Jump to content

_NeSa_

Iskreni članovi
  • Posts

    785
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by _NeSa_

  1. Nije Malmsteen,a ni Leonardo...Mire se zove.Pomenut je na ovoj temi,mislim(ako ne,na nekoj drugoj).
  2. Ako je gitara napredovala u smislu Borko Mitic napredak,onda bolje sto je "prevazidjen"... RM ima toliko godina sviranja iza sebe,a i dalje se bavi muzikom(u kucnoj varijanti),kao da je tek poceo.I stalno napreduje.Period.
  3. Kako ti nije jasno?To je Betmen,moze mu se.
  4. Posto je previse dramaticno za tvoj ukus,evo malo vedrijih verzija...
  5. Znam ja sta je special - Srki se skida go za vreme "Give Me All Your Love ".
  6. Nije on "samo svirao" na albumu...on je najzasluzniji sto je album bio uspesan.
  7. Ne bi bio prosecan,al' ne bi sigurno imao tu popularnost koju danas ima.
  8. Sve sto je rekao za njega je na mestu.Da nije Sykes-a,DC bi bio poznat samo po Deep Purple-u danas...
  9. Novi,poslednji,kako god...da .
  10. Ako nekog zanima,ima u Mamutu da se kupi novi album u nekoj fensi kutiji ...ja sam uzeo jedan.Kad bih mogao jos da nadjem prvi...
  11. Na tom sajtu moze da pise ko hoce,inace...
  12. Gledao sam to i bas je uzasno . Jbg,ima klipova na kojima se vidi da Ed hoce da ubije tonca...mislim da nikome tu nije jasno sta se desavalo sa matricom.
  13. Kako nisu?Ima distorzije koliko hoces.
  14. Nisam ja to rekao nijednom...a nisam ni rekao da je los gitarista,nego da ima prenadrkan zvuk(cuje i na tom tvom snimku,jos samo fali da nagazi wah) i da pored toga ume da izbrlja,a sola kao sola nisu nista novo,sto ne znaci da su losa. Myles sigurno ima bolji ton iz prsta i bolji gruv,sto bi se reklo.
  15. Ma nije da ja bacam hate,nego iznosim svoje misljenje...upoznat sam ja i sa Creedom i sa AB.Dobre on pesme pravi,a i dobar je kompozitor,ali takve solaze su isfurane pre vise od 20 godina...cak su se i bolje svirale tada. Inace,respect za njegovu opremu,sa onim silnim Mesama i Twinovima.
  16. Mark kao kompozitor jeste dobar,dobar ritmicar,ali solaze su tu posebna prica...previse gaina,delay-a,a ni ne svira cisto.Ne znam da li je iko imao prilike da odgleda bootleg sa njihove sadasnje turneje...ja imam jedan. Posto cvrsto stojim iza te izjave,moram i da dokazem to. Ko se bar malo razume u gitaru,primetice razliku.
  17. Bend je extra...sigurno jedan od najboljih mladih bendova.Myles je tu meni glavna faca,cak i bolje svira od Marka,samo se mnogo manje istice.
  18. Ma,sto se tice GNR,ja se slazem u potpunosti(iako se nadam da CD nece biti sranje prihvacen),ali ja sve vreme ne pricam o Bucketheadu u Gunsima,nego o Bucketheadu kao muzicaru,tj. najbolji muzicar koji je samo prosao kroz njih,a ne muzicar koji moze da zameni Slasha ili da se uklopi u taj bend. GNR su rekli sta su imali da kazu,po mom misljenju,jos pre Spaghetti-a.
×
×
  • Create New...