Jump to content

Dark Destroyer

Iskreni članovi
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Dark Destroyer's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. nista ti nisi ukapirao dovla. kako me nisi vide da se zalim na sacramental blood, ili amon din... kada odes na svirku da gledas te bendove onda znas da mozes da vidis bend koji je ostavio dosta slobodnog vremena u prostoriji za probe. ako vec dajes novac i podrzavas scenu (ja kupujem i njihove diskove, majce...) onda ta 'scena' mora i nesto da vrati. ono sto ja ocekujem je dobar nastup. nisam preterano zahtevan jer znam kako se kod nas kuburi sa dobrom opremom, ali iako je oprema losa ako bend dobro svira to i nije neki hendikep... evo npr. prosle godine na exitu: zvuk ocajan, kisa, blato i onda u 4 ujutru izadje punished i razvali stejdz. spasli su mi vece tj. jutro. ono sto hocu da kazem da ako hoces da budes dobar moras da vezbas redovno kao sto rade mnogi moji drugari iz gore pomenutih bendova. zato instrumente u ruke i
  2. ha, ha, ha. istina boli. ako treba tako da zvuci onda samo napred! i ne zaboravi samo vezba...
  3. svirate li na exitu? proveravam da li vredi doci na exit ove godine!
  4. zanima me da li ce te svirati i ove godine na exitu? nema vas na listi koju su izbacili na forumu, ali nije vas bilo ni prosle godine na listi pa ste ipak svirali! pa zanima me da ili ne? i koji dan?
  5. e pa kuvare ukapirao si sustinu! vezba i samo vezba! to je uslov da se bude i dobar kuvar zar ne?
  6. ne, ja nemam bend ali pratim rad mnogih bendova kod nas! da li tebi znaci lepo sviraju kada ispadaju iz takta ili kada kuvaju tako da vise nisi siguran da li ce glava da ti pukne od kakofonije njihovih instrumenata koji nikako da se sastave! ali redovna vezba je cudo! tako da ....
  7. prozivka ili ne to je surova istina sa kojom mora da se suoci gomila domacih bendova. na netu nesto pricaju, mrse i hvale se, a na bini nemogu da se sastave! to nije problem samo sa ovim bendom! kada bih nabrajao ne bi bilo dovoljno prostora! sad but true
  8. sve je super, fotka, imidz. jos samo da naucite da svirate i bice nesto od vas.
  9. nekada odlican bend, sada samo senka onoga sto su bili. trka za trendovima ubija svaki bend. kome treba jos jedna kopija pantere. pre su bili mnogo bolji i originalniji!
  10. Bend nije los, mada mi se ta muzika ne svidja. mozda gresim ali je to za mene jurnjava za trendovima po svaku cenu. i jos me interesuje sta vojin iz punished-a trazi sa njima! mislim da mu je bolje da se posveti samo brutalnom zvuku koji punished tera jer mu svirka koju darkshines forsira ne lezi! slusao sam ih u kg i zahvaljujuci caru vuji zvucali su dobro, ali opet... nesto tu bre fali!
  11. Bend nije los, mada mi se ta muzika ne svidja. mozda gresim ali je to za mene jurnjava za trendovima po svaku cenu. i jos me interesuje sta vojin iz punished-a trazi sa njima! mislim da mu je bolje da se posveti samo brutalnom zvuku koji punished tera jer mu svirka koju darkshines forsira ne lezi! slusao sam ih u kg i zahvaljujuci caru vuji zvucali su dobro, ali opet... nesto tu bre fali!
  12. Sta se dogadja sa ovim bendom? Gledao sam ih na Exitu gde su oduvali sve! Cak se usudjujem da kazem da bi se i Napalm Death postideo!
×
×
  • Create New...