Jump to content

metalbeer deluxe

Iskreni članovi
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

metalbeer deluxe's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. biske nije bio na prvom albumu. prelistajte temu, pomenuo sam to vec negde.
  2. ma ima tu svega. i automatske distance od realnosti koju daje izbegavanje jezika koji inace koristimo...verujem da se mnogi tako lakse povezu sa svojom imadzinejshn.
  3. auw. delicate choice, my duchess.
  4. to sam hteo da kazem i najbitnije je da svaki jezik rezonira drugacije u svakom od nas, pa ne treba siliti kreativnost ako ona vec ide nekim pravcem. E sad, ako je tim pravcem (jezikom) ustvari krenula usiljeno, onda se slazem sa ovdashnjim prosrpskim mrachnim silama
  5. that`s the way Ja bih licno voleo da znam bar 10 jezika pa da za svaku situaciju mogu da odabiram izraze koji mi se najvise dopadaju. Zasto bih se ogranicio samo na jedan jezik ako moj mozak moze vise od toga?
  6. O jes bejbe Turbin je KRALJ. Neverovatno je kako ljudi ne pushe Fistful. Meni je to jebeno transcendentalno dobra albumchina Totalno drugaciji fazon od kasnijih albuma, ali uzasno dobri aranzmani i atmosfera.
  7. otpushtanje joeya je bila prava stvar isto koliko i zamena mick jaggera u stonesima. jednostavno, ne popravljaj ako radi dobro, a radilo je odlichno.
  8. ma jeste, sve je cool, secam se i te antene na kraju na vrhu one zgrade ali nesecam se da je tip riknuo. pogledacu ga opet
  9. odgovor na pitanje o draining blood. naravno da postoji dobar snimak, njega i vijam. Ko je gledao "shit you haven`t seen" DVD, video je nekoliko stvari sa tog koncerta u mnogo boljem zapisu od ovog divx-a iscepkanog u klipove kojeg ja imam. btw, koncert u ritzu je bio prvi na reign in blood turneji.
  10. sad sam se setio carpenerovog They Lives. i onog kult prevoda "dosao sam da zvacem zvaku i da jebem majke.....i ponestalo mi je zvaka" SKKKKRRRRRLLJJJJJJJJJ
×
×
  • Create New...