Jump to content

STAMAT

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About STAMAT

  • Birthday 07/14/1988

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Novi Beograd

STAMAT's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ko? Ja? Ja sam ekspert za lipide i visemasne kiseline sjedinjene sa glicerolom! Mogu da vam opisem moja iskustva sa mastima raznih vrsta! Samo ako zelite to da cujete...
  2. WOW mrsko mi je ovo reci... ali sam izvalio da ovde ima mnogo "mudrih" "osoba". Molim vas ispunite me svojim znanjem!!! DUDE, wtf!? E da i wicca je religija, ali ja je ne priznajem kao jednu! Sada jedno pitanje! Wicca nije magija! Wicca je samo gomila gluposti koja koristi...o boze evo me opet...to je deo odgovora za naredno pitanje....neeeeeeeee....pogubio sam se skroz Zasto su wicca spellovi napisani u rimi i metafori?I zasto su napisani razumljivim jezikom? (pokazite svoju "mudrost" o "mudri" nad "mudrima"... smatrajte ovo kao test "mudrosti"? O "drevni" "svemocni" "izucavaoci" hermetickih nauka i ezoterije! "Prosvetlite" clanove foruma!...bla...bla...o boze malo sam se pogubio...srry!!! ) ukljucite vase "MOZGOVE" ako ne odgovorite na pitanje vi ste= veoma veoma piglu, ako odgovorite videcemo koliko ste ili niste! Trik pitanje( nazovimo ga nagradnom igrom! Ko tacno odgovori trinaest bambija!!! A ko netacno, mislim da ce mu biti "oduzet" (pod oduzet se podrazumeva levi i desni ud) jedan od bambija(znam svi ih imate, neko vam ih je udelio! E ja cu biti najbolji trener bambija na celom svetu i mocicu da ***** Asha Kechpa u *****, **** ** *** **)! A odgovor sledi... Iskoristio bih ovu priliku da pozdravim mamu,njenog muza kao i baku! Zelim im sve naj****! ****** ******! mej d forks bi vit ju!!!!! Znas kako radi to? Popijes i umres ali instantno! Pretvoris se u ecto-plasmatic gue! I odes kod boga i boginje na cajanku od istog! I onda svima bude veselo!!! Ako pitas za iskustva- znas kad ce ti odgovoriti? NIKAD! A zasto? Odgovor znaju i oni sami !!!!
  3. E ta yamahica je fina.... Sta se radi ljudi? pozdrav svima koji me znaju i ostalima koji ne!!! i jos nesto UPALi SMo U SAVU!!!!!!!!
×
×
  • Create New...