Jump to content

Fieldy_Bwe

Iskreni članovi
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fieldy_Bwe

  1. jashta @dushan : ej , brate , hvala za onaj disk ....... dobar ti je onaj "omot" ;D ....... kiddin' ........ ajde cimam te kada dodjem tamo da mi recnesh josh neshto .........
  2. lale kida gitaru i pevanje , ali brate , bass da svira ....... neeeeeeeeee ......
  3. svirao je lale preksinotj ovde kada je bio eyesburn ....... mislim , choveka vuche na bassu non stop da svira gitarske rifove pa to ti je ....... inache , nishta posebno nije svirao ........ vuchko je basista i po za njega ........
  4. hahah , pa nisam ja objavljivao spotove .... nisu mene pitali odakle mi slike ;D
  5. evo i ja da se pridruzhim chestitkama xD ! happy b'day !
  6. hahah ..... imam osetjaj da netje praviti koncert u kg-u dok se ne predstavish ;D
  7. postoji add-on na zvanichnom sajtu firefox-a pomotju koga se mozhe skidati bilo shta sa youtube-a
  8. hehehe, fotke su super x)) .... koji ti je to aparat jbt ? xD
  9. kada smo vec kod toga , trebash meni da pustish diskove x) (da te podsetim x) ) ... i da , shta bi za onu svirku shto smo prichali ispred Dom-a ?
  10. @JDSeven : bolje shto nisi ... ispadali su na ponekim pesmama ... tachnije , munky je ispadao ... @t.o.c. : naravno x))
  11. 'el ste gledali u proshli petak mtv u 20:00h ? korn je bio gost , odradili su neki mini koncert kao u studiju tamo ... ima dosta stvari koje su me nervirale x) ... na primer ... 1) doshli su svi obucheni kao fenseri 2) kada su svirali CLOWN , ovi iz rezhije napisali da sviraju BLIND 3) onaj pomocni gitarista ... sakrili su ga iza zvuchnih kutija tako da se lik nije video uopshte ... celo vreme je stojao tamo iza i svirao skroz iskulirano ... dobro da nije uzeo stolicu da sedne ... i td ... mrzi me da pishem vishe x)
  12. video sam spot na dodatnom ubrzanju ... do yaya je x)
  13. da , na kojim kanalima ce se vrteti spot ?
  14. slushao sam vas na demo expresu u zajecharu (kada smo i mi svirali) i mogu da kazhem samo da razbijate ... samo tako nastavite ... a album moram da nabavim (da kupim , ne da skidam sa neta xD )
×
×
  • Create New...