Jump to content

Katahazah

Iskreni članovi
 • Posts

  133
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Katahazah

 • Birthday 07/22/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  ,

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3333 profile views

Katahazah's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

 1. Brdjani su vazda bili misterija... Secam se snimaka sa nekih zimskih tekmi: 10 ljudi na tribini - 20 baklji gori! :) Lepo sto je Hajduk stao na noge, secam se prve godine kad smo isli na par tekmi sa lokalcima iz gimnazije.
 2. Cujem da je u pripremi split sa Anal Mravojed-om? Ako je to istina, ostavite neki info, nije u redu da takav kvlt potone u zaborav!
 3. Ovako iz glavitja: Wolf's Hunger - "Field Of The Blackbirds" (mozda meni i najbolja srBska metal pesma), "Greater Serbia" M.A.D./Goya - "Divizija Piva", "Cekic u Glavu" Pero Defformero - "Srca Tvoga Plam", "Drugog joj Slika Viri iz Novcanika" Amon Din - "Umbra", "Nebeska Srbija" All My Sins - "In The Apocalyptic Dream She Arrives" (valjda "Morana" danas, jebem li ga) Roki Vulovic - Pavlovica Cuprija (cist thrash/progressive, ko ne veruje, nek proveri!) Anal Mravojed - "Anal Barbecue", "Naked Goxy And The Big Pile Of Shit", "Axis of Anal" (suvislo je pisati da je u ovom slucaju svaka pesma malo savrsenstvo, al' ove su mi nekako najblize srcu) Ima tu verovatno jos par stvari od Acroholia-e, Bombardera, Posmrtne Liturgije, Amadeus Benda kojih trenutno ne mogu da se setim...
 4. Katahazah

  Sms Poruke

  "U kebc ti jebnem gal gsam isd ubio od 4 piub a dosta meni gladnomd studentau anul pza8uvek lorde envo me u ajrhsu j u bem ti kurac" Sloba do groba, 02.11.06., 23:51
 5. Da, kad se setim samo kako smo jebali mamu tim pandurima...
 6. E sad... Nije fora pricati coveku iza ledja. Kurcio se pred pandurima, umalo bez ovih deset cevapa na rukama da ostanemo!
 7. Eh nostalgije, upravo se setih kako je knez Ugrinovacki definisao pojam "mangupiranje" naposletku ovog 'certa.
 8. Ahahahaha, vidi TerrorFart dos'o, 'bem mu selo veselo!!!
 9. Pa jebiga, u tome je i car, ne igra se prvenstvo, no Kup UEFA-a! Da im je svaka ka' protiv Groningena, samo da ne prime onako sugavo golove kano tada i ima da bude ubavo!
 10. Partizan po svemu sudeci, ma kol'ko los bio, prolazi grupu! Okser je ovde sprc'o u dupe sa OFK-om, Zidovcine ce (realno) da gutaju govna po Sinaju, oko Rendzersa ne mog' biti objektivan, al' komunjare su mi sto je najgore, jedine nepredvidive i trn u oku... Realno, 4-5 bodova je neki minimum, sve ispod toga je bruka!
 11. Jessy, da nisi kojim slucajem nosila minic sinoc!? Ok vece, mada zamorno kad ne ulazis unutar, a planiras da visis celo vece napolju... Bilo je interesantnih ljudi, neke bas dugo nisam sreo... Pojedinci kao da iskljucivo obitavaju u KST-u! Stvarno mi nisu jasni... Dosta sagovornika i onako, jedna lucidna atmosfera na pocetku... Veljka sam bas iskompleksirao svojom kosicom! Mislim da cu navracati frekventnije petkom... Uzeleo sam se nekih ljudi.
×
×
 • Create New...