Jump to content

Spleen

Iskreni članovi
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://borisspleen.blogspot.com/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Vracar

Spleen's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. ma kandu treba izbegavati po tim grupnim koncertima po trgovima. moraju i oni od neceg da zive.
  2. Listao sam knjigu i ima jedna Miletova slika iz mladosti gde izgleda kao ceski turista iz 93. Neka natapirana kovrdzava kosa. :valjanje:
  3. aj bez bajage bar na hp temi, pliz. malo mi je muka u stomaku
  4. bas si uporan/na. to bas nista ne znaci. ne treba haustor da ide medju ganse vajtsnejkove i ju grupe.
  5. mrzim stavljanje muzike u fioke ali ako vec volis da kenjkas ajde. ne mozemo pricati o haustoru kao rok bendu kada je ocigledna fuzija vise pravaca.
  6. postoji svasta sto nije ni pop ni rock.
  7. Pa kad Haustor postane rock bend ide u rock forum ovako ostaje ovde. Realno.
  8. Samo teški pacijent može da ostavi tri glupa hejterska komentara a da mu ni na jedan niko ne odgovori. Jel ti Oliver skinuo ribu ili šta? Ordinarna glupost je da su Oliveru tekstovi šablonski. Ako jesu po kom šablonu ih piše? Kanda, Kodza I Nebojsa - Polako (Prekidi stvarnosti, 2005) Sa svetle strane oluje pali smo na sve ulice I svaki sekund stvarnosti nas okuje Sistem je ono najgore i protiv njega sam zauvek A ti ne zaboravi ko si i na kojoj si strani Ti pokaži mi zaboravi opasnosti Kad me svetlo pogodi polako polako prilazim Dok oblećemo grad kažem da se ne bojiš Jer Anđeli skupljaju vojsku I pusti da senke prođu i da nas greju krila do ujutru Jer kad dođe novi dan postajem nemiran I radim šta znam i nikoga ne pitam Ti pokaži mi i zamisli i ne brini Vreme naše svetlosti polako polako dolazi Jer ja te volim i ja ti pričam da možeš sve U svakom gradu u svakom životu ti šapućem I ja svuda polako prolazim i samo duhovi me čuju I ja te nosim tamo gde strahovi umiru Ti pokaži mi pokaži mi pokaži mi Kad se nebo otvori polako polako iznad svih Kanda, Kodza I Nebojsa - Plaše dečake (Prekidi stvarnosti, 2005) Hiljadu dana brojim kao da smo svi u snu Opasnost nije ništa a ja se ne sećam kad je postalo Sve oko nas toliko ozbiljno Stižu nas priče kojima plaše dečake Lažu nas oni koji nam duguju sve Moraš da mi oprostiš što nemam razuma Ovaj sistem najboljima život oduzima Betonom sam u plavetnilu obmotan U noći sam uvek nekako zaključan Mesec je na betonu mi smo na mesecu Najgori svet je svuda napolju i ne znam ko je jači Zato što ja sve smem a noću ti oštriš zube a ja ne umem Noću ti oštriš zube a ja ne umem Noću ti oštriš zube kako ja da znam volim te i ne pitam Uradiću sve da te zaštitim vreme je najgore
  9. Iz poverljivih izvora znam da se Oliver jako muči sa tekstovima na srpskom ali da mu predstavljaju veliki izazov. Isto tako znam da je na albumu Become većinu tekstova napisao na brzinu, i to bez ikakvih problema.
  10. Iz poverljivih izvora znam da se Oliver jako muči sa tekstovima na srpskom ali da mu predstavljaju veliki izazov. Isto tako znam da je na albumu Become većinu tekstova napisao na brzinu, i to bez ikakvih problema.
  11. Iz poverljivih izvora znam da se Oliver jako muči sa tekstovima na srpskom ali da mu predstavljaju veliki izazov. Isto tako znam da je na albumu Become većinu tekstova napisao na brzinu, i to bez ikakvih problema.
  12. Potpis. Obožavam njegov glas i kada piše na srpskom tekstovi su mu odlični! Plaše Dečake i Polako imaju najbolje tekstove.
×
×
  • Create New...