Jump to content

Iommi/2

Iskreni članovi
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Iommi/2

  1. 28.12 SKC LIVING ROOM NOVOGODISNJI KONCERT D E H U M A N I Z E R Predgrupa NEXUS(gothic metal) 20:30-00:30 100,00
  2. 28.xii skc living room NOVOGODISNJI KONCERT D E H U M A N I Z E R Predgrupa NEXUS 20:30-00:30 100,00 Veliki pozdrav za Maxa i Zareta!
  3. 28.12.LIVIG ROOM SKC NOVOGODISNJ KONCERT DEHUMANIZER 20:30h STARTUJE PREDGRUPA NEXUS(hard core gothic),SVIRAJU 40min,MALA MUZICKA PAUZA PA KONCERT DEHUMANIZER-a.BEND CE NAKON TOGA ODSVIRATI HIT GODINE 30-og U SKC-u tribute to BLACK SABBARH&IRON MAIDEN I VEROVATNO ODSVIRATI 1 AUTORSKU.NAKON TOGA SLEDI DVOMESECNA PAUZA ZBOG ISPITNOG ROKA I RADA NA ALBUMU. KONCERT TRAJE DO 00:30 ZBOG ZAKONA O JAVNOM REDU I MIRU(DEBILIZAM!). KARTA JE 100,00
  4. Da,svirat cemo 29. jula u Kugli,pa tko je zainteresevano nek dodje.Postoji mogucnost da band Dehumanizer svira na Beer festu u BG-u!Ajd vozdra!!!!!!
  5. Svirka bese zlo i naopako.Krv ti jebem.Dobro je bilo,a uspeo sam da nadjem i novu zenu.Ko nije bio moze samo da izede m**a svoja.Kume lepo si sve ono rekao,a ko se u tome nasao,niko mu nije kriv.Vozdra
  6. Svaka cast,svaka cast,godine truda su se isplatile.Respect.
  7. Necu jos da vam otkrijem sta od Maidena sviramo,dodjite pa se iznenadite.Opet cu da urlam pesmu Black Sabbath,samo sto ce da bude zlije nego u Kovacici.Hihihihahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!! What is this that stands before me? Figure in black which points at me. Turn round quick and start to run, Find out Im the chosen one. Big black shape with eyes of fire Telling people their desire Satan sitting there,he s smiling Watches those flames get higher and higher. Is this the, end my friend? Satan s coming round my bad. People running cause they re scared You people better go and beware.
  8. Pozdrav za Muneta,zlog i naopakog obrenovackog Death metalca.
  9. Ako se ja pitam,nece se svirati u Kovacici,s obzirom na iskustvo koje sam tamo imao...28. MAJA,OPET U KUGLASU,ZA PROMENU SVIRAMO MALO VISE MAIDENA NEGO SABBATHA.GOSTI SU LAST CALL.ZAINTERESOVANI NEKA DODJU.VOZDRA A za onaj Thrash cemo jos da vidimo.
  10. Jos me boli vrat od ponedeljka...Definitivno nam je trebala pauza.Ako neko zna nekog pevaca koji je spreman za saradnju,nek nam se javi.
  11. Ovde Zliommi ......1. obavezno da dodjete,nedo bog da vas sanjam.......biće ZLO ............ BLACK SABBATH
  12. Ovde Zliommi ......1. obavezno da dodjete,nedo bog da vas sanjam.......biće ZLO ............ BLACK SABBATH
  13. Slusajte Radio 202 u nedelju,sviramo u Kovacici.Oni koji u petak nisu bili u Trecoj,imace prilike da cuju nasu autorsku stvar.I 1. maja posle rostilja i svih ostalih praznicnih zajebancija svrnite u Kuglas.Bit ce nagnavanja babe!!!!!!!!!!!!!!!
  14. Vidimo se u Kovacici,Black Neso.Zna li se ko jos svira?
  15. Onaj Frayed je bio takav Speed metal,Cacija je jedva stigao da otpeva,ali je bilo cooooooool.16. aprila sviramo u Kovacici na hitu 202,pa slusajte nas,sviracemo opet autorsku stvar koju smo svirali u Trecoj.1. maja obavezno dodjite u Kuglas.
  16. Pa dobro,sviramo se u petak.Mislim da ce i Cacija malo da uhvati mikrofon.Frayed-samo cu to reci.
  17. Hvala na cestitkama.Da,za vikend smo Shone,Cacija i ja spremali jednu autorsku stvar,sad samo Tinche treba da odradi svoj deo.Tu pesmu cemo svirati 1. maja u Kugli.A odakle se Goatik i ja znamo,ako smem da znam.I nadam se da ce u Kugli 1. biti obezglavljenih.Aj vozdra do sledeceg pisanja.
  18. Evo ja malo okasnio,al da vam kazem,bilo je skroz OK.Ja sam doduse malo imao frku sa zvukom kasnije,ali trudicu se da tih problema vise ne bude.Mislim da je onaj Maiden bio pun pogodak.Imali smo i specijalnog gosta,Dzonija iz Obrenovca.On i Shone su opleli nekakav opak blues.Svirke koje slede su za oko metar dana i obe su u Kugli.Prva je 28.4.,a druga 1.5.(28. se sviraju Hard Rock i Blues,a 1. je Heavy vece-Sabbath,Maiden i najverovatnije koja autorska).Ko bude mogao,nek dodje obe veceri.Hvala Manjoslavu sto je iz SKC-a zapalio u Kuglu isto je teglio onog Beringera.SEE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!
  19. Probe biti mora,jer dosta stvari nismo svirali do sad.U svakom slucaju,biti ce dobro.
  20. Ma prva tri abuma su cista odlicno napucana thrashijana,i to niko ne moze da porekne,ovo ostalo je malko smeksan zvuk,sto zbog produkcije sto zbog balada na albumima.U svako m slucaju,Schaffer je kao i pokojni Schuldiner uvek imao dobre muzicare u bandu.I to je svakako doprinelo zestini i kvalitetu koji Iced Earth ima.
  21. Barlow je,cak stavise receno postao sinonim za Iced Earth,i mogao je obezbediti i sebe i svoje praunucice slavom stecenom u ovom velikom bendu.Nacin na koji je pevao i svoje,a stvari svojih prethodnika je prosto jaw-dropping,mada mi je u pojedinim trenucima John Greely zvucao kao vrlo uzoran thrash pevac.Svaka pomisao,a kamoli slusanje prva tri albuma izaziva jebeni orgazam.
  22. Schafferu bi bilo pametno da potrazi pevaca sa Stormridera i nastavi odande gde je stao sa Burnt Offerings albumom.Dark Saga mi se i ne u klapa u citavu koncepciju,al ajde.Something Wicked je vec prica za sebe,ali jako je dobar.Cini mi se da je Schafferu ponstalo ideja,sto se da primetiti i na Demons&Wizards 2.
  23. U sustini nije ispravno traziti krivce na nekoj drugoj strani,ali kako je Tinea mogla da se cuje od onog haosa.Ljudima ne mozes objasniti da svirka ne moze da prodje bez monitoringa.
  24. Pa posto ste toliko radoznali,otkricu vam pojedine detalje.Prvo treba da se odrade neke stare stvari koje je Cacija radio sa ekipom od ranije(mene te stvari licno podsecaju na Maiden i rani Helloween).Za buduce radove mogu samo da kazem da ce biti kombinaqcija svega zivog sto slusamo(Hard n Heavy-a,Thrash-a Bluesa i mnogo jos cega).Najbolje ce biti da sve to cujete pa da onda moze lepo da se komentarise.I nadam se da ce ljudi dolaziti na svirke da nas slusaju,a ne da nas gledaju. A dragoj drugarici bih hteo da pozelim da se lepo provede kod cika-Tose u petak. STAY FUCKING HEAVY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  25. Napokon se neko setio da otvori temu.Nadamo se da ce se uskoro prezentovati autorski materijal.Do tada,Stay heavy!
×
×
  • Create New...