka, krv prestavlja snagu/moc, a krila sismisa se vezuju za djetinjstvo mi. A te kratkotrajne s kanom radjene tetovaze su grozne, drugarica je radila jednom, da poslje ti ostane tolika mrlja, i izgleda kao prljavstina kad krene da se gubi, grozno... to opet smatram ko neki vid hvalisanja, gledaj mene ima tetovazu, ali pazi nije prava, vec je ''ko naljepnica iz mikijevog zabavnika'', lol.
×
×
  • Create New...