Jump to content

The_true_Neshic

Iskreni članovi
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by The_true_Neshic

  1. Drobikus .... hm .... to mi poznato. Posmrtna Liturgija?
  2. HP900PTW e pogledacu tacnu cenu posto je u dinarima.Uzo sam je u liri mozes tamo da vidis. Sviracemo neki black i death pa sumnjam da ce K custom da posluci.A umesto stalaka cu da platim cigancice da drze cinele.Sto se tice Zildijana imam katalog iz 2001 tako da bih mogo da se malo bolje informisem.A nudio mi jedan lik polovnu sabian stage crash koja je onako lepa ali je on precenio .....
  3. a da do 700 evra samo cinele bez stalaka....
  4. ma jok bre kakav junior. Pa dobro to mi je poklon za punoletstvo.Planiram da napavim neke splash crash i raid/bell chinele sata predlazete
  5. Ne znam kako se zove ali lik koji vokalise u Infamy-u je zloooo...!!!!
  6. Slozio bih se.Ali ima par dobrih stvari na Hauntedu.
  7. Danas mi je stigla double Iron Cobra ! Sav sam srecan.Bijem kao konj ceo dan.
  8. Haaaaa isteko je ban !!!!1 postovao sam tekstove o ukrainskim politicarima , ritualima parenja nosorga, i istoriju zanzibara po nu metalu. Ljudi nadjite bloodmoon zlo je. @varg Glavna radjna se odvija na ostrvu na kome su nordovi ostali posle propale invazije na Morrowind.A da i ima mnogo korisnih stvari koje su ubacene recimo mozes da vidis koliko neprijatelj ima healtha a ne da bijes ko majmun i da shvatis da to nema efekta. imam piratski bloodmoon mogu da ga saljem postom.
  9. Nabio sam Conjuration na 170 Mogu da prizovem ARMIJU.Sve od golden sainta pa do ancestral spirita.AHAAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!
  10. Kad zarobis nesto u gem (inace moze da se zarobi vivec!!!!!) prevuces gem na lika kao da ces da ga equipujes i onda ti se izbaci dijalog koji je vrlo slican onom kod trgovaca samo sto ovde moze da ne uspe.U tom slucaju gem se unistava pa je najbolje imati stalan izvor dusa.
  11. Generalno se ne isplati.Jel znate a master trainere?Gle treba mi savet, da li nekako mogu da napunim sve atribute na 100 ? Ak mogu onda se moze napraviti savrsen lik ali nigde nisam nasao neki dobar build.
  12. ! mayhem sve ostale crne i jednu SARTID.
  13. BREATH OF CENTURIES !!!!!!!
  14. Luck multiplier je u svemu od alhemije pa do bacanja cini tako da je mozda i najbitniji faktor za high lvl charactere. Imas o tome na forumima. Nema veze sto si warrior ako si uspeo da dignes int. do 100 postoje master traineri ali ovo verovatno znas
  15. AAAAAAAAhhhhhh!!! OK then.Samo sam video 47 tako da nisam obratio paznju.My bad
  16. LAZES AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LAAAAAAAAZEEEES MAX LVL 40 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
  17. Proces za const. enchant je malo komplikovan.......... Prvo treba da se nadje star of Azuri(ovo je vrlo pozeljno), zatim (podrazumea se da je enchanting 100 ili vise)enchantujete amulete ili ringove za fortify luck i inteligence) onda odete u tel branoru i tamo uzmete spell summon golden saint.Svojerucno mozete napraviti item koji summonuje sainta na otprilike 15 sekundi.Za to vreme morate da bacite soultrap i ubijete ga.Samo duse Golden Saintova i Ascended Sleepera mogu da daju const ench.Onda je naravno lako...... Ovaj postupak mozete ponavljati neograniceno puta kako se star ne unistava posle enchantinga.A da enchantujte daedric shieldove mogu da drze po 250.
  18. Nalazi se istocno od Viveca , pored dwemer runs-a Mzanch!!! Kupuje sve.Razvio sam mnogo jak semu za enchant.Imam ring koji mi daje constant levitation!!!!
  19. HA mishovi!!! Ali vi ne znate za mudcrab merchanta!!!! 10000 zlatnika , kupuje sve po punoj ceni.Da li se neko bavi enchantmentom??Ima li neko Star of Azure?Obrnuo sam svaki ugao mogu da vam kazem skoro sve sto vas interesuje A da ja imam original jer sam ga dobio uz graficku....
  20. Nadjes amulet of shadows koji je kod jedne zene ispod ald velothia.Chameleon 80 posto.Niko te ne vidi uzimas sta oces.Napunis jos i marksman i skidas golden sainta jednom steel strelom iz daedric longbowa.Provereno!!!!!!
  21. DarkLyrics za sve tekstove.
  22. Ma ne mozes da slusas oba
  23. Ti si cof fan a svi znamo sta to znaci
×
×
  • Create New...