Jump to content

*SweetPoisonGirl:)*

Iskreni članovi
  • Posts

    162
  • Joined

  • Last visited

About *SweetPoisonGirl:)*

  • Birthday 12/07/1989

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    BGD,Bezanijska kosa

Profile Fields

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

2320 profile views

*SweetPoisonGirl:)*'s Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. u petak je bilo diiiifnooooo konacno da nismo za dzabe vristale JEREMYYYYY!!!!....kao sto imamo obicaj......hvala vam najmnogo za to! i posebno hvala za better man..... odlazim je mnoooogooo dobra pesma, a za bermude se podrazumeva vec zazmuri necu ni da komentarisem....... i takoo...... izvinjavam se na zakasnjenju, "skinula" sam se s yum-a *ponosni-bivsi-narkoman* pozZzZzZz!!!!
  2. aaaaa!!!! djiga se vratiiiioooooo!!!!! ALL HAIL ALLMIGHTY DJIIIIGAAAAAAAA!!!! ......khm, hkm.......dobro, pokazala sam da mi je drago...... pozzzzz drugari!
  3. e pa swecan vam dwugi rodjendanac, da nadjete nekog bubnjawa vec jednom, pa da nam swiwkate jos mwoooogooo godinica
  4. eeeej ljudovi! vidimo se sutraaaaaaaa! javite ako zatreba neki striptiz ja i zena smo uvek raspolozene (a imamo sad i jos jednu koleZinicu) pozZzZzZz
  5. cak i ja znam pricu on topic : lik je rekao da NE LICITE na metallicu...... ma vi ne licite ni na sta (mislim pozitivno! ) pozzzzz!
  6. dobro je da ste najavili mesec/dva unapred.....i to na svim mogucim sajtovima mora to da se upise u rokovnik.....
  7. i mislila sam na sve one koji su ucestvovali u tome... svaka vam cast, totalno luda ideja! ja mislim da su dobro zvucali, ali mozda je samo bio neispavan......kad su ga prikazali izbliza na snimku uplasila sam se! jadan decko, podocnjaci su mu bili do poda
  8. a zasto bi obavezno imali crne gitare? mada.....ima i crna gitara.... a aaaajde ljudi, dajte devojci sliku kad tako lepo traziiii.....
  9. kako zgodan i NEUPADLJIV nacin da se nekome trazi slika......
  10. posto iz nekog razloga ne mogu da posaljem stimpiju pp, koristim ovu temu da mu pozelim SRECAN RODJENDAAAAAAAN!!!!!! sve najbolje, ljubi te sestra
  11. to je super ispalo, gledala sam! stvarno niste normalni.....
  12. bas ste bili slatki sinoc, mnogo mi se dopao nastup (gledala sam snimak) drago mi je sto ste dobili nagradu publike jer stvarno dizete na noge i zaljubila sam se u onu pesmu "ima razloga" (izvinjavam se ako sam pogresila u nazivu, druga po redu i mnogo mi se dopala) srecno u daljem radu!
  13. ali ostajemo rodbina jel da?!!? ljubim vas no matter what!
  14. jes! svaka cast na stavu! stvarno ste postigli veliki uspeh i samim tim sto ste dogurali do finala... bili ste odlicni!
  15. finale demo bendova pocinje u 23.30h i ima direktan prenos na radiju 202... mislim da ce veceras pustiti snimak gitarijade negde oko 23.20, sto je ranije nego prethodnih veceri uf, ala sam obavestena! jos jednom, NAPRED UNDERDEATH!
×
×
  • Create New...