Jump to content

nesrulz

Iskreni članovi
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nesrulz

  1. Samo da se javim sa "novim" utiscima u vezi DM-a, posle oko godinu dana... Death Magnetic KIDA! Predobar album! Strah me da kažem nešto jače... Čisto da pozdravim one koji su pričali kako će DM dosaditi svima posle par slušanja... Pozdrav za MetallicA prijatelje! \m/
  2. Damn, FFWF zvuči prejebeno! AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa...
  3. Metallica - The Day That Never Comes (Mtv Music Awards Mexico 16.10.2008.) Nice.
  4. Bravo, dobar opis! Samo bih ja dodao još jednu rečenicu na kraju, a to je: --->> DUVAJTE GA HEJTERI!!! <<--- Death Magnetic kida!
  5. Jeste GH verzija mekana previše za moj ukus, ja sam samo uspeo da preslučam polovinu prve pesme i ugasio... CD RIP rulz! Bemliga, meni se baš extra sviđa kako je urađen. Super ideja...
  6. Ako ih neki organizator (ozbiljan) pozove, nema razloga da ne svrate... Nadam se da će tako i biti. Što kaže čovek, bilo bi extra da sviraju u BG areni!
  7. E to bi bilo DO JAJA! Ozbiljno! AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
  8. MetallicA nikada neće imati fiksni set, šta vam je be?
  9. Razbijaju! Skupljam pare za Rock Am Ring 2009, a ne da gledam u pasulj hoće li ih neko zvati kod nas ili neće... btw, organizuje li neko kod nas odlaske na taj festival?
  10. Odlična radio emisija, posvećena DM-u, na BBC radiju. Voditelj Bruce Dickinson. Intervju sa članovima benda, live nastup i još mnogo toga... Obavezno poslušati. btw, emisija traje 3 sata...
  11. Do jaja je, thx. , hoću i ja tako.
  12. Loš Review, još jedan plač za prva 3 albuma...
  13. Ja sam se navikao na ovaj DM bubanj, šta više, čak mi se i sviđa...
  14. Ja "ocenjujem" (kažem da mi se sviđa DM) bend koji volim, i koji slušam. Ne idem po ostalim temama (drugih bendova koji mi ne odgovaraju) i pričam ljudima koji to slušaju šta je dobro, a šta loše... Tačnije, ovaj forum posećujem samo zbog ove teme... Jasnije? Kao što rekoh, o muzičkim ukusima ne vredi raspravljati. OK je ako više ljudi, koji vole određeni bend, i koji znaju dosta o njemu (oni koji su puno puta preslušali sve njihove prethodne albume, jer im se sviđaju, a ne jer je to bilo u modi, i prate ih dugi niz godina...), pozitivno ili negativno ocenjuju nešto od njih, ali ne ako to rade klasični hejteri.
  15. Za one koji imaju nešto protiv DM-a i benda MetallicA, a zalutali su u ovu temu: Ljudi, ako vam se novi album ne sviđa, ili jednostavno mrzite ovaj bend, zaobiđite ovu temu jer ovako samo ispadate glupi u društvu. Ako niste u stanju da pesme i album razumete na pravi način, onda bolje ćutite i zadržite to pogrešno mišljenje za sebe, a ne da ovako trujete lakomislene, podvodljive i neobaveštene koji ovde čitaju razne budalaštine. Dajte im šansu, ako je za vas već kasno... Ko ste vi uopšte (na svetskoj muzičkoj sceni) da ocenjujete jedan bend kakav je MetallicA? Uopšte, bilo koji od jačih bendova. Cirkus... Ili ih slušajte ili odjebite. Zar je to teško? O ukusima ne treba raspravljati, a pogotovo ne o muzičkim ukusima. Ja St. Anger nisam preslušao više od 5x, čak ga nemam ni na računaru (CD RIP), ali ovaj bend i dalje volim. Jednostavno sam St. Anger shvatio kao njihovu kolektivnu terapiju. I drago mi je što su taj album izdali, ako im je to bilo potrebno u tom trenutku. GO GO GO MetallicA!
  16. E, gitara na kraju UN3 podseća na to...
  17. O ukusima ne treba raspravljati, hoće li ljudi to ikada naučiti... Dammit.
  18. Naravno da je UN1 legenda, i samim tim je "najbolja" pesma u serijalu. Jer je prva, jelte... Naravno da pesma nije isto odsvirana, kao prethodni delovi, o kakvim to glupostima pričate? Ovde se priča o bendu koji se zove MetallicA! UN3 kick ass! \m/ btw, onaj film o pravljenju DM-a je cool.
  19. Making Of Death Magnetic (Death Magnetic Recording Session) DVD RIP...
  20. Zvao sam danas IPS, dobijaju DM za par dana, kako kažu...
  21. Jebemmumater, navikao sam se nekako na ono sexy probijanje kod CD RIP-a! Produkcija (Mix) rulz be!
  22. Hell Yeah! btw, stvarno dobro zvuči onaj GH3 RIP. Mislim, tiši je, pa ne probija... Drugačije i peva malo...
×
×
  • Create New...