Jump to content

_NeSa_

Iskreni članovi
  • Posts

    785
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by _NeSa_

  1. Haha, ove su bolje :)

     

    Nikad nisam bio ljubitelj tih "u poslednji sekund" akcija i "kad mislite da je sve izgubljeno, zajebali ste se". Kažem vam: Live Free Or Die Hard, pa ruku na srce da je ovo bolji film.

    Previše akcije od prvog do poslednjeg minuta sa puno rupa u razvoju radnje. Prvi deo je što se toga tiče daleko bolji.

    I nije mi jasno kako je savio onu pušku, kako je Džoker uhvatio onog policajca, kako je izašao iz stanice... i još mnogo, mnogo, mnogo toga...

     

    Kako ti nije jasno?To je Betmen,moze mu se.

  2. Odgledah film tek malopre. Iskreno su preterali sa jurnjavama, eksplozijama, pucnjavama i ostalim zajebancijama. Suviše dramatično za moj ukus. Pre drugog dela sam odgledao prvi ponovo da se podsetim i mogu reći da mi je bolji od drugo dela.

    Nije mi jasno zašto su tako "ne lepu" osobu izabrali da glumi Rachel. Sva sreća pa je poginula...

    Totalno je neuverljivo kako je Joker preokrenuo Harvey Denta da bude zao.

     

    Previše su poznatih glumaca doveli bez specijalnog razloga, mada moram priznati da je Ledger dobro odglumio, al to menja činjenicu da je ovo prosečna akcija u rangu sa poslednjim Die Hard-om.

     

    Posto je previse dramaticno za tvoj ukus,evo malo vedrijih verzija...

  3. Nisam ja to rekao nijednom...a nisam ni rekao da je los gitarista,nego da ima prenadrkan zvuk(cuje i na tom tvom snimku,jos samo fali da nagazi wah) i da pored toga ume da izbrlja,a sola kao sola nisu nista novo,sto ne znaci da su losa.

    Myles sigurno ima bolji ton iz prsta i bolji gruv,sto bi se reklo.

  4. Ma nije da ja bacam hate,nego iznosim svoje misljenje...upoznat sam ja i sa Creedom i sa AB.Dobre on pesme pravi,a i dobar je kompozitor,ali takve solaze su isfurane pre vise od 20 godina...cak su se i bolje svirale tada.

    Inace,respect za njegovu opremu,sa onim silnim Mesama i Twinovima. :muzicar:

  5. Mark kao kompozitor jeste dobar,dobar ritmicar,ali solaze su tu posebna prica...previse gaina,delay-a,a ni ne svira cisto.Ne znam da li je iko imao prilike da odgleda bootleg sa njihove sadasnje turneje...ja imam jedan.

    Posto cvrsto stojim iza te izjave,moram i da dokazem to.

     

    Ko se bar malo razume u gitaru,primetice razliku.

  6. Ma,sto se tice GNR,ja se slazem u potpunosti(iako se nadam da CD nece biti sranje prihvacen),ali ja sve vreme ne pricam o Bucketheadu u Gunsima,nego o Bucketheadu kao muzicaru,tj. najbolji muzicar koji je samo prosao kroz njih,a ne muzicar koji moze da zameni Slasha ili da se uklopi u taj bend.

    GNR su rekli sta su imali da kazu,po mom misljenju,jos pre Spaghetti-a.

×
×
  • Create New...