Jump to content

Rockdudbg

Iskreni članovi
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rockdudbg

  1. Pazario sam Jackson DK2HRF Dinky (Gitara). Koshta 51k, ali je popust 20% u mitrosu na jackson gitare. Super gitara...Nemaju ESP gitare, tj imaju ltd, ali ne one koje sam ja trazio.. Stvarno sam zadovoljan.
  2. omg, za ovo nisam znao.hvala za info:)
  3. Da li je neko svirao Joe Satriani signature gitaru? Zanima me kakav zvuk ima?
  4. Hvala za predlog:), mogao bih da overim kako zvuchi ta gitara. Pored onih esp koje sam nabrojao da uzimam u obzir, od jacksona su tu rr5,rr24,rr3, kao i neshto tipa dk2 dinky. nazalost nisam probao ni jednu od navedenih, pa ne znam kako zvuche...
  5. Do sada sam svirao kopiju fendera..squier-a. shirina vrata mi odgovara vishe nego recimo lp, kontam da esp nemaju mnogo shiri vrat. shirina vrata mi je bitna jer ne drzim konstantno bare hvatove. ne bih voleo fiksnu kobilicu, vec floyd rose. Kontam da bi mi odgovarala neka esp gitara iz m serije. kad vec peavey ne mogu da nadjem kod nas:) edit: oko elektronike zaista ne znam nishta..ali su mi rekli da vecina jacksona ima duncan magnete. tu bi mi koristilo malo priche... shto se tiche drveta,basswood body bih voleo.. nishta od ovoga nije striktno, tako da ce mi svaki komentar/preporuka dobro doci. oblik mi nije presudan, vec kvalitet. ali recimo da mi se dopada oblik esp gitara iz m,pb,fm serija.
  6. ne kontam na shta mislish kad kazesh specifikacije? Prolazio sam kroz periode kada sam svirao samo odredjenu vrstu muzike, sada volim da sviram sve.. lozio sam se na les paul, rr3, rr5, peavey gitare, itd... i sada imam mogucnosti da uzmem gitaru za pare koje sam vec spomenuo, pa me interesuju vashi predlozi i iskustva sa gitarama u tom cenovnom rangu.
  7. Planiram da pazarim novu gitaru. Dao bih nekih 700-800 evra. Razgledao sam Jacksone u mitrosu, pa me interesuju iskustva i preporuke. Sviram sve, ne mogu da kazem da sviram samo rok/bluz/metal, prosto volim svashta da sviram. Dobro bi mi doshli predlozi dobrih gitara u tom opsegu novca. Ne mora biti Jackson u pitanju ofkors. Hvala u napred. !
  8. neko probao GNX3000? Gnx 4 i 3? zanimaju me cene i iskustva sa istim
  9. hendrix Yngwie satriani jimmy page slash
  10. Potrebno mi je mishljenje. Korg AX-3000G ili Digitech GNX3? odnos cena/kvalitet/iskustva sa istim...?
  11. Zanima me da li je neko imao iskustva sa Jackson RR3 Randy Rhoads gitarom? Kakva je? Da li ima negde kod nas da se nabavi,i cena kolika je?
  12. Ja mislim da je Laiho odlican gitarista. Obozavam zvuk njegove gitare.Melodicnost njegovog sviranja bash prija mom uhu. Jedan od mojih top 5 gitarista.
  13. kapiram to,ali u filozofu sa 11 godina?smehotres....
  14. ROFL,prvi nastup sa 11 godina?Fazon instrument veci od njega...
  15. Definitivno druga gitara...jachi zvuk,mnoooogo bolje...
  16. jedino sto mi smeta je onaj nekako "domacinski" glas...nemogu da objasnim...ima neki trip...
  17. slusao sam vas sad skoro u skcu,i onako,ok ste...
  18. nisam hteo da postavim topic,a nisam znao ni gde da turim ovaj post,pa reko ajd ovde...sviram gitaru neko vreme,znam neke stvari,ali zelim da unapredim svoje znanje,i potreban mi je profesro elektricne gitare...necu da uzimam oglase,vec hocu ovako da pokusa,ako neko moze da mi preporuce nekog proverenog lika,koji moze dosta toga da me nauci...ako znate takvog,dajte mail,ili broj,ili bilo kakav kontakt...poz
  19. aj pitaj,mislio sam da dam do 250e...
  20. ne treba mi vise od 4 kanala,za kucnu upotrebu...
  21. potrebna mi je preporuka dobre miksete,naravno jeftine:)???!hvala unapred...
×
×
  • Create New...