Jump to content

Nik

Iskreni članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Beograd

Nik's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Shta mislite o ovom 'novom Blackmooru', legendi progressive-baroc-metala?!?
  2. Nik

    Celtic Frost

    OK, ako ti tako mislis!
  3. DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU!
  4. Od dosta ljudi sa Yumetala sam cuo da je izvesni NIGHTSTALKER glavni za***ant. Uverio sam se. Stvarno, care, jel nemas sta da radis pa zezas druge?
  5. Boxy je zapoceo temu, cini mi se. Gled'o je na RTS-u. dobro ne kazes cit'o sam u "Svetu". Ja sam protiv satanizma uopste, cak sam veoma religiozan, i smatram, iako je nehriscanski da treba sataniste prognati sa ovog sveta, jer nam je dosta, cak previse palih andjela. Satanizam u metalu je samo stvar ikonografije, znaci vecina su pixke koje se foliraju, i love popularnost. Jedini koji mene plasi, i koji je, neki kao satanista je ROB ZOMBIE, ali kad vidim onog smesnog MANSONA, dodje mi da puknem. On je beba metala. Osecam slusa ga neka riba teenagerka, koja se protivi svojim roditeljima, pa, kao, slusa MANSONA, i ona je luda. Onda sam cuo da je PAGE satanist. Prvo kao podigo kucu na temeljima spaljene crkve. To sto mozda ljudima sa komplexom nize vrednost smeta njegov mentalni sklop, rezonovanje i egzistiranje do danas to je druga prica. I stigo sam do glavne tacke, naime "Stairay to heaven" je satanisticka molitva. Stvarno? A kako to? Pa vidis kad pustis od nazad cujes: MY SWEAT SATAN, I LOVE YOU blablabla.... E pa gospodo, onda sam ja spasen jer moja MINILINIJA ne pusta UNAZAD. I evo- probaj da procitas (ko god 'oce) reci, poslacu ti ih na mail, samo se obrati na [email protected] Znaci, metal je satanisticka muzika? Onda sam ja izrod!
  6. Crazy Town Order Of Splendor Crimson Moonlight Good Eye Closed P.O.D. Body Count Dawn Him No one Mortification Offspring Cinderella Nightwish Linkin Park Papa Roach
  7. Nik

    Judas Priest

    Pravi Heavy. Svidja mi se njihova pesma "Breaking The Law". Do jaja su.
  8. Daleko od Detha. Da se slozimo da su oni Gothic-Trash metal. Svidja mi se njihova pesma "Fader".
  9. Dugo nisam cuo nista o njima, ako mozete da mi kazete sta je sa ovom grupom, i sta mislite o njima?
  10. Nik

    Testament

    Delim LILAH-ino misljenje. Sto se tice albuma Live at Eindhoven, toliko mi se svidjao da sam ga prodao!
  11. Nik

    Testament

    E, RNA, u pravu si. Znao sam da je neki Wall Znaci Over The Wall. Pesma je lek za dusu. A Rise, jel i to svira Testament?
×
×
  • Create New...