Jump to content

Buck Dharma

Iskreni članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Buck Dharma

  • Birthday 08/15/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.357band.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Zemun

Buck Dharma's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Zanimljivo, svi sviraju nesto a Ljubisha je samo - Sida...
  2. Ma to je nasa zajebancija, palo nam na pamet da se malo zezamo, pa sam uzeo da se pravim na Ozzy-a. Ne sviram, samo skacem, tapsem i pevam. A sto se tice Nenad Bojkovic, slazem se da nije neko cool ime kao Nikki Sixx, Rikki Rocket, Tracii Guns (ii???) i sl., al jbga, nisam ga ja bir'o.
  3. 17. 05. tj. veceras ce se odrzati svirka u cast grupe Black Sabbath. Na repertoaru ce biti neke od najznacajnijih pesama ovog benda iz Ozzy Osbourne ere. Bend cine: Nenad Bojkovic (RAPIDFORCE) - vokal Nebojsa Cankovic (ex 357) - gitara Vladan Stanojevic (ex 357) - bas Aleksandar Petrovic (Eyesburn) - bubanj cena karte: 200 dinara Dobro nam dosli na Sabacenje! Zaboravih da kazem gde... Living Room, SKC, 22h
  4. Pozdrav svim ljudima dobre volje! Ja sam Nenad Bojkovic Nesa, druga gitara benda RAPIDFORCE. U svom besciljnom surfovanju sam naleteo na yumetal.net i samim tim spazio topic Rapid Force. Neizmerno mi je drago sto sam procitao toliko reci hvale i podrske u vezi benda, te sam se osetio duznim da odgovorim na par pitanja i nedoumica u vezi novog albuma/svirki... Trenutno najaktuelnija stvar u vezi sa nasom karijerom je nastup na Metal Battle-u. To je samim tim i odgovor na pitanje u vezi izdanja albuma (glavna nagrada je record deal sa Metal Blade Records). Mozda deluje malo neskromno, ali RAPIDFORCE i svi iz naseg camp-a smatramo da smo dorasli jednom takvom major label-u i odlucili smo da se debelo jebeno potrudimo da dodjemo do toga. Konkurencija je sa druge strane izuzetno jaka. Neko je spomenuo "avantgarde" metal. Ima dosta novih pravaca koji meni licno zvuce vrlo frisko i inventivno. Moji licni favoriti su Draconic. I zelim ovom prilikom da izrazim postovanje prema svim ucesnicima Metal Battle-a od strane svih clanova RAPIDFORCE. Mi se osecamo ipak da smo malo vise "live" bend. Volimo da sviramo pred ljudima. Nadam se da cete imati prilike u sledecih par meseci da nas cesce vidite sirom Srbije. Da se vratim na novi album. Sve je snimljeno jos 2003., to je tacno (malo se oteglo "Chinese Democracy"..). U medjuvremenu, ovaj materijal pod radnim nazivom "Burst Under Pressure" sa 11 potpuno novih numera + "Hero" u novom aranzmanu je nudjen iskljucivo stranim izdavacima. Klupko je krenulo da se odmotava, ali negde 2005. covek koji je predstavljao RAPIDFORCE u Nemackoj je morao da zbog problema privatne prirode, odlozi ovaj proces na neodredjeno vreme. Mi smo trenutno, isto kao i mnogi ovde, nestrpljivi i cekamo konacan datum objavljivanja. Nemocan je svako iz benda da potvrdi tacan datum izdanja, ali se nadamo i molimo da se to desi koliko do kraja 2007. godine. Toliko od mene u ovom javljanju. Hvala svima na dugogodisnjoj podrsci. Stvarno ume da laska kada je neko sa tobom poslednjih 15 or so godina. Pozelite nam srecu na vecerasnjoj svirci i ukoliko neko vidi ovaj post, neka svrati. Voleli bi da znamo kako vam zvuce nove pesme koje cemo veceras svirati. Pozdrav! Nesa p.s. Sto se sajta tice, smatramo da je jos uvek nepotreban, za sada oko novotarija u vezi RAPIDFORCE se mozete informisati na www.myspace.com/rapidforce i pocuti neku od novih pesama.
×
×
  • Create New...