Jump to content

rock_rock

Iskreni članovi
  • Posts

    248
  • Joined

  • Last visited

rock_rock's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Samo ovo: http://www.mtsmondo.com/entertainment/musi....php?vest=77413 Pozdrav svima.
  2. Moja drugarica Amra, iz Sarajeva, bila je na koncertu sinoc. Kaze - dobro je bilo!!! Nisam detaljisala, imali smo druge teme, neka ostane na tome.
  3. Posle long long time evo i mene... Ali, nema razloga da sada nesto popujem i pametujem. Zaista nema. 2 prepuna Sava Centra sama za sebe sve govore... Moj jedini problem je u tome sto sam ja to ''znala'' jos davno!
  4. Koncert u Banjaluci je 1. ili 15. decembra, opet prepisah sa sajta Beba, tek toliko da Bora i ekipa imaju pravu informaciju... Isti izvodjaci itd. Ostali koncerti, u bliskoj buducnosti su: 03.11. Mladenovac 04.11. Banatski Karlovac 14.11. Ljubljana 18.11. Vrsac 25.11. Zrenjanin 08.12. Novi Sad ( je... ) P.S. Ja rekoh da sam od sada samo informator. Sve je preuzeto sa sajta N.Beba. Cisto razumevanja radi...
  5. rock_rock

    Kerber

    Ma, oni su - sa svim manama - super bend sa super pesmama... I predobar za ovu zemlju. 100 posto, verujte mi.
  6. Au, ala su moje informacije postale opake!!!!! Vepre, ma pusti Boru, on covek voli narodnjake i to je njegovo pravo. Boro, pise na sajtu Beba da su sinoc razorili Sarajevo, cak kazu da je to bio jedan od najboljih koncerata u karijeri, da je raja odlepila... Drago mi je sto Ti kao Bosanac to shvatas i podrzavas. Ma Ti si prava raja, samo TE malo ne razumeju ovde ...
  7. Na forumu N.Beba veceras se pojavila jedna veoma interesantna i '' cudna '' informacija!!! Za mene, iskreno, i ne toliko ali za nevernike... Naime, na koncertu u Banjaluci 10. novembra ( btw, hala ,, Borik '' je u pitanju ) svirace Let 3, Partibrejkersi, Psihomodo pop i Neverne Bebe. Neka sada pljuvaci objasne kako je to moguce. A ja cu mudro cutati. Drugo, koncert u Beogradu je 28.oktobra na mestu koje se zove '' LINE LIGHT ''!!!!!!!!!!!!! Nikakvih objasnjenja nema sem konstatacije da je mesto vrh. Iskreno, nisam cula - verovatno ce objasnjenje uslediti naknadno. Za kraj, ja sam samo informator. U polemikama vise ne ucestvujem. Do daljnjeg, to je sigurno.
  8. Pa da ponovim ono najbitnije: 19.oktobar - LUKAVICA 21.oktobar - SARAJEVO 28.oktobar - BEOGRAD 03.novembar - MLADENOVAC 10.novembar - BANJALUKA 14.novembar - LJUBLJANA Preuzeto sa sajta N.Beba... ...Moj telefon... Polako, ima vremena...
  9. Ajde molim te, ucini meni pa onda realno iznesi misljenje. Ma kakvo da je... Cenicu tvoj trud. I ako odes - obrati paznju na to kakav je Randja gitarista. I da - oni vec dve godine sviraju iskljucivo autorske koncerte, znaci - niks obrade... Cisto da znas. Pozdrav.
  10. Iako nisam fan niti ljubitelj njihove muzike, kao novosadjanka izrazavam veliko postovanje za njihov opus i smatram da su jedini bend koji nesto vredi u ovoj sredini!
  11. Bravo Boro, divna ti je ova misao, tj. recenica.
  12. Razlog mog javljanja na ovoj temi je samo zelja da izrazim zahvalnost ljudima koji su shvatili sustinu i znacaj ovog velikog benda u danasnjem vremenu. Ja se po pitanju Beba i iznosenja stavova vise necu oglasavati jer znam da je svima jasno da ih OBOZAVAM. Raduje me samo cinjenica da je na ovoj novoj stranici o njima jasno iznesen stav za koji sam se ja od pocetka zalagala - voleli, ne voleli ( to je stvar ukusa kao i za svaki drugi bend sa ove planete ) niko im ne moze osporiti sviracko umece, sjajne textove, FANOVE i sl. Cak i na ovom pljuvackom forumu dobro pobedjuje zlo! A to me jako raduje. Htela sam samo ovo - a to je preuzeto sa sajta N.Beba - da objavim spisak koncerata u narednom periodu. Pre svega zbog ljudi iz tih gradova da bi imali informaciju i uzivali u koncertu, ali - i zbog onih koji ne vole pa da se malo zamisle zasto i oni ne bi jednoga dana mozda krenuli slicnim putem. Shvatite me, nisam zlonamerna i podrzavam Rock'n'roll, pogotovu u ovoj cemernoj sredini koja se zove Srbija. I posto znam da je 90 posto vas na neki nacin vezano za muziku, bendove i sl. - zelela bih da shvatite da je sustina iste ( NJ. VELICANSTVA MUZIKE ) u ideji, vezbanju i razumevanju, a ne pljuvanju i sl. Ali, ima dana za shvatanje te problematike. Vecina vas je jako mlado i to je mozda jedino opravdanje za sve uvrede i sranja koja sam svojevremeno pretrpela. Nebitno... Spisak sledecih koncerata Beba ( ponavljam, preuzeto je sa njihovog dsjta, tj, sajta fanova N.Beba ) je sledeci: 19.oktobar - LUKAVICA 21.oktobar - SARAJEVO 28.oktobar - BEOGRAD ( !!!!!!!!!!!!! ), nema informacija o mestu, izgleda se cuva kao neka ekskluziva; 03.novembar - MLADENOVAC 10.novembar - BANJALUKa 14.novembar - LJUBLJANA............................. Toliko za sada. Malo li je? E dragi moji, to je zivot od muzike i r'n'rolla. Zasluzeno, rekla bih. P.S. I ja moram da dodam da je novi sport, tj. pesma nesto najbolje sto sam cula od njih. Zaista tako mislim, nestvarno je lepo i pozitivno. I kao da je Milan izasao iz bedackog tripa. A to me jako raduje. To su prave N.Bebe.
  13. Slazem se, u jednom smeru da. Drugi smer je Milan Mladenovic... Ali - tesko je mnogima da to shvate, nije heavy metal!!!
  14. Iskreno, svideo mi se vas nastup ( naravno, gledala sam snimak na TV-u ) i mislim da ce od VAS biti nesto... To bih jako volela. A bice...
×
×
  • Create New...